Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Ας φτιάξουμε ένα traveler's notebook μαζί!

Τελευταίες μέρες του Αυγούστου και για τους περισσότερους απο εμάς είναι και οι τελευταίες μέρες των διακοπών.
 
Γι' αυτό και σκέφτηκα να σας δείξω - με την βοήθεια της Kerstin απο την Pinkfresh Studio - πως να φτιάξετε το δικό σας traveler's notebook, είτε για να το χρησιμοποιήσετε αντί για mini album για τις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες είτε για να το χρησιμοποιήσετε για το φθινόπωρο που έρχεται...
 
Το traveler's notebook είναι βασικά είναι εξώφυλλο, το οποίο στο εσωτερικό του έχει λάστιχο ή λάστιχα για να κρατάνε σημειωματάρια (inserts).
 
Μπορείτε να διαμορφώσετε τα inserts όπως θέλετε. Εδώ η Kerstin έφτιαξε δύο σημειωματάρια - άρα έβαλε και δύο λάστιχα! - για τις καλοκαιρινές της αναμνήσεις!
 
Για πάμε λοιπόν...
 
 
 
 
Για το εξώφυλλο διαλέξτε δύο χαρτιά και κόψτε τα σε διαστάσεις 8επι11 ίντσες - ή αλλιώς 20.5εκ επί 28εκ. Η ίδια καλύπτει το εξώφυλλο με διαφανές πλαστικό - σαν αυτό που χρησιμοποιούμε για να ντύσουμε τα σχολικά βιβλία - για να το προστατέψει!
 
Απο την ίδια συλλογή που διαλέξατε τα χαρτιά, διαλέξτε και τα διακοσμητικά για το εξώφυλλο και μία ταιριαστή κορδέλα για κλείσιμο!
 
Στην εσωτερική πλευρά του εξώφυλλου θα δημιουργήσετε την ράχη του TN σας την οποία θα ενισχύσετε προσθέτοντας μια λωρίδα χαρτονιού 1 ίντσα φάρδος - ή αλλιώς 3,5εκ. 
 
Στην λωρίδα αυτή θα κάνετε και τις τρύπες για τα πριτσίνια σας - θα χρειαστείτε crop-a-dile και eyelets.
 

 

Προσθέστε λάστιχο για να κρατάει τα σημειωματάρια σας και τότε μπορείτε να ενώσετε τα δύο αυτά χαρτιά για να δημιουργήσετε
το εξώφυλλο.
 
Η Kerstin τα ένωσε χρησιμοποιώντας την ραπτομηχανή της - μπορείτε όμως απλά να τα κολλήσετε με καλή ταινία διπλής όψεως.
 
Και το εξώφυλλο είναι έτοιμο! Εύκολο δεν ήταν;
 
Ακόμα πιο εύκολα είναι τα εσωτερικά σημειωματάρια, τα inserts δηλαδή!
 
Κόψτε δύο χαρτιά (ιδανικά απο την ίδια συλλογή που χρησιμοποιήσατε για το εξώφυλλο έτσι ώστε να υπάρχει αρμονία) 10 επί 6 3/4ίντσες - ή αλλιώς 25επί17εκ. και διπλώστε τα στην μέση.
 
Κάντε το ίδιο για τις εσωτερικές σελίδες, με μονόχρωμο cardstock. 'Συναρμολογήστε' τα δύο σημειωματάρια σας και ότι χαρτί περισσεύει απο το πλάι κόψτε το με κοπίδι.
 
Και τώρα διακοσμήστε τις εσωτερικές σελίδες σας...Η Kerstin χρησιμοποίησε μία Pinkfresh συλλογή - εσείς χρησιμοποιήστε την δικιά σας αγαπημένη!
 
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις συλλογές scrapbooking ανά συλλογή !
 
Εμπνευστείτε απο τις σελίδες της και παίξτε με τα διακοσμητικά σας αλλά μην ξεχάσετε να αφήσετε και χώρο για το journaling!
 
 

 

 

 

 

 

 
 
Εδώ μπορείτε να δείτε ένα reel του TN της Kerstin!
 
 
 
Ελπίζω να σας ενέπνευσε το post της επιστροφής μας και να δημιουργήσετε και εσείς το δικό σας ΤΝ!
Τα λέμε πάλι την επόμενη εβδομάδα.
 
Μέχρι τότε,
φιλιά!
Αφήστε ένα σχόλιο