Η Collall Bookbinding Glue είναι μια παχύρρευστη λευκή κόλλα βιβλιοδεσίας με βάση το νερό και κύριο συστατικό PVAc. Κολλά δυνατά χαρτί, χαρτόνι και ύφασμα, στεγνώνει διάφανη και παραμένει εύκαμπτη μετά το στέγνωμα. Αυτό την κάνει ιδιαίτερα κατάλληλη για ράχες βιβλίων, εξώφυλλα, journals και albums, όπου η κόλλα πρέπει να κρατά σταθερά τα υλικά χωρίς να γίνεται άκαμπτη. Αν χρειαστεί, μπορεί να αραιωθεί με νερό.
Η συσκευασία των 100 ml ξεχωρίζει χάρη στο ειδικό της στόμιο, που σου επιτρέπει να βάζεις την κόλλα κατευθείαν πάνω στο χαρτί ή το χαρτόνι και να τη μοιράζεις πάνω στην επιφάνεια καθώς δουλεύεις. Είναι ιδιαίτερα βολικό σε εξώφυλλα, μικρές επιφάνειες και επισκευές, όπου θέλεις περισσότερο έλεγχο στην ποσότητα της κόλλας. Η κόλλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε φελλό, ξύλο, ύφασμα και ορισμένα πλαστικά, καθώς και για την προετοιμασία καμβά.
👉 Χαρακτηριστικά:
- Παχύρρευστη κόλλα βιβλιοδεσίας PVAc με βάση το νερό
- Μπουκάλι 100 ml με ειδικό στόμιο για πιο εύκολη εφαρμογή και άπλωμα της κόλλας
- Στεγνώνει διάφανη, παραμένει εύκαμπτη και είναι ανθεκτική στην υγρασία
- Κατάλληλη για χαρτί, χαρτόνι, ύφασμα, φελλό, ξύλο και ορισμένα πλαστικά
- Μπορεί να αραιωθεί με νερό και καθαρίζεται με νερό όσο είναι ακόμη νωπή
- Χρόνος στεγνώματος περίπου 1 ώρα
📐 Ποσότητα:
100 ml
👍 Ιδανικό για:
Βιβλιοδεσία, επισκευή βιβλίων, handmade journals, albums, κατασκευή και επένδυση εξωφύλλων, scrapbooking και μικρές χαρτοτεχνίες όπου θέλεις ελεγχόμενη εφαρμογή της κόλλας.
✨ Inspiration Tip:
Όταν ντύνεις ένα μικρό εξώφυλλο ή κολλάς χαρτί πάνω σε χαρτόνι βιβλιοδεσίας, βάλε μικρή ποσότητα κόλλας απευθείας στην επιφάνεια και χρησιμοποίησε το ειδικό στόμιο για να τη μοιράσεις σε λεπτή, ομοιόμορφη στρώση. Έτσι περιορίζεις τις υπερβολικές συγκεντρώσεις κόλλας που μπορεί να αφήσουν σημάδια ή εξογκώματα κάτω από το χαρτί.