Αρχειο

Καλοκαίρι με την Simple Stories

Είστε και εσείς απο αυτούς που θέλουν να ετοιμάσουν το άλμπουμ των διακοπών πριν φύγουν, έτσι ώστε να έχουν μόνο να τυπώσουν τις φωτογραφίες αφού γυρίσουν; Η μήπως είστε από αυτούς που μόλις γύρισαν απο διακοπές και θέλουν να φτιάξουν το άλμπουμ τους
εύκολα και γρήγορα πριν χαθεί η στιγμή...; Και για τις δύο περιπτώσεις η λύση είναι η Simple Stories 😉
 
 

 

Τα έτοιμα άλμπουμ της Simple Stories είναι ό,τι πιο βολικό για τα καλοκαιρινά μας άλμπουμ, και όχι μόνο. Τα sn@p flipbook είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε μικρά,γρήγορα, θεματικά mini album. 
 
Είναι έτσι φτιαγμένα που μπορείτε ακόμα και να τα έχετε μαζί σας και να σκραπάρετε παντού! Είναι τέλεια για quick and easy projects καθώς περιλαμβάνουν ήδη pocket pages ενώ μπορείτε φυσικά να προσθέσετε και άλλα! 
 
Διαλέξτε τη συλλογή που σας αρέσει, η Simple Stories φέτος έχει τις ωραιότερες καλοκαιρινές συλλογές 💖 , εμπνευστείτε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν και δημιουργήστε!
 


 

 
Εαν όμως προτιμάτε τα άλμπουμ με κρίκους, τα sn@p binder είναι αυτό που ψάχνετε! Μονόχρωμα ή ριγέ για να διαλέξετε αυτό που προτιμάτε, προσωπικά αγαπάμε το ριγέ κίτρινο 😊

 

Και πάλι, δημιουργήστε με τις καλοκαιρινές συλλογές της Simple Stories ένα μοναδικό άλμπουμ και κρατήστε τις αναμνήσεις αυτές ζωντανές για πάντα!
 

 

 

 
 

 

 
 
Αυτά λοιπόν και για αυτή την πολύ ζεστή Κυριακή!
 
Ελπίζω να περνάτε όμορφα όπου και να είστε και να απολαμβάνετε στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς!
Τα λέμε πάλι την επόμενη εβδομάδα!
 
Φιλιά!
Αφήστε ένα σχόλιο