Αρχειο

Μοναδικές Πασχαλινές Ιδέες για το Bullet Journal σας!

Το Πάσχα είναι πλέον μία ανάσα μακριά και σήμερα θέλουμε να σας δείξουμε μερικές πολύ όμορφες ιδέες, ελπίζοντας να σας εμπνεύσουμε για μερικές δημιουργικές στιγμές μέσα στην καθημερινότητα που είναι ολοένα και πιο δύσκολη... Και αυτό με την βοήθεια του bullet journal μας φυσικά!

 

 

Το Πάσχα δεν είναι απλά μια γιορτή πλούσια σε παραδόσεις και νοήματα· είναι επίσης η τέλεια ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και την προσωπικότητά σας μέσα από το bullet journaling - πάμε να βουτήξουμε σε έναν κόσμο γεμάτο σχέδια και χρώματα!

 

1 - Δημιουργήστε μοναδικά πασχαλινά layout!

Σελίδες που γιορτάζουν το Πάσχα με σχέδια διακοσμημένων πασχαλινών αυγών, λαγουδάκια και ανοιξιάτικα λουλούδια. Χρησιμοποιήστε  αυτοκόλλητα και washi tapes για να προσθέσετε διάσταση και υφή. Εκφράστε το τι σημαίνει το Πάσχα για εσάς μέσα απο αυτές τις σελίδες! 

 

 

 

2 - Δημιουργήστε ένα Πασχαλινό Habit Tracker

Με εναν τόσο όμορφο πίνακα παρακολούθησης συνηθειών δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε τον στόχο σας! Χωρίστε ένα μεγάλο πασχαλινό αβγό σε τμήματα, το καθένα αντιπροσωπεύοντας μια διαφορετική συνήθεια. Χρωματίστε ένα τμήμα κάθε μέρα για να σημειώσετε την πρόοδό σας. 

 

 

3 - Δημιουργήστε Σελίδες Ευγνωμοσύνης 

Αφιερώστε μία ή περισσότερες σελίδες στην ευγνωμοσύνη, όπου θα καταγράφετε για τι είστε ευγνώμονοι. Αυτή η άσκηση όχι μόνο εμπλουτίζει το bullet journal σας, αλλά ενθαρρύνει επίσης το αίσθημα εκτίμησης για τις μικρές χαρές της ζωής.

 

 

4 - Δημιούργηστε μία σελίδα έκπληξη!

Σε αυτήν την μοναδική σελίδα εκφράστε τους στόχους και τα όνειρα σας! Μην ξεχνάτε οτι το bullet journal σας είναι και ένα μέσον για να εκφραστείτε δημιουργικά, οπότε τολμήστε το!

 

 

Σε ένα παλιότερο μας blog post είχαμε μιλήσει πολύ πιο αναλυτικά για το bullet journal - εαν σας εμπνεύσαμε να ξεκινήσετε και εσείς ένα βρείτε το εδώ.

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο