Αναζήτηση
Ελληνικά
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    Menu Close

    Speedball Fabric Block Printing / Relief Ink 150ml - Μελάνι Λινοτυπίας White

    Κατασκευαστής: SPEEDBALL
    Υδατοδυαλυτά μελάνια με έντονα χρώματα και πλούσιο σατινέ φινίρισμα. Σχεδιασμένα για εξαιρετικό κράτημα προσφέρουν εξαιρετική καλυπτικότητα και σταθερά αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή.
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
    €29,90
    i h

    Τα Fabric Block Printing Inks της Speedball είναι υδατοδυαλυτά μελάνια με έντονα χρώματα και πλούσιο σατινέ φινίρισμα. Έχουν βάση το λάδι με όλα τα χαρακτηριστικά που αυτό συνεπάγεται (σταθερότητα, κράτημα κ.λπ.) αλλά συμπεριφέρονται όπως μελάνια με βάση το νερό και καθαρίζονται εύκολα με νερό και σαπούνι.

    Σχεδιασμένα για εξαιρετικό κράτημα προσφέρουν εξαιρετική καλυπτικότητα και σταθερά αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή. Ιδανικά για χρήση με βαμβακερά αλλά και πολυεστερικά, blends, λινά, rayon και άλλα συνθετικά υφάσματα. Δεν συνίστανται για νυλον ή καμβά. Εξαιρετικά και σε χαρτί και cardboard. Στεγνώνουν μέσα σε μία μέρα και δεν χρειάζονται να σταθεροποιηθούν με σίδερο.

    Συσκευασία 5 oz (150ml).

    1. Σε τι υφάσματα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα Speedball’s Fabric Block Printing Inks; 

    Η ιδανική επιλογή είναι απαλά υφάσματα που δεν έχουν έντονη υφή ή δεν είναι πολύ ελαστικά. Βαμβάκερα, λινά και denim είναι ιδανικά. Αντίθετα nylon και καμβάς δεν συνιστανται.

    2. Πόσο χρόνος χρειάζεται για να στεγνώσουν σε ύφασμα; 

    Τα μελάνια της Speedball στεγνώνουν στην αφή μέσα σε 1 βράδυ.

    3. Πόσο πρέπει να περιμένω για να είναι μόνιμα σε ύφασμα; 

    Εξαρτάται από το κλίμα στην περιοχή σας αλλά προτείνεται να περιμένετε 4 - 7 ημέρες πριν τα πλύνετε.

    4. Σε τι επιφάνειες μπορώ να τα χρησιμοποιήσω; 

    Τα μελάνια αυτά είναι ιδανικά όταν τυπώνετε με linoleum, ξύλο ή γενικά λείες block επιφάνειες.

    5. Τι brayers προτείνονται για χρήση με τα Fabric Block Printing Inks; 

    Μαλακά rubber brayers είναι τα καλύτερα για χρήση με τα μελάνια αυτά.