Αρχειο

Έχουμε δώρα για όλους!

Σήμερα θέλουμε να σας προτείνουμε ιδέες για δημιουργικά δώρα για όλη την οικογένεια αλλά και φίλους καλούς!

 

 

1. Για την μαμά

Η μαμά είναι συνήθως αυτή που φτιάχνει τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες στο σπίτι! Διαλέξτε μία έτοιμη βάση, για να μπορέσει να διαλέξει μόνη της με ποιό χαρτί θα την ντύσει!, και μία απο τις κλασσικές χριστουγενιάτικες συλλογές scrapbooking, όπως η Merry&Bright της Mintay Papers η την Here Comes Santa Claus της Echo Paper!

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή ενός άλμπουμ με διάφανες θήκες, οπως τα Flipbooks της Simple Stories και το Χριστουγενιάτικο άλμπουμ της EchoPark, για μεγαλύτερη ευκολία!

 
Ρίξτε μια ματιά σε όλη την χριστουγενιάτικη συλλογή scrapbooking, θα βρείτε πολλές ακόμη επιλογές απο ολοκληρωμένες συλλογές, αλλά και πολλά διακοσμητικά για να εμπλουτίσετε το δώρο σας!
 
 
2. Για τον μπαμπά
 
Για τον δημιουργικά ανήσυχο μπαμπά προτείνουμε ενα εργαλείο χαρακτικής!  Το εργαλείο αυτό, απο την Plaid, είναι ελαφρύ και εύχρηστο, θα μπορεί να χαράξει παντού, με απίστευτη λεπτομέρεια και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!
 

 

 
3. Για τα μικρότερα αδέρφια
 
Στην παιδική γωνιά του SnP  έχουμε πολλές επιλογές απο έξυπνα και δημιουργικά δωράκια για όλες τις ηλικίες.  Εμείς θα σας προτείνουμε το αγαπημένο μας: τα κιτ tie-dye!
 

 

 
Είμαστε σίγουροι οτι θα ξετρελαθούν!
Μπλουζάκια, φόρμες, κάλτσες, τσάντες...τα κιτ αρκούν για πολλές ώρες δημιουργίας!
 
 
4. Για τα έφηβα αδέρφια μας
 
Η καλύτερη πρόταση μας είναι ενα journal! Να έχουν ενα δικό τους 'χώρο' να εκφραστούν με τον τρόπο που επιθυμούν...
Οι επιλογές πολλές, με λευκές σελίδες η με γραμμές... Μπορείτε επίσης να συμπληρώσετε το δώρο σας με μαρκαδόρουςαυτοκόλληταwashi tapesσφραγίδες και άλλα διακοσμητικά ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένο!
 

 

 
5. Για φίλες
 
Τα έτοιμα κιτ μακραμέ είναι το ιδανικό δώρο για δημιουργικές φίλες αφού περιέχουν ότι θα χρειαστεί για να φτιάξει μόνη της είτε μία τσάντα είτε ενα διακοσμητικό για το σπίτι της...το boho στυλ είναι πλέον διαχρονικό!
 

 

 
 
Αυτά λοιπόν και για αυτήν την εβδομάδα!
Να σας θυμίσουμε οτι για την Αττική λειτουργεί η υπηρεσία click away για τις αγορές σας!
 
Καλό υπόλοιπο εβδομάδας!
Φιλιά!
Αφήστε ένα σχόλιο