Ωράριο Πάσχα
Αρχειο

Καλώς Ήρθες Φθινόπωρο!

Καλωσορίσατε στον μαγικό κόσμο του φθινοπώρου με την συλλογή Fall Festival απο την Mintay Papers!

 

Καθώς η φύση ετοιμάζεται να μεταμορφωθεί σε μία πανέμορφη παλέτα χρωμάτων, αυτή η συλλογή μας ταξιδεύει στον κόσμο των φθινοπωρινών ονείρων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή την εκπληκτική συλλογή και ας εξερευνήσουμε τις ανεξάντλητες δημιουργικές δυνατότητες της...

1. Ζωηρά φθινοπωρινά χρώματα.

Στην Fall Festival πρωταγωνιστούν τα ζωηρά χρώματα του φθινοπώρου. Απο ζεστά πορτοκαλί και κίτρινα μέχρι βαθιά καφέ και σκούρα μπλέ, η παλέτα χρωμάτων της συλλογής αυτής είναι απλά εκπληκτική. Τα χαρτιά, πάντα με υπέροχα μοτίβα και υφές απο την Karola θα σας εμπνεύσουν να δημιουργήσετε αριστουργήματα.

 

 

2. Διακοσμητικά

Στην Fall Festival τα διακοσμητικά είναι εμπνευσμένα απο την φύση: φύλλα, λουλούδια και ζωάκια του φθινοπώρου έχουν την τιμητική τους και θα προσθέσουν μία αίσθηση φυσικής γοητείας στις δημιουργίες σας.

3. Συνδυασμοί

Ένα απο τα πράγματα που αγαπώ στην Fall Festival είναι η ευκολία με την οποία μπορούμε να συνδυάσουμε τα διάφορα χαρτιά και διακοσμητικά για να δημιουργήσουμε μοναδικές συνθέσεις - και όχι μόνο με αυτά της συγκεκριμένης συλλογής αλλά και με τα στοιχεία απο τα περισσότερα book αλλά και άλλες συλλογές της Mintay.

 

 

Η Fall Festival είναι μία συλλογή που αποτίνει φόρο τιμής στην μαγεία του φθινοπώρου.

Και καθώς το φθινόπωρο ξεδιπλώνει τον μαγικό του χορό, ας τον ακολουθήσουμε δημιουργώντας για αυτήν την τόσο ξεχωριστή εποχή του χρόνου. 

Δημιουργήστε κάρτες ευχών για τους φίλους και την οικογένεια σας.

Επιλέξτε τα πιο όμορφα σχέδια, προσθέστε διακοσμητικά και τοποθετήστε τα σε καδράκια, δημιουργώντας έτσι μία γκαλερί με φθινοπωρινό θέμα.

Φτιάξτε τα δικά σας σημειωματάρια ή ημερολόγια, προσθέτοντας την δική σας νότα και πινελιά.

Φτιάξτε ένα όμορφο καλάθι και στολίστε το με κάρτα αλλά και διακοσμητικά απο την συλλογή αυτή, το τέλειο δώρο για μία επίσκεψη.

Δημιουργήστε διακοσμητικά για το τραπέζι σας, γιρλάντα και στεφάνι για την εξώπορτα, συσκευασίες δώρων, κουτάκια για μπισκότα τα οποία θα προσφέρετε σε φίλες σε κάποιον καφέ...και τόσα άλλα.

Ας υποδεχθούμε αυτόν τον καινούριο μήνα με ανοιχτά μυαλά, πλούσια φαντασία και την αποφασιστικότητα να 'δημιουργήσουμε' ωραίες στιγμές οι οποίες θα μας συντροφεύουν μέχρι το τέλος του έτος! Καλώς ήρθες Οκτώβρη!

 

Αφήστε ένα σχόλιο