Αναζήτηση
Ελληνικά

Stampers Anonymous Tim Holtz Cling Mount Rubber Stamps | Σετ Σφραγίδων – Weathered Textiles

Κατασκευαστής: STAMPERS ANONYMOUS
Το Tim Holtz Weathered Textiles (CMS023) είναι σετ 2 cling σφραγίδων εμπνευσμένων από παλιά ταπετσαρία και διακοσμητικά υφάσματα εποχής. Αποδίδουν vintage μοτίβα με φθαρμένη, παλαιωμένη υφή. Είναι βαθιά χαραγμένες σε red rubber με foam βάση για καθαρές, λεπτομερείς αποτυπώσεις. Ιδανικές για textured backgrounds με αυθεντική vintage αίσθηση.
Διαθεσιμότητα: ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ
€29,90

Το Weathered Textiles – CMS023 της Tim Holtz για τη Stamper’s Anonymous βασίζεται σε μοτίβα παλιάς ταπετσαρίας και διακοσμητικών υφασμάτων με κλασική διακοσμητική αισθητική.

Η υφή τους θυμίζει φθαρμένο τοίχο ή vintage ύφασμα, με διακοσμητικά flourish στοιχεία και επαναλαμβανόμενο pattern. Το αποτέλεσμα είναι ιδανικό για background stamping που δίνει βάθος και χαρακτήρα χωρίς να “βαραίνει” τη σύνθεση.

📏 Διαστάσεις:

  • Flourish fabric (κάτω σχέδιο): περίπου 5" x 3 7/8"
  • Σετ 2 σφραγίδων

Οι σφραγίδες είναι από βαθιά χαραγμένο red rubber με foam βάση (cling mount) για καθαρή μεταφορά του μοτίβου και των λεπτομερειών. Τοποθετούνται σε ακρυλικό μπλοκ και συνεργάζονται άψογα με distress, archival και oxide μελάνια.

Αν θέλεις παλαιωμένη διακοσμητική υφή που θυμίζει vintage εσωτερικούς χώρους ή φθαρμένα υφάσματα, αυτό το σετ σου δίνει ακριβώς αυτή την αίσθηση.

👉 Χαρακτηριστικά:

  • Σετ 2 σφραγίδων
  • Vintage ταπετσαρία / textile μοτίβα
  • Red rubber με foam βάση (cling mount)
  • Βαθιά χάραξη για λεπτομερή αποτύπωση
  • Μεγάλο μοτίβο περίπου 5" x 3 7/8"

👍 Ιδανικό για:

  • Background stamping
  • Vintage scrapbooking layouts
  • Art journaling
  • Mixed media layering
  • Handmade journal εξώφυλλα

✨ Inspiration Tip:

Σφράγισε σε neutral χαρτί και δούλεψε με ink blending στις άκρες για εφέ παλαίωσης. Συνδύασέ το με stencil και splatters για πιο έντονο textured αποτέλεσμα.