Αρχειο

Δημιουργία και εκδρομές!

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με εκδρομές και βόλτες, καθώς ο καιρός είναι ιδανικός για να απολαύσουμε την ομορφιά της φύσης και την ανεμελιά της εποχής.

Είναι η τέλεια ευκαιρία για να αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό μας και να συνδυάσουμε ξεκούραση σωματική αλλά και ψυχική!Με ένα travel kit πάντα μαζί μας, ελάτε να συνδυάσουμε την καλλιτεχνική έκφραση με το memory keeping, δημιουργώντας ετσι ένα πολύτιμο ημερολόγιο αναμνήσεων.

 

 

Σήμερα σας ετοιμάσαμε μία λίστα με τα βασικά που πρέπει να έχετε μαζί σας, έτσι ώστε και το κέφι σας να κάνετε αλλά και να μην 'ενοχλείτε' τους γύρους σας με όλα όσα κουβαλάτε 🤪

 

1. Art Travel Kit

Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά: ένα journal και ένα μολύβι 😉 ! 

Αλλά και ...

ξύστρα και γόμα

- έναν μαύρο μαρκαδόρο

- ένα σετ χρώματα ακουαρέλας η ακρυλικά εαν προτιμάτε

- 2-3 βασικά πινέλα

μαρκαδόρους για χρωμάτισμα

χρωματιστά μολύβια

- μωρομάντηλα και ένα βαμβακερό πανάκι

- και τέλος, ένα δοχείο για νερό

 

 

2. ArtJournal Travel Kit

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά εφόσον εκτός απο κάποιο σκίτσο, μπορεί να θέλετε να προσθέσετε memorabilia, φωτογραφία κτλ.

Οπότε σίγουρα θα χρειαστείτε τα βασικά, ένα journal και ένα μαρκαδόρο!

κόλλα και ψαλίδι

- washi tape

χρωματιστά μολύβια η μαρκαδόρους

ephemera και διακοσμητικά

.

gesso

- stencil

σφραγίδες και μελάνια

 

Και σίγουρα πολλά ακόμη 😊 αλλά εφόσον μιλάμε για artjournal είναι πάντα καλύτερο να προσθέσετε memorabilia και διάφορα άλλα αναμνηστικά που θα βρίσκετε επί τόπου! Επίσης, να τονίσω οτι αυτό είναι ένα ενδεικτικό κιτ το οποίο εσείς θα προσαρμόσετε στο στυλ σας! Δεν χρησιμοποιούν όλοι gesso και στενσιλ στο artjournal τους, μπορεί να είστε πολύ πιο μίνιμαλ!

 

 

3. Scrapbooking Travel Kit

Η αλήθεια είναι οτι εδώ δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα 😁 γιατί βασικά χρειαζόμαστε τις φωτογραφίες για να πούμε την ιστορία! Βέβαια υπάρχει η λύση του φορητού και πολύ μικρού εκτυπωτή της Hp αλλά εαν δεν σας βολεύει ...

 

...τότε θα σας προτείναμε να φτιάξετε ένα μικρό κιτ το οποίο να περιλαμβάνει ένα traveler's notebook, έναν μαρκαδόρο για το journaling και κάποια διακοσμητικά, όπως wood veneer, αυτοκόλλητα η washi tapes...

 

 

Εκεί μπορείτε να σημειώνετε τις ιστορίες/εμπειρίες αλλά και τις σκέψεις σας και στην επιστροφή σας να συμπληρώσετε με τις φωτογραφίες! Και έτσι θα έχετε εύκολα και γρήγορα έτοιμο το μίνι της εκδρομής η των διακοπών σας!

 

Τέλος, στην κατηγορία μας ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ, βρείτε απο κασετίνες μέχρι θήκες για εργαλεία αλλά και φακέλους αποθήκευσης για να τα έχετε όλα οργανωμένα και μαζεμένα! 

 

Αυτά λοιπόν και για αυτήν την εβδομάδα!

Τα λέμε πάλι την επόμενη!

  

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο