Αρχειο

Τα mini album του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για να δημιουργήσετε Mini Album συνδυάζοντας τις φοβερές καλοκαιρινές σας φωτογραφίες με τις μοναδικές, καλοκαιρινές scrapbooking συλλογές της Simple Stories!

Τα mini album είναι ένας μοναδικός τρόπος να διατηρήσετε τις αναμνήσεις σας από τις καλοκαιρινές σας περιπέτειες και να τις μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας.

 

Πάμε να δούμε μερικές ιδέες για να εμπνευστείτε!

Αρχίζουμε με την συλλογή Pack your Bags της Simple Stories: Φτιάξτε βαλίτσες, φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και φύγαμε! Η συλλογή αυτή σας προσκαλεί να εξερευνήσετε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς στις αποχρώσεις του μπλε, του κίτρινου και του πράσινου.

 

βρείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες εδώ

 

Η Inessa έφτιαξε το Mini Album απο την αρχή και μοιράζεται το πως εδώ

 

Σειρά έχει η συλλογή Summer Snapshots, της Simple Stories και αυτή! Όμορφα καλοκαιρινά στοιχεία σε ζωηρές αποχρώσεις του κίτρινου, του μπλε, του πράσινου και του ροζ πλαισιώνουν τις… δροσερές αποδράσεις σας κάτω από τον καυτό ήλιο, με θέα το απέραντο γαλάζιο!

 

Σε άλμπουμ sn@p! flipbook,  δείτε και το εσωτερικό εδώ 

 

...αλλά και αυτό, σε πολύ διαφορετικό στυλ αλλά εξίσου μοναδικό!

και αυτό!

 

Σε sn@p! binder αυτό, δείτε το εσωτερικό εδώ

 

Ενώ εδώ, η Amber δημιούργησε ένα mini album απο την αρχή!

 

 

Η συλλογή Just Beachy της Simple Stories είναι μια ιστορία όπου οι ηλιόλουστες ακτές μπερδεύονται με έντονα χρώματα και elements γεμάτα φως, αποτυπώνοντας τη μαγεία του καλοκαιριού που δεν θέλει να τελειώσει. Κάθε καλοκαίρι διηγείται τη δική του ιστορία: αποδράσεις σε τροπικά μέρη, ράθυμες στιγμές στην παραλία, υποβρύχιες περιπέτειες στον ωκεανό. Με μια χρωματική παλέτα όπου κυριαρχούν το γαλάζιο, το ροζ και το κίτρινο, η συλλογή Just Beachy σας προσκαλεί να απολαύσετε τη ζεστασιά του καλοκαιριού1

Εδώ η Desiree δημιούργησε ένα μία θήκη για δύο traveler's journal! Μία φοβερή ιδέα!

 

Ενώ εδώ, η Andrea δημιούργησε σε sn@p! binder

Και μία φοβερή ιδέα, με την βοήθεια του multi cinch της wrmakers, για ένα σπιράλ mini album

 

Άλλη μία ιδέα, με την φοβερή Just Beachy συλλογή, αυτήν την φορά σε flipbook!

 

 

Οι καλοκαιρινές scrapbooking συλλογές της Simple Stories προσφέρουν μια ποικιλία από θέματα και στυλ που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο.

Είτε πρόκειται για ζωντανά χρώματα και διασκεδαστικά σχέδια που αποτυπώνουν τη χαρά της παραλίας, είτε για πιο γήινες αποχρώσεις που θυμίζουν περιπάτους στη φύση και εκδρομές στο βουνό, θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να φτιάξετε τα δικά σας μοναδικά άλμπουμ.

Η δημιουργία ενός Mini Album δεν είναι μόνο ένας ευχάριστος και δημιουργικός τρόπος να περάσετε τον χρόνο σας, αλλά και μια θαυμάσια ευκαιρία να ξαναζήσετε τις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού ξανά και ξανά. Φτιάξτε το δικό σας άλμπουμ και απολαύστε τη διαδικασία, ενώ δημιουργείτε ένα ανεκτίμητο αναμνηστικό που θα κρατήσει για χρόνια.

Φέτος το καλοκαίρι, αφιερώστε λίγο χρόνο για να φτιάξετε Mini Albums και αφήστε τις καλοκαιρινές scrapbooking συλλογές της Simple Stories να ζωντανέψουν τις αναμνήσεις σας!

Τα λέμε πάλι την επόμενη εβδομάδα!

Αφήστε ένα σχόλιο