Αρχειο

Simple Things της Pinkfresh Studio!

Η Inna Moreva σχεδιάζει για την Pinkfresh Studio τη συλλογή The Simple Things και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι τα απλά πράγματα είναι οι αισιόδοξοι συνοδοιπόροι της ζωής μας!

Πανέμορφα φλοράλ σχέδια πλαισιωμένα με inspirational sentiments αγκαλιάζουν όλες εκείνες τις μικρές χαρές που χρωματίζουν με ξεχωριστό τρόπο την καθημερινότητά μας! 

 

 

 

H Kathleen μοιράζεται μαζί μας την ιδέα της πίσω απο αυτήν την συλλογή...

" Λέω πάντα ότι αυτό που μου αρέσει να καταγράφω περισσότερο είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή υπέροχη και αυτό με έκανε να δημιουργήσω αυτήν τη συλλογή!

Οι εικόνες περιλαμβάνουν σπίτια και σχέδια που μου θυμίζουν κάποιους από τους αγαπημένους μου προορισμούς ταξιδιών, στοιχεία που συνδέονται με τη δημιουργικότητα όπως τα πινέλα και οι παλέτες χρωμάτων, κούπες καφέ (επειδή δεν μπορώ να ζήσω χωρίς καφέ), λουλούδια γιατί τι θα ήταν η ζωή χωρίς αυτά, και ένας ποιμενικός, φόρος τιμής στον σκύλο μας Flaca.

Για τα χρώματα ήθελα ένα ουράνιο τόξο από χαρούμενα φωτεινά και παστέλ χρώματα, ιδανικά για να ξεφύγετε από τις χειμωνιάτικες γκρί σκιές και να προσθέσετε λίγο ηλιο στα έργα σας!

Ελπίζω να σας εμπνεύσει και να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συλλογή για να καταγράψετε όλα τα πράγματα που κάνουν τη ζωή σας υπέροχη. Ανυπομονώ να δω τι θα δημιουργήσετε με αυτήν και δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την Kinnari για αυτήν την ευκαιρία! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Inna που έφερε αυτήν τη συλλογή στη ζωή!"

 

 

 

 

 

Η The Simple Things είναι ιδανική για όλα σας τα projects - όπως κάρτες ευχών, συνθέσεις αλλά και Mini Album!

 

Αφήστε ένα σχόλιο