Αρχειο

Έφτασε το φθινόπωρο!

 

 

Μπήκε, ημερολογιακα τουλάχιστον!, το φθινόπωρο και εδώ στο studio τα φθινοπωρινά χρώματα έχουν ζωντανέψει μέσα από τις μαγευτικές συλλογές scrapbooking!

Ανακαλύψτε τις φθινοπωρινές συλλογές, γεμάτες ζεστά χρώματα, υφές και στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση.

Κάθε συλλογή είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να σας προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μοναδικές, εποχιακές συνθέσεις, mini albums, κάρτες ευχών αλλά και diy home decor!

 

 

Τι θα βρείτε στις φθινοπωρινές συλλογές:

 

  • Χαρτιά με φθινοπωρινά μοτίβα: Φύλλα, κολοκύθες, δέντρα και άλλα σχέδια που αποπνέουν τη μαγεία της εποχής.
  • Αυτοκόλλητα και embellishments: Διακοσμητικά με φθινοπωρινά θέματα, όπως σκιουράκια, βελανίδια, ζεστά ροφήματα και cozy λεπτομέρειες.
  • Stencils και σφραγίδες: Εμπλουτίστε τα έργα σας με μοναδικά patterns και σχέδια που μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά.
  • Chipboard και die cuts: Εντυπωσιακά διακοσμητικά στοιχεία για layering που προσθέτουν βάθος και υφή στις δημιουργίες σας.

Για πάμε να τις δούμε όλες, μία μία...

 

Mintay Papers - Autumn Splendor 

Η συλλογή Autumn Splendor της Mintay Papers αποτυπώνει τη μαγεία του φθινοπώρου και φέρνει στις δημιουργίες σας ζεστούς, γήινους τόνους όπως βαθύ πορτοκαλί, ρουστίκ κόκκινο, χρυσό κίτρινο και πλούσιο καφέ, αντανακλώντας τη φυσική ομορφιά της φθινοπωρινής βλάστησης.

 
 
 
 
 

Η συλλογή Sweater Weather της Echo Park σας προτρέπει να… τυλιχτείτε στα ζεστά και να θαυμάσετε την τέχνη της φύσης που ξεχειλίζει από φθινοπωρινά χρώματα! Ζεστό πορτοκαλί, βαθύ κόκκινο,  χρυσαφένιο κίτρινο και γήινο καφέ συνθέτουν μία εντυπωσιακή παλέτα ιδανική για να  αποτυπώσετε τις φθινοπωρινές σας αναμνήσεις και να απαθανατίσετε τη θαλπωρή που προσφέρει η τόσο ξεχωριστή εποχή.

 

 
 

Η συλλογή Cider & Donuts της Simple Stories είναι μια ξέγνοιαστη βόλτα γεμάτη από φθινοπωρινές εκπλήξεις. Βελανίδια, σκίουροι, κολοκύθες, φθινοπωρινά φύλλα και κομψά καρό μοτίβα συνδυάζονται με sentiments που ξεχειλίζουν από τη θαλπωρή και την ομορφιά της εποχής. Η συλλογή κινείται στις ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του βαθύ κόκκινου, του χρυσαφένιου κίτρινου και του γήινου καφέ.

 

 

Graphic45 - Autumn Greetings

H συλλογή Autumn Greetings της Graphic 45 αιχμαλωτίζει τη μαγεία της φθινοπωρινής φύσης που συνδυάζει, σαν σε πίνακα ζωγραφικής, αποχρώσεις στο χρώμα της ελιάς, του βαθύ μπορντό, του ζεστού καφέ και του έντονου πορτοκαλί. Χαριτωμένα ζώα του δάσους, περίτεχνα φθινοπωρινά φύλλα και κρεμώδεις κολοκύθες αναδεικνύουν τη ζεστασιά και την ομορφιά του φθινοπώρου.

 

Simple Stories - Acorn Lane

Η συλλογή Acorn Lane της Simple Stories έχει… αιχμαλωτίσει τα αρώματα και τα χρώματα του φθινοπώρου! Μια βόλτα στη φύση, μια οικογενειακή συγκέντρωση ή απλά εξερεύνηση στην όμορφη εποχή με καφέ πινελιές, είναι σίγουρα η τέλεια ευκαιρία για να… ποτίσετε τα έργα σας με φθινόπωρο!

 

Prima Marketing - Hello Pink Autumn

Μεταμορφωθείτε σε σύγχρονη Σταχτοπούτα με την βοήθεια της συλλογής Hello Pink Autumn της Prima Marketing και ζήστε το δικό σας παραμύθι με τις χαριτωμένες κολοκύθες που ξεπηδούν από ολάνθιστα τοπία! Και απολαύστε ένα μοναδικό φθινόπωρο που είναι τόσο ροζ!

 

Echo Park Paper - I love fall

Η συλλογή I Love Fall που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park φοράει τα φθινοπωρινά της και της πάει πολύ! Είναι μια βόλτα ανάμεσα στα φύλλα που χορεύουν στο απαλό αεράκι, η συνταγή μιας σπιτικής μαρμελάδας, η συγκομιδή αγαπημένων φρούτων, κάθε στοιχείο της αποτυπώνει την ουσία μιας «ζωντανής» αλλά και μεταβαλλόμενης εποχής. Η συλλογή αγκαλιάζει τα χρώματα της φύσης: οι αποχρώσεις της ώχρας και του πορτοκαλί δίνουν σταδιακά τη σκυτάλη στο βαθύ πράσινο του δάσους και το γήινο καφέ.

 

Mintay Papers - Golden Days 

Η συλλογή Golden Days της Mintay Papers είναι εμπνευσμένη από την ομορφιά της φθινοπωρινής Φύσης. Είναι μια ιστορία για έναν φθινοπωρινό περίπατο, εκεί όπου τα πεσμένα φύλλα γίνονται λουλούδια και χορεύουν στον άνεμο, το καφέ μπερδεύεται γλυκά με το χρυσό και η πλάση σηματοδοτεί το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή μιας νέας δημιουργικής εποχής!   

 

Οι φθινοπωρινές αυτές συλλογές είναι ιδανικές για :

  • Δημιουργία φθινοπωρινών άλμπουμ με φωτογραφίες απο τις εξορμήσεις σας στην φύση
  • Δημιουργία καρτών 
  • Crafting projects για cozy διακόσμηση του σπιτιού.

 

Ελπίζουμε να σας εμπνεύσαμε και να ανακαλύψατε συλλογές που σας 'άνοιξαν' την όρεξη για δημιουργία. Μην ξεχνάτε ότι το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για crafting, και οι συλλογές μας είναι εδώ για να σας συνοδεύσουν σε κάθε καλλιτεχνικό σας ταξίδι. 

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Φιλιά!

 

Αφήστε ένα σχόλιο