Αρχειο

Ιδέες για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Επιτέλους τελείωσε ο Ιανουάριος 😉 και φτάσαμε στην γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! Προσωπικά την αγαπώ πολύ αυτήν την γιορτή 😊
Και εαν μόλις τώρα το συνειδητοποιήσατε αλλά θέλετε να προσφέρετε κάτι χειροποίητο στον-ην ή στους αγαπημένους σας σας έχω μερικές απλές ιδέες 💖
 
 
 
Ας ξεκινήσουμε διαλέγοντας μία σχετική scrapbooking συλλογή.
 
Θα σας πρότεινα:
- την πολύ καινούρια Happy Hearts της Simple Stories
- την Tango της Ciao Bella Paper
- και την Graceful της Mintay Papers
 
Μίνι Άλμπουμ
 
Ένα μίνι άλμπουμ είναι πάντα μία πολύ ωραία ιδέα!
 
Οι επιλογές πολλές. Μπορείτε να ντύσετε μία έτοιμη βάση,  μπορείτε να κόψετε χαρτιά - είτε απλά τετράγωνα είτε σε σχήμα, πχ καρδιάς, και να τα δέσετε με κρίκο ή με planner discs.
 
Εγώ θα σας πρότεινα να κόψετε τα χαρτιά σας σε σχήμα καρδιάς Είναι πολύ απλό, σχεδιάστε την καρδιά σε ένα χαρτόνι και χρησιμοποιήστε την σαν πρότυπο  για να κόψετε και τα υπόλοιπα φύλλα.
 
Για το δέσιμο επιλέξτε το δέσιμο με έναν κρίκο. Κάντε την ή τις τρύπες με το crop-a-dile, διαλέξτε τα eyelets  και τον κρίκο που ταιριάζουν  και είστε έτοιμοι! Εύκολα και γρήγορα!
 
 

 

Explosion Box
 
Τα explosion box ήταν, και εξακολουθούν να είναι,  πολύ της μόδας στον χώρο των crafter. Επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει
απο τις ιδέες μου για την γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου 😊 Με το Explosion Board της WRMK θα έχετε εύκολα και γρήγορα ένα μοναδικό κουτί το οποίο μπορείτε να γεμίσετε είτε φωτογραφίες είτε κάποιο μικρό δωράκι... Ένα Valentine's Explosion Box είναι σίγουρη επιτυχία 💓
 
 
Σύνθεση σε κορνίζα
 
Άλλο ένα έργο που μπορείτε να φτιάξετε και να εκπλήξετε  τον αγαπημένο σας είναι μία σύνθεση την οποία θα βάλετε σε κορνίζα. Παίξτε με την δημιουργικότητα σας, μπορείτε να κάνετε σχεδόν τα πάντα σε έναν άσπρο καμβά. Για παράδειγμα, μπορείτε να πειραματιστείτε με υφές, να χρησιμοποιήσετε vellum χαρτί, αλλά ακόμα και ύφασμα ή σουεντ το οποίο θα ράψετε στην σελίδα σας. Δώστε διάσταση προσθέτοντας διακοσμητικά με διαστατικά αυτοκόλλητα. Προσθέστε χρώμα με μελάνια και σφραγίδες, αλλά και foil με το foil quill της WRMK.
 
 
 
 
Κάρτα
 
Μία κάρτα για την γιορτή του Αγ.Βαλεντίνου είναι μάλλον το απόλυτο δώρο 😋 Μπορεί να φαίνεται σαν ένα απλο δώρο, αλλά όπως και για την σύνθεση, σας δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείτε με διάφορες τεχνικές και να δημιουργήσετε μικρά έργα τέχνης σε μία κάρτα.
Παίξτε με μεγέθη και υφές, υλικά, φτιάξτε shaker, και ότι άλλο φανταστείτε 💖 Και εαν είστε και κάποιος που του αρέσει να εκφράζει τα συναισθήματα του μέσα απο τον γραπτό λόγο, εδώ έχετε και πολύ χώρο να το κάνετε !
 
 

 

 
 
Αυτά λοιπόν και για σήμερα!
Σας εύχομαι μία όμορφη Κυριακή και μία πολύ καλή καινούρια εβδομάδα και τα λέμε πάλι την επόμενη εβδομάδα.
 
Φιλιά.

 

Αφήστε ένα σχόλιο