Αρχειο

Μεταμορφώστε το σπίτι σας με την Rit!

Είναι η εποχή που όλοι θέλουμε να προσθέσουμε χρώμα στην καθημερινότητα μας! Είτε μαζεύοντας τα σκούρα χρώματα του χειμώνα και αντικαθιστώντας τα με έντονα και φωτεινά είτε προσθέτοντας λουλούδια στο μπαλκόνι μας είτε, τέλος, αλλάζοντας διακόσμηση στο σπίτι μας!
 
Για αυτό το τελευταίο, σας έχουμε λύση! Τις βαφές Rit, με τις οποίες μπορείτε να μεταμορφώσετε απο κουρτίνες, πετσέτες μέχρι και το κάλυμα του καναπέ σας 😉
 
 
 
----------------------------------------------------------------------------
 
 
1. Καλύμα κρεβατιού 
 
 
 
Θα χρειαστείτε το αγαπημένο σας χρώμα Rit All Purpose Liquid Dye - εδώ χρησιμοποιήθηκε το Petal Pink - και το ColorStay Dye Fixative. 
 
Βρείτε το diy εδώ.
 
 
2. Καπέλο φωτιστικού
 

Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα Rit All Purpose Liquid Dye - εδώ χρησιμοποιήθηκε το Evening Blue - και βρείτε το diy εδώ. Εννοείται οτι μπορείτε και να βάψετε το μισό για ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα...
 
 
 
Εδώ χρησιμοποιήθηκε το Coral 😍
 
 
3. Μαξιλάρι καρέκλας
 
Απο απλά άσπρα...

Σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων!
 

 

Διαλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα απο τα Rit All Purpose Liquid Dye - εδώ χρησιμοποιήθηκαν τα PurpleScarletDenim Blue,
Kelly Green και το Lemon Yellow - και το ColorStay Dye Fixative.  Το diy θα το βρείτε εδώ.
 
 
4. Κάλυμα σκαμπό με την τεχνική Shibori
 

Θα χρειαστείτε τρείς αποχρώσεις του μπλέ ή και κάποιου άλλου χρώματος Rit All Purpose Liquid Dye εαν προτιμάτε 😉 - εδώ χρησιμοποιήθηκαν τα Aquamarine, το Royal Blue και το Evening Blue - και το ColorStay Dye Fixative. Το diy θα το βρείτε εδώ.
 
 
5. Κάλυμα καναπέ
 
Ίσως το αγαπημένο μου hack...💗
 
Το πριν...
και το μετά...

Συγκλονιστική μεταμόρφωση!
 
Για την συγκεκριμένη χρησιμοποιήθηκαν το Petal Pink, το Lemon Yellow και το Tan  αλλά οποιοδήποτε All Purpose Liquid Dye κάνει! Θα χρειαστείτε και το ColorStay. Βρείτε το diy εδώ.
 
Αυτά λοιπόν και για σήμερα! Ελπίζω να σας ενέπνευσα λίγο να προσθέσετε χρώμα στην διακόσμηση του σπιτιού σας! Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά την αλλαγή στον καναπέ, ίσως όχι ροζ αλλά η μεταμόρφωση είναι φοβερή! Εαν το αποφασίσω εννοείται οτι θα σας το δείξω!
 
Μέχρι τότε, φιλιά!
 
Αφήστε ένα σχόλιο