Αρχειο

Mixed Media Clipboard

Καλημέρα σε όλες, όμορφη και δημιουργική!

Έρχεται Σαββατοκύριακο κι εύχομαι να είναι για όλους υπέροχο και διασκεδαστικό!

Και για να σας προκαλέσουμε λιγάκι να μουντζουρώσετε τα χεράκια σας αυτό τη διήμερο, σας έχουμε σήμερα μια φανταστική mixed media πινακίδα από την υπέροχη designer μας Ιουλία Δεληγιαννίδου

Εμπνευσμένη από το mood board της πρόκλησης του Ιανουαρίου, η Ιουλία μας περιγράφει πως δημιούργησε αυτό το πανέμορφο home decor project!

Ιουλία

Καλή και ευλογημένη χρονιά εύχομαι σε όλους σας!Το έργο μου αυτή τη φορά είναι μια mixed media πινακίδα. 

 

Εμπνεύστηκα από τα χιονισμένα τοπία, τις χιονονιφάδες, τα πουλιά με τα σπιτάκια τους και τα  χρώματα του mood board. Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και συνηθίζετε να θέτουμε νέους στόχους. Έγραψα κάποιους από αυτούς με κιμωλία στον μαυροπίνακα.  Σαν βάση για το έργο μου χρησιμοποίησα μια έτοιμη ξύλινη πινακίδα με πιαστράκι και δύο πηχάκια που έκοψα στο επιθυμητό μήκος. Με στένσιλ και πάστα μοντελισμού έκανα τις χιονονιφάδες. Πέρασα ένα σπασμένο λευκό ακρυλικό χρώμα και το παλαίωσα με γυαλόχαρτο. 

 

Ζωγράφισα στο κέντρο με χρώμα μαυροπίνακα μια σελίδα από σπιράλ. Σε διάφορα σημεία κόλλησα washi tape. Στο ένα πηχάκι κόλλησα υφασμάτινη κορδέλα. Το άλλο το διακόσμησα μεwashi tapes, βίδωσα τρία γαντζάκια και το "έραψα" με σπάγκο στην πινακίδα.

 

Χάρτινα λουλούδια , ένα κομμάτι τουλπάνι, κλαδιά και καρποί από την αυλή μου, αυτοκόλλητανούμερα και διάφορα άλλα διακοσμητικά συμπληρώνουν τη σύνθεση.

Πέρα από μαυροπίνακας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να πιάνουμε χαρτάκια ή οτιδήποτε άλλο θα θέλαμε για υπενθύμιση ή ανάμνηση.

 

Σ'ευχαριστούμε πολύ Ιουλία! Είναι πραγματικά πανέμορφο και πολύ χρηστικό!


Λίστα υλικών:


Salvaged Clipboard - Weathered Wood

DecoArt Media Modeling Paste White

Stencils

Stickers

Washi tapes

Flowers 

Graphik Line Marker

DecoArt Chalk Board Paint

Tim Holtz Idea-Ology Numerals


Πάρτε ιδέες από τις designers μας και φτιάξτε το αγαπημένο σας home decor αντικείμενο! Παίξτε στην πρόκληση του Ιανουαρίου και μπείτε στην κλήρωση για ένα δώρο από το www.scrapsnpieces.gr

Εμείς θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα με περισσότερες ιδέες κι εκπλήξεις!


Πολλά φιλιά

Αφήστε ένα σχόλιο