Αρχειο

Ιδέες για χειροποίητα γιορτινά διακοσμητικά !!!

Στολίστε νωρίτερα φέτος το σπίτι σας και απολαύστε στιγμές θαλπωρής με την οικογένεια σας!

Για να ανανεώσετε την γιορτινή σας διακόσμηση, σας έχουμε κάποιες προτάσεις, με τα εργαλεία της We R Memory Keepers, τις οποίες μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, ή και με τα παιδιά σας, στο σπίτι!

Και αν κάτι σας λείπει, το scrapsnpieces έχει εκπτώσεις μέχρι την Πέμπτη 13/11/2020!

Για πάμε λοιπόν!

 

1.Γιρλάντες

 

 

Φτιάξτε γιρλάντες για το σαλόνι ή το δέντρο σας! Στολίστε την εξώπορτα, και τα δωμάτια των παιδιών με τα αγαπημένα σας Χριστουγεννιάτικα χαρτιά και με την βοήθεια του banner punch board!

 

2. Στεφάνι & Διακοσμητικά

 
Φτιάξτε εύκολα πομ πομ με το Spinning Tool της WRMK για στολίδια στο δέντρο σας, στεφάνι αλλά και για να φτιάξετε ένα διακοσμητικό δέντρο! Με το ίδιο εργαλείο μπορείτε να φτιάξετε και tassels, ή αλλιώς φούντες, για πολύχρωμες γιρλάντες η διακοσμητικές στα πακέτα δώρου που θα ετοιμάσετε!
 
 
 
 
3. Καλούπια για κεριά και άλλα...
 

Με το mold press φτιάξτε καλούπια από όποιο αντικείμενο θέλετε και χρησιμοποιήστε τα για να φτιάξετε κεριά, σαπούνια, σοκολατάκια, διακοσμητικά από πηλό ή από ρητίνη!
 
4. Κουτιά
 

 

Φτιάξτε κουτιά με το πολυ-εργαλειο 123-Punch Board και τα αγαπημένα σας Xριστουγενιάτικα χαρτιά, και γεμίστε τα κουλουράκια και άλλα γιορτινά γλυκά! Στολίστε τα με διάφορα διακοσμητικά -από αυτοκόλλητα μέχρι και chipboard-, και θα έχετε το τέλειο δωράκι για δασκάλες αλλά και φίλους !
 
5. Στολίδια 
 

 

Χρησιμοποιήστε το fuse tool για να φτιάξετε 'διαδραστικά' στολίδια, αλλά και tags για τα δώρα σας!

 
6. Αλμπουμ/Γιρλάντα
 
 
Αποχαιρετήστε το 2020 με μία γιρλάντα με τις καλύτερες φωτογραφίες σας για την χρονιά που πέρασε! Φτιάξτε τις κορνίζες με το frame punch board και όμορφα, χρωματιστά χαρτιά. Με το alphabet punch board κόψτε ένα τίτλο ή την ημερομηνία όπως στην φωτογραφία! Και αφού περάσουν οι γιορτές μαζέψτε την, διπλώστε την, και ετοιμάστε  ένα κουτί για να το αποθηκεύσετε! Και έτσι θα έχετε ένα τέλειο μίνι άλμπουμ με τις καλύτερες στιγμές του 2020! 
 
 
Αυτά λοιπόν και για αυτήν την εβδομάδα!  Μην ξεχάσετε ότι τρέχει προσφορά στο scraps n pieces μέχρι την Πέμπτη, οπότε είναι ευκαιρία να προσφέρετε στον εαυτό σας αυτό το κάτι που αφήνατε πάντα για κάποια άλλη στιγμή!
 
Stay safe and be creative!
 
Φιλιά!
Αφήστε ένα σχόλιο