Αναζήτηση
Ελληνικά

Pinkfresh Studio Book Rings Flower Market | Χρωματιστοί Κρίκοι Βιβλιοδεσίας, 8 τεμ.

Κατασκευαστής: PINKFRESH STUDIO
Οι Pinkfresh Studio Book Rings Flower Market είναι χρωματιστοί κρίκοι βιβλιοδεσίας που δίνουν πρακτική λύση και ταυτόχρονα όμορφη, χαρούμενη λεπτομέρεια στα projects σου. Είναι ιδανικοί για mini albums, tags, journals και σημειωματάρια, ενώ μπορούν να λειτουργήσουν και σαν διακοσμητικό στοιχείο. Η συσκευασία περιλαμβάνει 8 κρίκους σε 4 χρώματα και 2 μεγέθη, ώστε να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία στη σύνθεση. Ένα μικρό αλλά πολύ χρήσιμο υλικό για βιβλιοδεσία και δημιουργικές κατασκευές.
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€7,90
i h

Οι Book Rings Flower Market από την Pinkfresh Studio είναι ένας απλός και όμορφος τρόπος να ολοκληρώσεις μίνι άλμπουμ, journals, tags και άλλες χειροποίητες κατασκευές με χρώμα και χαρακτήρα. Δεν προσφέρουν μόνο πρακτική βιβλιοδεσία, αλλά γίνονται και μέρος της συνολικής εικόνας του project, δίνοντας πιο παιχνιδιάρικο και προσεγμένο αποτέλεσμα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 8 κρίκους βιβλιοδεσίας σε 2 μεγέθη και 4 χρώματα, ώστε να μπορείς να διαλέγεις κάθε φορά αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο έργο σου. Οι μικρότεροι κρίκοι είναι ιδανικοί για πιο ελαφριές και μικρές κατασκευές, ενώ οι μεγαλύτεροι εξυπηρετούν projects με περισσότερες σελίδες ή πιο “γεμάτη” σύνθεση.

Μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις για να δέσεις mini albums, tags, journals, σημειωματάρια ή ακόμα και μικρά μπρελόκ. Παράλληλα, λειτουργούν όμορφα και ως διακοσμητικό στοιχείο σε scrapbooking και mixed media έργα, ειδικά όταν θέλεις η βιβλιοδεσία να δένει χρωματικά με το υπόλοιπο project.

👉 Χαρακτηριστικά:

  • Κρίκοι βιβλιοδεσίας από την Pinkfresh Studio
  • Συσκευασία με 8 τεμάχια
  • Περιλαμβάνει 2 μεγέθη και 4 χρώματα
  • Κατάλληλοι για βιβλιοδεσία και διακοσμητική χρήση
  • Ιδανικοί για mini albums, tags, journals και σημειωματάρια

📐 Διαστάσεις:

  • Διάμετρος (Πράσινο, Κίτρινο): 2,54 cm (1")
  • Διάμετρος (Γαλάζιο, Ροζ): 3,8 cm (1,5")

👍 Ιδανικό για:

  • mini albums, journals και χειροποίητα σημειωματάρια
  • tags, μικρά flip books και δείγματα
  • οργάνωση μικρών σετ υλικών ή swatches
  • scrapbooking και mixed media projects με χρώμα
  • μικρές κατασκευές και μπρελόκ

Inspiration Tip:
Χρησιμοποίησέ τους σε floral mini albums ή spring-themed journals, ώστε οι χρωματιστοί κρίκοι να γίνουν μέρος της παλέτας και να δώσουν πιο ζωντανό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.