Αρχειο

Οργανώστε τον χώρο σας ...

το SnP αγαπάμε πολύ την οργάνωση! Δεν θα μπορούσε άλλωστε αλλιώς με τόσα πράγματα που έχουμε γύρω μας, και στο μαγαζί αλλά και στον χώρο δημιουργίας!

Σήμερα λοιπόν θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ιδέες για το πως μπορείτε να έχετε και εσείς τον χώρο σας τακτοποιημένο, και ιδίως τα υλικά και εργαλεία σας για να τα βρίσκετε πάντα όταν τα χρειάζεστε!

 

...όχι δεν είναι αυτός ο χώρος μας!χιχι!

 

 Ας ξεκινήσουμε με τα χαρτιά μας!

 

Αυτά τα αποθηκεύουμε πάντα στις ειδικές θήκες, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν κάθετα αλλά και οριζόντια και χωράνε μέχρι και 200 φύλλα χαρτί!!

 
Και για να μην ψάχνουμε κάποια συγκεκριμένη συλλογή, το χωρίζουμε ανά συλλογές η χρώμα με την βοήθεια του tab punch!
 
Εαν όμως έχετε χώρο μία ακόμη πολύ καλή επιλογή για τα χαρτιά σας είναι τα ακρυλικά ράφια της WRMK, εργονομικά, στιβαρά και ταιριάζουν απόλυτα με τα Expedit η Kallax της IKEA!
 
 
 
 
Η σειρά Totally Tiffany είναι επίσης αγαπημένη για όλα αυτά τα βασικά που θέλουμε να έχουμε πάντα μπροστά μας όταν δουλεύουμε! Απο μελάνια και σφραγίδες μέχρι ψαλίδια και στυλό η μαρκαδόρους, τα σταντ αυτά χωράνε τα πάντα!  Τέλος, είναι φτιαγμένα απο μασσίφ ξήλο, άρα θα κρατήσουν για πάντα!, και είναι βαμμένα λευκά ώστε να ταιριάζουν σε όλους τους χώρους!
 
 
Φυλάμε μαρκαδόρους, μολύβια κτλ σε κασετίνεςαλλά και στις αγαπημένες μας roll-up κασετίνες, ιδίως όταν θέλουμε να τα έχουμε όλα απλωμένα μπροστά μας όταν δουλεύουμε!
Μία ακόμη ωραία λύση είναι το σετ της JaneDavenpor, μία συλλογή απο τρείς κασετίνες σε μία μεγαλύτερη διάφανη τσάντα για να τα έχουμε όλα τακτοποιημένα!

 

 

 
Μία άλλη αγαπημένη μας θήκη είναι αυτή για τις μήτρες κοπής! Αλλά και για τα πινέλα μας!
Μιλώντας για πινέλα, ΑΓΑΠΑΜΕ τα κουτιά του Tim Holtz για τα distress , για τα μελάνια οινοπνεύματος και για τα μικρά archival inks!
 

 

 
 
Επίσης, μία πολύ καλή επιλογή είναι και η θήκη αποθήκευσης των εργαλείων της WRMK!
Πολύ βολική, ιδίως όταν έχετε πάνω απο δύο απο αυτά τα θαυματουργά εργαλεία!
 

 

 
Τέλος, γιατί πρέπει να είμαστε οργανωμένες και όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε εκτός του χώρου μας, η ΑΠΟΛΥΤΗ τσάντα των crafter είναι αυτή της WRMK γιατί έχει εσωτερικές θήκες για τα πάντα και χωράει τα πάντα!!
 

 

 
Αυτά λοιπόν και για αυτήν την εβδομάδα!
 
Ευχόμαστε να είστε όλοι καλά, και να δημιουργείτε!
 
Φιλιά!
Αφήστε ένα σχόλιο