Αρχειο

Ενα Fresh Air Μίνι Άλμπουμ

Η άνοιξη έχει μπεί για τα καλά και ετοιμαζόμαστε πια να γιορτάσουμε το Πάσχα: να φτιάξουμε χειροποίητα δώρα για τους αγαπημένους μας, διακοσμητικά για το σπίτι μας αλλά και το mini album το οποίο θα γεμίσουμε με τις φωτογραφίες απο τις γιορτινές μέρες με τους συγγενείς και φίλους μας!

Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε ένα πολύ όμορφο άλμπουμ, απο την Aline Martins με την συλλογή Fresh Air της Simple Stories.

 

 

Η Aline κατασκεύασε μία απλή ράχη - 5 πτυχών. Σκεφτείτε κάτι σαν φάκελος!

Ξεκινήστε υπολογίζοντας πόσο μεγάλο θέλετε να είναι το άλμπουμ σας και κόψτε chipboard - το οποίο στην συνέχεια θα ντύσετε με χαρτί. Για να ντύσετε τα chipboard προτιμήστε κόλλα βιβλιοδεσίας για ένα τέλειο αποτέλεσμα. 

Για το κλείσιμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαγνητάκια ή κορδέλα - και τα δύο πρέπει να κολληθούν πριν το χαρτί του εξώφυλλου. Ωραία ιδέα επίσης και το σχέδιο στο flap, το οποίο το έκοψε με κάποιο μηχάνημα κοπής.

 

 

Στο εσωτερικό δημιούργησε μία θήκη για να κρατάει το mini της αλλά και κάποια tags.

To mini το έδεσε με σπιραλ - εδώ χρησιμοποίησε το multi cinch της wermakers.

Το εσωτερικό του mini είναι αρκετά απλό - δίνει έμφαση στα φοβερά χαρτιά και διακοσμητικά της συλλογής!

 

 

 

 

 

Η ίδια εξηγεί ... 

' Πριν αρχίσω να δημιουργώ αυτό το mini άλμπουμ, σκέφτηκα πώς θα ήθελα να είναι χαρούμενο αλλά και διαδραστικό, έτσι ώστε τα ανιψάκια μου να κάνουν κέφι να το χαζεύουν. Επέλεξα να κάνω ένα άλμπουμ με δέσιμο σπιράλ, που διευκολύνει την κίνηση των σελίδων αλλά και που είναι εύκολο για μικρά χεράκια!

Η συλλογή διαθέτει μία απίθανη παλέτα χρωμάτων και τα διακοσμητικά της είναι τόσο διασκεδαστικά, οπότε η δημιουργία των σελίδων ήταν πολύ εύκολη και χαλαρωτική. Χρησιμοποίησα πολλά διαστατικά αυτοκόλλητα για να τονίσω τα αγαπημένα μου die cuts, σχεδόν όλα τα stickers απο το μπλοκ αυτοκόλλητων και εννοείται τα αγαπημένα μου rub-ons!

Αυτό το άλμπουμ, παρόλο που είναι μικρό, μπορεί να χωρέσει πολλές φωτογραφίες που μπορεί να είναι μεγάλες ή μικρές. Εγώ προτιμώ τις μικρότερες φωτογραφίες, έτσι μπόρεσα εύκολα να χωρέσω 26 από αυτές μέσα σε αυτό! '

 

Ευχαριστούμε για την έμπνευση Aline!

Ένα πραγματικά τέλειο mini για τις αγαπημένες μας ανοιξιάτικες στιγμές!

 

Αφήστε ένα σχόλιο