Αναζήτηση
Ελληνικά

Studio Light Kneaded / Vinyl Eraser & Pencil Sharpener | Σετ 3 τεμ. για Σχέδιο, Σκίαση & Καθαρό Σβήσιμο

Κατασκευαστής: STUDIO LIGHT
Δύο βασικά εργαλεία σε ένα σετ! Το Studio Light Kneaded / Vinyl Eraser & Pencil Sharpener συνδυάζει μια μαλακή πλαστελινένια γόμα (kneaded eraser) και μια κλασική λευκή vinyl γόμα μαζί με μολυβοξύστρα, για καθαρή, ακριβή και επαγγελματική δουλειά στο σχέδιο.
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
€4,90
i h

Το σετ Kneaded / Vinyl Eraser & Pencil Sharpener από τη Studio Light είναι ιδανικό για όσους αγαπούν το σκίτσο, το σχέδιο και τα mixed media έργα που απαιτούν λεπτομέρεια και έλεγχο.
Η kneaded eraser είναι μια εύπλαστη γόμα που δεν αφήνει υπολείμματα — μπορείς να τη ζουλήξεις, να της δώσεις σχήμα και να τη χρησιμοποιήσεις για σβήσιμο ή φωτίσματα σε γραφίτη, παστέλ, κάρβουνο ή κοντέ.
Η vinyl eraser είναι πιο “καθαρή” και σταθερή, ιδανική για ακριβείς διαγραφές σε μικρές περιοχές, χωρίς να καταστρέφει το χαρτί.

Το σετ ολοκληρώνεται με μια μολυβοξύστρα υψηλής ποιότητας, για να κρατάς τα μολύβια σου πάντα αιχμηρά και έτοιμα για δουλειά. Μικρό, πρακτικό και απαραίτητο σε κάθε καλλιτεχνική κασετίνα!

👉 Χαρακτηριστικά:

  • Περιλαμβάνει: 1 kneaded eraser + 1 vinyl eraser + 1 sharpener
  • Kneaded eraser: εύπλαστη, καθαρίζει απαλά, ιδανική για παστέλ & γραφίτη
  • Vinyl eraser: σβήνει καθαρά, χωρίς μουτζούρες
  • Sharpener: ανθεκτικό μεταλλικό σώμα, ακριβές ξύσιμο
  • Ιδανικό για σχέδιο, σκίτσο, art journaling & mixed media
  • Brand: Studio Light – Essentials Drawing Tools

💡 Crafty Tip: Αν η kneaded eraser σου λερωθεί, απλώς ζούληξέ τη με τα δάχτυλα μέχρι να “ρουφήξει” τη βρωμιά — καθαρίζεται μόνη της και είναι έτοιμη για την επόμενη χρήση!

Τα χρωματιστά μολύβια, το κάρβουνο ή τα chalk μολύβια θέλουν ειδική γόμα για να σβήσουν;

Ναι. Το κάρβουνο χρειάζεται την γκρι γόμα για κάρβουνο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κιμωλία). Το χρωματιστό μολύβι, δύσκολα σβήνει τελείως, εκτός αν είναι φτιαγμένο για να σβήνει - οπότε ακόμα δεν είναι artist grade αφού είναι σχετικά καινούργια εξέλιξη. Χρειάζεται γόμα ειδική, γιατί στα μολύβια αυτά η χρωστική δένεται με κάποιο binder (κερί, λάδι κλπ.), και δεν είναι απλός γραφίτης όπως τα μολύβια που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.