Αρχειο

Vintage Πασχαλινό Κουτάκι

Με το Πάσχα προ των πυλών, είναι ώρα να ξεκινήσουμε τις κατασκευές! Άλλωστε τα δώρα στα βαφτιστήρια είναι πάντα καλύτερα όταν συνοδεύονται από κάτι φτιαγμένο από τα χεράκια μας!

Ήθελα να φτιάξω ένα όμορφο κουτί για σοκολατένια αυγουλάκια για το βαφτιστήρι μου, αλλά - μια και πλέον μεγάλωσε - να μην είναι τόσο ροζ και "γλυκούλι", όσο αυτά που του έφτιαχνα παλιότερα!  Έτσι διάλεξα το καινούργιο die με τον Vintage πασχαλινό λαγό του Tim Holtz και το die για το κουτάκι σε σχήμα αυγού της Jennifer Ogborn 

 

 

Συνήθως, τα dies που φτιάχνουν κουτάκια είναι πολύ μικρά και δεν τα προτιμώ αφού ποτέ δεν χωράνε αυτά που θέλω να βάλω, αυτό όμως έχει το κατάλληλο μέγεθος για ένα ολόκληρο σακουλάκι σοκολατένια αυγουλάκια!

Έκοψα το κουτάκι συνδυάζοντας χρώματα, από αυτό το σετ χαρτιών που είναι ιδανικά για die cutting, αφού κόβονται εύκολα, χωρίς να αφήνουν  ξέφτι και όλα τα χρώματά ταιριάζουν μεταξύ τους όμορφα! Πριν το συναρμολογήσω, μελάνωσα όλα τα κομμάτια με το αγαπημένο μου Vintage Photo.

Εντωμεταξύ, έκοψα το λαγό από kraft cardstock και τον γέμισα Expanding paste της Sizzix . Σκεφτόμουνα να τον κάνω περάσω λευκό ακρυλικό ταμποναριστά, για να φτιάξω τη γούνα, αλλά αυτή η πάστα φουσκώνει και δίνει ένα πιο vintage εφέ!

 

 

Και τα δύο σετ, έχουν πολλά dies, οπότε έκοψα τα banner και λουλουδάκια από το σετ της Jennifer Ogborn και χρησιμοποίησα την γραμματοσειρά από το σετ του Tim Holtz για να γράψω την λέξη Easter. Αυτή η ψιλό-λιγνη γραμματοσειρά πολύ μου αρέσει πολύ και θα ήταν λόγος για να πάρω το die, ακόμα και αν δεν μου άρεσαν το τρελά λαγουδάκια. Όμως αυτά τα λαγουδάκια πολύ τα αγαπώ και ήδη τα φαντάζομαι και σε άλλες δημιουργίες!

 

Ελπίζω να σας άρεσε η κατασκευή μου και να σας εμπνεύσει να φτιάξετε κι εσείς τα δικά σας χειροποίητα μικροδωράκια για τα βαφτιστήρια σας!

 

Καλές δημιουργίες!

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο