Το TEXT(ures) Beneath the Brambles Clipboard Coverings Vol.II της Lou Collins είναι ένα σετ με 8 μήτρες κοπής, σχεδιασμένο για να δίνει στις δημιουργίες σου τη μορφή και τις λεπτομέρειες μιας οργανωμένης σελίδας. Περιλαμβάνει μεγάλα και μικρά clipboards, σχέδια που θυμίζουν συνδετήρες και στοιχεία ραφής, ώστε να προσθέτεις στρώσεις, πλαίσια και μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες σε journals, κάρτες, scrapbooking σελίδες και mixed media έργα. Είναι ένα σετ πρακτικό, ευέλικτο και εύκολο να συνδυαστεί με πολλές διαφορετικές συλλογές.
Το TEXT(ures) Beneath the Brambles Woodgrain της Lou Collins σου δίνει έναν εύκολο τρόπο να προσθέσεις ξύλινη υφή και φυσικό χαρακτήρα στις δημιουργίες σου. Το σετ περιλαμβάνει 2 μήτρες κοπής: μία εσωτερική που χαρίζει ανάγλυφη όψη νερών ξύλου και μία εξωτερική περίγραμμα, ώστε να επιλέγεις αν θέλεις κομμένο στοιχείο για layering ή υφή απευθείας επάνω στην επιφάνειά σου. Ιδανικό για κάρτες, journals, scrapbooking layouts και mixed media έργα με οργανική, rustic ή vintage διάθεση.
Το Couture Grace Die από τη σειρά The Couture Edit της Pinkfresh Studio, σχεδιασμένο από την Inna Moreva, είναι ένα σετ μήτρων κοπής που κόβει με ακρίβεια όλα τα επιμέρους στοιχεία του σχεδίου σε ένα πέρασμα. Είναι ιδανικό για να απομονώνεις τη γυναικεία φιγούρα και τα διακοσμητικά στοιχεία καθαρά και έτοιμα για χρήση. Συνδυάζεται με τα υπόλοιπα προϊόντα Couture Grace της σειράς για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Το Marianne Designs Creatable Tiny's Pampas Grass είναι σετ με 2 μήτρες κοπής που δημιουργούν δύο αντικριστά κλαδιά pampas grass, ιδανικά για φυσικές, αέρινες και κομψές συνθέσεις. Χρησιμοποίησέ τα σε κάρτες, scrapbooking layouts, mini albums και seasonal projects, όταν θέλεις botanical στοιχεία με ύψος, κίνηση και πιο ανάλαφρη παρουσία. Το αντικριστό σχέδιο βοηθά να στήσεις εύκολα συμμετρικά clusters και διακοσμητικά layers. Είναι ένα πολύ όμορφο die set για ρομαντικές, boho και φυσικές δημιουργίες.
Το Xcut Dies – Vintage Alphabet είναι ένα σετ από 28 μήτρες κοπής με κεφαλαία γράμματα και σημεία στίξης, ιδανικό για να δημιουργείς τίτλους, λέξεις, μονογράμματα και προσωποποιημένα μηνύματα στις χειροτεχνίες σου. Η vintage γραμματοσειρά δίνει πιο κλασικό και κομψό ύφος σε κάρτες, scrapbooking σελίδες, tags, journals, προσκλήσεις και συσκευασίες δώρου, ενώ τα ξεχωριστά γράμματα σου επιτρέπουν να συνθέσεις ονόματα, ευχές και μικρές φράσεις ανάλογα με το project. Είναι ένα πρακτικό alphabet die set για κάθε δημιουργό που θέλει να έχει πάντα διαθέσιμα καθαρά, κομμένα γράμματα χωρίς να εξαρτάται από έτοιμα αυτοκόλλητα.
Το Studio Light Creative Craftlab Essentials Cutting Die – Giftcard Holder είναι ένα σετ από 7 μήτρες κοπής για να δημιουργήσεις μια όμορφη θήκη δωροκάρτας σε σχήμα μικρού πακέτου δώρου. Το σχέδιο περιλαμβάνει βάση, καπάκι, κορδέλα, φιόγκο και διακοσμητικές λεπτομέρειες, ώστε να παρουσιάσεις gift cards, vouchers, ευχές ή μικρά μηνύματα με πιο προσωπικό και προσεγμένο τρόπο. Είναι ιδανικό για γενέθλια, ευχαριστήριες κάρτες, γιορτινές δημιουργίες, teacher gifts και χειροποίητες συσκευασίες που θέλεις να έχουν πρακτική χρήση αλλά και όμορφη παρουσίαση.
Το Lisa Horton Crafts Paula Creates Treasure Book Die Set είναι σετ με 14 μεταλλικές μήτρες κοπής, σχεδιασμένο για να δημιουργείς ένα μικρό βιβλιαράκι χωρίς κόλλα και χωρίς ξεχωριστό υλικό βιβλιοδεσίας. Με τις μήτρες και χαρτόνι μπορείς να φτιάξεις ένα μικρό treasure book με εξώφυλλο, σελίδες και διακοσμητικές λεπτομέρειες, ιδανικό για μικρά albums, keepsakes, mini journals, δώρα, tags και scrapbooking projects. Το τελικό βιβλιαράκι έχει διάσταση περίπου 7,6 x 7,6 x 2,4 cm.
Το Lisa Horton Crafts Paula Creates Tag on the Record Die Set είναι σετ με 16 μεταλλικές μήτρες κοπής για να δημιουργείς tags, μικρούς δίσκους, θήκη δίσκου, διαχωριστικά και διακοσμητικά στοιχεία με μουσικό και ταξιδιωτικό θέμα. Είναι ιδανικό για κάρτες, mini albums, journals, scrapbooking και projects που θέλουν κάτι διαφορετικό από τα κλασικά λουλούδια και πεταλούδες. Τα στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για sentiments, colour swatches, mini records, dividers ή μικρά ένθετα σε χειροποίητες συνθέσεις.
Το Elizabeth Craft Designs Camera and Suitcase Build a Book είναι ένα σετ από 32 μήτρες κοπής από τη συλλογή Destination Fun της Cute & Whimsical, σχεδιασμένο για να δημιουργείς μικρά βιβλιαράκια, mini albums και διαδραστικές κατασκευές σε σχήμα φωτογραφικής μηχανής ή βαλίτσας. Περιλαμβάνει όλα τα βασικά διακοσμητικά στοιχεία για να χτίσεις το εξώφυλλο, τις λεπτομέρειες και το ταξιδιάρικο θέμα της σύνθεσης, από χερούλια και λουράκια μέχρι μικρά accents που δίνουν ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Είναι ιδανικό για ταξιδιωτικές αναμνήσεις, παιδικά albums, κάρτες, scrapbooking και projects που θέλεις να έχουν παιχνιδιάρικη, χαρούμενη και πολύ προσωπική παρουσίαση.
Το Lisa Horton Crafts Cloud 9 Ink School – Ink Pad Labels Die Set είναι ένα σετ από 2 μήτρες κοπής για να δημιουργείς ετικέτες χρώματος για τα ink pads σου και να οργανώνεις πιο εύκολα τη συλλογή μελανιών σου. Με τις μήτρες μπορείς να κόψεις λωρίδες για δείγματα χρώματος, ονόματα αποχρώσεων ή μικρές ετικέτες ταξινόμησης, ώστε να βλέπεις γρήγορα τι έχεις και να βρίσκεις πιο εύκολα το σωστό χρώμα την ώρα που δημιουργείς. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο για swatching, color coding, οργάνωση craft room και για όποιον θέλει τα μελάνια του να είναι λειτουργικά, καθαρά και όμορφα τακτοποιημένα.
Το Sizzix Thinlits Die Set – Paper Cutz #2 by Seth Apter είναι ένα σετ από 4 μήτρες κοπής για να δημιουργήσεις τετράγωνα φόντα, ακανόνιστες υφές και διακοσμητικά επίπεδα με έντονη mixed media αισθητική. Το σετ περιλαμβάνει δύο βασικά τετράγωνα σχέδια με distressed άκρες και δύο διακοσμητικές μήτρες που προσθέτουν αφηρημένα μοτίβα με κουκκίδες, σταυρούς και φθαρμένες λεπτομέρειες. Είναι ιδανικό για art journals, scrapbooking σελίδες, κάρτες, tags και projects όπου θέλεις το αποτέλεσμα να δείχνει πιο καλλιτεχνικό, ελεύθερο και γεμάτο υφή.
Το Sizzix Thinlits Die Set – Gridiron by Seth Apter είναι μία μήτρα κοπής με έντονο αρχιτεκτονικό πλέγμα, ιδανική για να προσθέσεις δομή, υφή και πιο industrial χαρακτήρα στις δημιουργίες σου. Το ακανόνιστο grid σχέδιο κόβει ένα μεγάλο, εντυπωσιακό μοτίβο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ολόκληρο ή κομμένο σε μικρότερα κομμάτια, ανάλογα με τη σύνθεση που θέλεις να φτιάξεις. Ταιριάζει υπέροχα σε art journals, κάρτες, scrapbooking σελίδες, tags και mixed media projects όταν θέλεις να δώσεις στη σύνθεσή σου έντονη δομή, γραφικότητα και πιο urban mixed media χαρακτήρα.
Το Sizzix Thinlits Die Set – Mini Page Duo by Seth Apter είναι ένα σετ από 2 μήτρες κοπής για να φτιάχνεις εύκολα μικρές σελίδες, mini books και mini cards με distressed άκρες και χειροποίητη αισθητική. Κάθε μήτρα έχει διαφορετικό ακανόνιστο τελείωμα και γραμμή διπλώματος, ώστε να δημιουργείς γρήγορα μικρά βιβλιαράκια, σελίδες για journals ή ιδιαίτερες κάρτες με πιο rustic και mixed media χαρακτήρα. Είναι ιδανικό για art journals, scrapbooking, mini albums και δημιουργίες που θέλεις να έχουν υφή, προσωπικότητα και αίσθηση μικρού χειροποίητου αντικειμένου.