Αρχειο

Δημιουργήστε με την Art Resin High Gloss

Η ART Resin High Gloss είναι μια διαφανής, υψηλής ποιότητας εποξειδική ρητίνη που προσφέρει ένα γυαλιστερό, διάφανο φινίρισμα. Είναι εύκολη στην χρήση, παχύρευστη όσο ακριβώς χρειάζεται για μια μεγάλη γκάμα projects - από κόσμημα μέχρι τραπέζια και χρηστικά αντικείμενα! Δίνει αρκετό χρόνο για να επεξεργαστείτε το project σας πριν αρχίσει να σκληραίνει, ενώ στεγνώνει στο πιο καταπληκτικό gloss φινίρισμα που έχετε δει! Κυριολεκτικά θα καθρεφτίζεστε μέσα!

 

 

Η ρητίνη ArtResin έχει αξιολογηθεί, από πιστοποιημένους ειδικούς, ως μη τοξική. Παρασκευάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας και συνεπώς δεν παράγει ούτε ΠΟΕ (Πτητικές Οργανικές Ενώσεις) ούτε αναθυμιάσεις. Είναι ένα καθαρό προιόν, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαλύτες ή αδρανή αραιωτικά – όλα τα συστατικά αλληλοεπιδρούν έτσι ώστε να μην απελευθερώνεται καμία μορφή ουσίας στον αέρα που θα προκαλούσε προβλήματα υγείας. Είναι επίσης μη εύφλεκτη στην υγρή της μορφή. Για όλους τους παραπάνω λόγους, κατατάσσεται στην κατηγορία των μη επικίνδυνων υλικών. Επιπλέον, ενώ πολλά σκληρυντικά έχουν έντονη και διαπεραστική οσμή, η ArtResin έχει μόνο μια ανεπαίσθητη οσμή.

 

 

Πάμε να δούμε μερικές εφαρμογές της ...

 

  • Επικάλυψη έργων τέχνης: Ιδανική για επικάλυψη πινάκων, φωτογραφιών και σχεδίων, δημιουργώντας μια προστατευτική στρώση που ενισχύει τα χρώματα και προσθέτει γυαλιστερό αποτέλεσμα. Προστατεύει από τη σκόνη, την υγρασία και το κιτρίνισμα με την πάροδο του χρόνου.
  • Κατασκευή κοσμημάτων: Χρησιμοποιείται σε καλούπια για τη δημιουργία χειροποίητων κοσμημάτων, όπως κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια. Μπορείτε να ενσωματώσετε αντικείμενα όπως φύλλα χρυσού, πέτρες ή αποξηραμένα άνθη μέσα στη ρητίνη για μοναδικά κομμάτια.
  • Διακοσμητικά αντικείμενα και σουβέρ: Κατάλληλη για κατασκευή διακοσμητικών αντικειμένων, όπως πιάτα, κηροπήγια και σουβέρ. 
  • Επιφάνειες επίπλων και ξύλου: Κατάλληλη για χρήση σε τραπέζια, ράφια ή οποιαδήποτε ξύλινη επιφάνεια, προσφέροντας προστασία και εντυπωσιακή λάμψη.

 

 

Μία απο τις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε σχετική με την Art Resin High Gloss είναι εαν είναι ασφαλή με τρόφιμα...και η απάντηση είναι απόλυτα ναι! Μόλις η ρητίνη πολυμεριστεί, γίνεται πλήρως αδρανής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια ως επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με τρόφιμα. Η ArtResin έχει επανειλημμένα και ενδελεχώς ελεγχθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και έχει περάσει επιτυχώς όλους τους ελέγχους (και από τρίτη εταιρεία) για τυχόν υπολείμματα έκπλυσης και διαρροές χημικών ουσιών: όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες, η πολυμερισμένη πια ArtResin δεν θα διοχετεύσει καμία ουσία στα τρόφιμα που έρχονται σε επαφή με αυτή.

Άλλη μία ερώτηση είναι εαν μπορείτε να την χρωματίσετε..και εδώ η απάντηση είναι ναι! Μπορεί να χρωματιστεί με χρωστικές, καθώς και με ακρυλικό χρώμα ή μελάνι. Απλά ρίξτε χρώμα στο μείγμα ενώ ανακατεύετε για να αποκτήσει ένα πιο έντονο χρώμα. Το ακρυλικό χρώμα θα κάνει τη ρητίνη πιο αδιαφανή και συχνά μειώνει σημαντικά τον χρόνο στεγνώματος. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τύποι μελανιών όπως το μελάνι οινοπνεύματος ενέχουν σημαντικό κίνδυνο ανάφλεξης με όταν χρησιμοποιηθούν με φλόγιστρα.

 

 

 

Η Art Resin είναι εύκολη στην χρήση - το μόνο που πρέπει να προσέξετε πολύ είναι η σωστή και προσεκτική ανάμιξη της ρητίνης και του σκληρυντή αλλά και να τηρηθεί ο χρόνος στεγνώματος, ο οποίος, ανάλογα με το πάχος του έργου σας μπορεί να είναι απο 72 μέχρι και 10 μέρες!

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις απορίες, ερωτήσεις σας και για να σας συμβουλέψουμε! Μην διστάσετε λοιπόν!

 

Αυτά και για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

Φιλιά!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο