Αναζήτηση
Ελληνικά

Stampers Anonymous Dylusions Dyan Reaveley Cling Mounted Stamps | Σετ Σφραγίδων – Stitched (10τεμ.)

Κατασκευαστής: STAMPERS ANONYMOUS
Το Dylusions Stitched (DYR81715) της Dyan Reaveley είναι σετ 10 cling rubber σφραγίδων εμπνευσμένων από βελονιές κεντήματος. Με το χαρακτηριστικό της hand-drawn ύφος, αποδίδει ραφές και stitch samples με παιχνιδιάρικη, γραμμική αισθητική. Ιδανικό για να προσθέσεις “ραμμένη” υφή σε journals και mixed media backgrounds. Έτοιμο για χρήση σε ακρυλικό μπλοκ.
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€31,90
i h

Το Stitched – DYR81715 από τη σειρά Dylusions της Dyan Reaveley μεταφέρει την αίσθηση του κεντήματος στο χαρτί, με τον χαρακτηριστικό, αυθόρμητο σχεδιαστικό της τρόπο.

Οι σφραγίδες αποτυπώνουν διαφορετικές βελονιές σε γραμμική μορφή, μαζί με μικρά “δείγματα” stitch που θυμίζουν σελίδα από τετράδιο ραπτικής. Το αποτέλεσμα είναι graphic αλλά ταυτόχρονα χειροποίητο, με ρυθμό και κίνηση.

Η αισθητική τους λειτουργεί ιδανικά:

  • Ως border στοιχείο
  • Ως background texture
  • Ως διαχωριστική γραμμή σε journal pages
  • Ως decorative frame γύρω από focal στοιχεία

Οι σφραγίδες είναι rubber σε cling mount, βαθιά χαραγμένες για καθαρή αποτύπωση, και εφαρμόζονται σε ακρυλικό μπλοκ.

📐 Διαστάσεις καρτέλας:
17,7 x 21,59 cm (7" x 8,5")
Σύνολο: 10 τεμάχια

Το ύφος του σετ είναι playful, sketchy και απόλυτα Dylusions — ιδανικό για layering με inks, paints και collage στοιχεία.

👉 Χαρακτηριστικά:

  • 10 rubber σφραγίδες σε cling
  • Stitch / ραφές σε hand-drawn αισθητική
  • Καθαρή αποτύπωση
  • Έτοιμες για χρήση σε ακρυλικό μπλοκ
  • Σχεδιασμός: Dyan Reaveley

👍 Ιδανικό για:

  • Art journaling
  • Mixed media backgrounds
  • Scrapbooking layouts
  • Borders & decorative accents
  • DIY projects με “ραμμένη” υφή

✨ Inspiration Tip:

Χρησιμοποίησε τις ραφές ως border σε σελίδα journal και πρόσθεσε splatters ή layering stencil για contrast. Δούλεψε σε μαύρο μελάνι για graphic αποτέλεσμα ή σε λευκό embossing πάνω σε σκούρο φόντο για πιο έντονη υφή.