ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

View as Grid List
Ταξινόμηση

49 & Market Rub-On Φύλλο Μεταφοράς Εικόνας 12"X12" - ARToptions, Viken

1 φύλλο με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 12"X12", από τη συλλογή ARToptions της 49 And Market. Εικόνες με λουλούδια, χρωματικές πιτσιλιές, πεταλούδες και άλλα.
€11,60

49 & Market Rub-On Φύλλο Μεταφοράς Εικόνας 6"X8" - ARToptions, Viken

1 φύλλο με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 6"X8", από τη συλλογή ARToptions της 49 And Market. Εικόνες με λουλούδια, quotes, πεταλούδες και άλλα.
€19,90

49 & Market Διακοσμητικά Laser Cut Εφήμερα - ARToptions, Viken

79 mix and match laser cut διακοσμητικά εφήμερα από τη συλλογή ARToptions, Viken της 49 And Market. Εικόνες με λουλούδια, πλαίσια, quotes και άλλα.
€13,20

49 & Market Διακοσμητικά Εφέμερα Bits - ARToptions, Viken

73 mix and match διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή ARToptions, Viken της 49 And Market. Εικόνες με λουλούδια, εισιτήρια, πλαίσια, quotes και άλλα.
€13,20

49 & Market Σετ με Υφασμάτινες Ταινίες - ARToptions, Viken, 4 τεμ.

4 ρολά υφασμάτινη, αυτοκόλλητη, επανατοποθετούμενη ταινία από τη συλλογή ARToptions Viken της 49 And Market μαζί με κόπτη για μεγαλύτερη ευκολία.
€23,90

49 And Market Collection Pack 6"X8" - ARToptions, Viken

28 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή ARToptions, Viken της 49 And Market. Το μπροστινό και το πίσω μέρος του εξωφύλλου έχουν επιπλέον σχέδια. Εικόνες με λουλούδια σε παστέλ χρώματα.
€19,50

49 And Market Rub-On Φύλλο Μεταφοράς Εικόνας 6"x8" - ARToptions Avesta

Φύλλα μεταφοράς εικόνας rub-on από τη συλλογή ARToptions Avesta της 49 And Market. Περιέχει 6 φύλλα με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons με quotes και εικόνες από πεταλούδες, λουλούδια, φύλλα και άλλα.
€19,50

49 And Market Συλλογή Scrapbooking 12"X12" - ARToptions, Viken

8 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή ARToptions, Viken της 49 And Market. Το πίσω μέρος του εξωφύλλου έχει fuzzy-cut elements με εικόνες από λουλούδια, λήμματα εγκυκλοπαιδειών, πεταλούδες, αποσπάσματα εφημερίδων και άλλα.
€19,50

Happy Planner Big Notebook 8.5"x11"- Springtime Flora

Ένα journal/σημειωματάριο με το γνωστό ύφος και στυλ των Happy Planner.
€26,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Colorful Things

Μπλοκ με 30 φύλλα (602 αυτοκόλλητα) από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Βig Ideas. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα memo boxes, αισιόδοξα quotes και icons για υπενθυμίσεις. Τα αυτοκόλλητα χωρίζονται σε ματ για να μπορείτε να γράφετε πάνω τους και διακοσμητικά για να τα προσθέσετε στα planner, τα ημερολόγια και τις σημειώσεις σας. Και η οργάνωση γίνεται τόσο πολύχρωμη και χαρούμενη! Και καθόλου βαρετή!
€33,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Groovy Teacher

Μπλοκ με 30 φύλλα (779 αυτοκόλλητα) από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Βig Ideas. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα memo boxes, quotes και icons με θέμα το σχολείο.
€33,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Painterly Collage

Μπλοκ με 30 φύλλα (696 αυτοκόλλητα) από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Βig Ideas. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα memo boxes, quotes και icons με θέμα το σχολείο.
€33,90

Happy Planner Sticker Value Pack - Teacher Rule

Μπλοκ με 30 φύλλα (844 αυτοκόλλητα) από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Βig Ideas. Με μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα memo boxes, quotes και icons με θέμα το σχολείο.
€33,90

Happy Planner Αυτοκόλλητα - Achieve Greatness

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Happy Planner της Me & My Big Ideas. 8 φύλλα με συνολικά 232 matte αυτοκόλλητα με χρυσές foil λεπτομέρειες. Με αισιόδοξα inspirational quotes, λέξεις και φράσεις όπως "Time to Do Big Things", "Don't wish for it, go for it" και άλλες πολλές.
€9,90

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - Endless Summer, Good Vibes

1 στένσιλ από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Με αφηρημένα σχέδια.
€8,80

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - Endless Summer, Life Is Good

1 στένσιλ από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Με αφηρημένα σχέδια.
€8,80

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - Endless Summer, Paradise Palms

1 στένσιλ από τη συλλογή Endless Summer που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. Με εικόνες από φύλλα φοίνικα.
€8,80

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - First Day Of School, A+

1 στένσιλ από τη συλλογή First Day of School της Echo Park. Με εικόνες από +.
€8,80

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - First Day Of School, Teacher's Treat

1 στένσιλ από τη συλλογή First Day of School της Echo Park. Με εικόνες από μήλα.
€8,80

Echo Park Στένσιλ 6"X6" - My Favorite Summer, Summer Rays

1 στένσιλ από τη συλλογή My Favorite Summer της Echo Park. Με διαγώνιες γραμμές.
€8,80

Fairy Hugs Στένσιλ 6"X6" - Galaxy

1 στένσιλ από την Fairy Hugs. Εικόνες με αστέρια. Ιδανικό background για τις κάρτες, τα scrapbooking και τα mixed media έργα σας.
€8,80

Deco Art One Step Crackle Finish Carded

Το One Step Crackle της Deco Art είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε διαστατικά εφέ κρακελέ σε μία πληθώρα επιφανειών με ένα μόνο προϊόν! Μπορείτε να δώσετε vintage ύφος στα έργα σας αν το χρησιμοποιήσετε μόνο του ενώ αν το αναμείξετε με χρώμα παρέχει ένα πιο μοντέρνο και trendy αποτέλεσμα. Ανάλογα με το πάχος της ποσότητας που θα εφαρμόσετε, θα έχετε και διαφορετική ένταση στο εφέ σας.
€4,30

Dina Wakley Media Στένσιλ 9''x6'' - Marks

Δημιουργήστε επίπεδα και layers με χρώματα, υφές και σχέδια σε μοναδικούς συνδυασμούς με τα stencil της σειράς Media στο χαρακτηριστικό ύφος της Dina Wakley για την Ranger. Συνδυάστε τα με ακρυλικά, mediums, μελάνια και άλλα υλικά. Οι συνδυασμοί είναι απλά ατελείωτοι!
€9,50

Dyan Reaveley's Dylusions Stencils 9.25”x8.25”- Border It Again

Δημιουργήστε layered εφέ, backgrounds και σχέδια σε σελίδες journal, mixed media ή paper craft project με τα στένσιλ της Dyan Reaveley που έχει σχεδιάσει για την Ranger. Ιδανικά για χρήση με μελάνι, ακρυλικά, μαρκαδόρους, stains και πολλά άλλα υλικά.
€9,20

Vicki Boutin Album Set 6"X8" - Sweet Rush

1 kit για άλμπουμ, διαστάσεων 6"x8", από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Vicki Boutin για την American Crafts.
€34,90

Vicki Boutin Cardstock Αυτοκόλλητα 6"X12"- Sweet Rush, Accents & Phrases

105 cardstock αυτοκόλλητα από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με λουλούδια, παγώνια, φοίνικες, quotes και άλλα με χρυσές foil λεπτομέρειες.
€8,70

Vicki Boutin Sweet Rush Tag Mini Journal - Die-Cut Tags με Κρίκο

1 Mini Tag Journal με χρυσά ολογραφικά foil διακοσμητικά από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Η συσκευασία περιλαμβάνει 13 τεμάχια και ένα μεγάλο κρίκο για να μπορείτε να τα έχετε όλα μαζί όσο κάνετε journaling.
€11,60

Vicki Boutin Washi Tape Διακοσμητική Ταινία - Sweet Rush, 8 τεμ.

8 washi tapes από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με πεταλούδες, λουλούδια, παγωτά, καρδούλες και άλλα.
€15,90

Vicki Boutin Διακοσμητικά Cardstock Die-Cuts - Sweet Rush, Icons

50 διακοσμητικά cardstock εφήμερα από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με κάμερες, λουλούδια, φρούτα, παγωτά, quotes και άλλα.
€8,70

Vicki Boutin Διακοσμητικά Cardstock Die-Cuts - Sweet Rush, Journaling W/Foil Accents

40 διακοσμητικά cardstock εφήμερα από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με quotes, πλαίσια και άλλα με χρυσές foil λεπτομέρειες.
€8,70

Vicki Boutin Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 12"X12" - Sweet Rush

48 φύλλα διπλής όψης από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με κάμερες, λουλούδια, καρδούλες και άλλα.
€29,90

Vicki Boutin Μπλοκ Scrpbooking Διπλής Όψης 6"X8" - Sweet Rush

24 φύλλα διπλής όψης από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με πεταλούδες, λουλούδια, καρδούλες και άλλα.
€12,90

Vicki Boutin Μπλοκ Αυτοκόλλητων - Sweet Rush, W/Gold Foil

Μπλοκ αυτοκόλλητων από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. 8 φύλλα με 183 αυτοκόλλητα. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, quotes, πλαίσια και άλλα.
€9,90

Vicki Boutin Στένσιλ - Sweet Rush, Flutter, 3 τεμ.

3 στένσιλ από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.Ιδανικά για background. Εικόνες με πεταλούδες και αφηρημένα σχέδια.
€12,90

Vicki Boutin Στένσιλ - Sweet Rush, Making Waves, 3 τεμ.

3 στένσιλ από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.Ιδανικά για background. Εικόνες με κύματα, φύλλα και καρδούλες.
€12,90

Dyan Reaveley's Dylusions Diddy Σετ Διάφανες Σφραγίδες - Doodles

9 διάφανες σφραγίδες από υψηλής ποιότητας πολυμερές από τη συλλογή Dylusions, Diddy που έχει σχεδιάσει η Dyan Reaveley για την Ranger. Εικόνες από doodle, τοποθετημένα σε σειρές, με εξάγωνα, βέλη προς τα αριστερά, βέλη προς τα δεξιά, μικρούς κύκλους και άλλα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μελάνια, μαρκαδόρους, embossing και άλλα μέσα. Τα doodles είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε κάρτες, tags, journals, art journals, travel journals, planners, και άλλα scrapbooking και mixed media έργα.
€15,50

Dyan Reaveley's Dylusions Diddy Σετ Διάφανες Σφραγίδες - Ooh, What A Day!

11 διάφανες σφραγίδες από υψηλής ποιότητας πολυμερές από τη συλλογή Dylusions, Diddy που έχει σχεδιάσει η Dyan Reaveley για την Ranger. Εικόνες με τις μέρες της εβδομάδας και τις λέξεις holiday, weekends, sickday, mental health day. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μελάνια, μαρκαδόρους, embossing και άλλα μέσα. Τα doodles είναι ιδανικά για να διακοσμήσετε κάρτες, tags, journals, art journals, travel journals, planners, και άλλα scrapbooking και mixed media έργα.
€14,90

Dyan Reaveley's Dylusions Diddy Σετ Με Διάφανες Σφραγίδες - Boxed Monthly

12 διάφανες σφραγίδες από υψηλής ποιότητας πολυμερές από τη συλλογή Dylusions, Diddy που έχει σχεδιάσει η Dyan Reaveley για την Ranger. Εικόνες με τους μήνες του χρόνου.
€15,50

Ranger Handle It Tool - Λαβίδα

Ξεχάστε τα καμένα δάχτυλα! Το εργαλείο Handle It Tool της Ranger θα σας σώσει από κάθε … καυτό ατύχημα! Ιδανικό εργαλείο για να κρατάτε τις κάρτες ή τα έργα στα οποία θέλετε να κάνετε embossing, να κολλήσετε με θερμόκολλα και γενικά να κάνετε οποιαδήποτε τεχνική θέλει θερμότητα χωρίς να καείτε!. Έχει εύκαμπτη λαβή 4” (2.54 cm) από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι άκρες του είναι κατασκευασμένες από μαλακή σιλικόνη και ενώ μπορούν να κρατήσουν το βάρος ενός χοντρού χαρτονιού, είναι αρκετά απαλές ώστε να μην αφήνουν καθόλου σημάδια σε λεπτό χαρτί, ακόμα κι αν είναι περγαμηνή! Επίσης μπορούν να αντέξουν τη θερμότητα που εκπέμπει ένα εργαλείο embossing.
€5,50

Tim Holtz Distress Collage Medium - Matte

Distress collage medium με ματ φινίρισμα με την υπογραφή του Tim Holtz για την Ranger. Χρησιμοποιήστε το σαν κόλλα, σαν βάση ή ακόμα και βερνίκι σε όλα τα mixed media projects σας. Στεγνώνει διάφανο και δίνει ένα ματ φινίρισμα. Μπορείτε να το χρωματίσετε όταν είναι σε υγρή ή στεγνή μορφή και να πειραματιστείτε σε ατελείωτους χρωματικούς συνδυασμούς!
€12,40

Tim Holtz Distress Crackle Paint Χρώμα Κρακελέ - Translucent

Διάφανο κρακαλέ χρώμα με την υπογραφή του Tim Holtz, ιδανικό για να δημιουργήσετε διαστατικά εφέ κρακελέ σε μία πληθώρα επιφανειών. Μπορείτε να προσθέσετε χρώμα πριν ή αφού στεγνώσει για αμέτρητους χρωματικούς συνδυασμούς. Καθαρίζεται εύκολα με νερό όσο είναι ακόμα υγρό ενώ αποκτά ματ φινίρισμα όταν στεγνώσει.
€12,50

Tim Holtz Μελάνια Distress Mini Ink Pads - Kit 17

4 μελάνια distress σε μίνι συσκευασία με την υπογραφή του Tim Holtz για την Ranger. Περιέχονται τα ακόλουθα χρώματα: Salvage Patina, Prize Ribbon, Villainous Potion και Saltwater Taffy.
€17,90

Vicki Boutin Thickers Αυτοκόλλητα - Sweet Rush, The Sweet Life Phrase & Icon/Chipboard

107 thickers αυτοκόλλητα από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts. Εικόνες με λουλούδια, μπαλόνια, παγωτά, κάμερες, quotes και άλλα.
€11,60

Cosmic Shimmer Twinkles, Κόλλα με Glitter - Aurora

Κόλλα glitter από τη σειρά Cosmic Shimmer της Creative Expressions. Κατάλληλη για όλα τα έργα από χαρτί. Ιδανική για να διακοσμήσετε χαρτιά, κάρτες, ύφασμα και άλλα πολλά. Με μυτερή άκρη για ακρίβεια που μπορεί όμως να κοπεί αν θέλετε ένα πιο ευρύ αποτέλεσμα.
€7,20

Cosmic Shimmer Μεταλλικό Βερνίκι Gilding - Enchanted Gold

Mεταλλικό βερνίκι gilding lustre από τη συλλογή Cosmic Shimmer της Creative Expressions. Στο καπάκι, από τη μέσα μεριά, υπάρχει ενσωματωμένο σφουγγαράκι.
€11,50

Creative Expressions Craft Dies By Sue Wilson - Necessities, Parrot

Σετ από 9 ατσάλινες μήτρες κοπής που έχει σχεδιάσει η Sue Wilson για την Creative Expressions! Με εικόνες από 1 παπαγάλο, 1 κλουβί και τις φράσεις "Happy Birdday", "Apparotly it's your birthday" και "Dear Friend". Κατάλληλες για χρήση με όλες τις γνωστές μηχανές της αγοράς!
€26,90

Creative Expressions Craft Dies By Sue Wilson - Underwater Life Frame

Σετ από 4 ατσάλινες μήτρες κοπής που έχει σχεδιάσει η Sue Wilson για την Creative Expressions! Με εικόνες από το βυθό, κοράλλια, κοχύλια και τις φράσεις "Beach therapy" και "Can't wait to sea you". Κατάλληλες για χρήση με όλες τις γνωστές μηχανές της αγοράς!
€32,90

DecoArt Americana Multi-Surface Satin Paint Ακρυλικό Χρώμα - Flamingo

Χρώματα με σατινέ φινίρισμα από την DecoArt. Περιέχουν υψηλής ποιότητας χρωστικές για έντονα ζωηρά χρώματα που "πιάνουν" παντού, χωρίς να χρειάζονται πολλές "στρώσεις". Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε χαρτί, ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, γυαλί, κεραμικό, γύψο, καμβά, papier mache ακόμα και σε ύφασμα!
€7,50

Dina Wakley Media Στένσιλ 9"X6" - Connected Dots

1 στένσιλ από τη σειρά Media που έχει σχεδιάσει η Dina Wakley για την Ranger. Η συνταγή είναι απλή! Διαλέξτε τα αγαπημένα σας υλικά: ακρυλικά, mediums, μελάνια, πάστες, glitter ή άλλο. Δημιουργήστε επίπεδα και layers με χρώματα, υφές και σχέδια. Και ακολουθήστε την έμπνευσή σας! Οι συνδυασμοί είναι ατελείωτοι!
€7,50

Dress My Craft Hand Punch 1/16"

Punch από την Dress My craft. Τώρα μπορείτε να τρυπήσετε με τη μεγαλύτερη ακρίβεια και στο σημείο που θέλετε! Το εργαλείο είναι ιδανικό για scrapbooking, cardmaking αλλά και κατασκευή κοσμημάτων, quilling, tags κ.λπ.
€8,40

Dress My Craft Hand Punch 1/8"

Punch από την Dress My craft. Τώρα μπορείτε να τρυπήσετε με τη μεγαλύτερη ακρίβεια και στο σημείο που θέλετε! Το εργαλείο είναι ιδανικό για για scrapbooking και cardmaking αλλά και στην κατασκευή κοσμημάτων, quilling, tags κ.λπ.
€8,60

Hero Arts Ink Blending Brush - Ειδικό Πινέλο Σφουγγαράκι για Μίξεις, Medium

Blending brush από την Hero Arts. Ιδανική επιλογή για buffing ή για μίξεις, distressing και χρωμάτισμα με μελάνια νερού. Η εργονομική λαβή του σας δίνει απόλυτο έλεγχο, χωρίς να κουράζει το χέρι σας! Ζωντανέψετε τις ιδέες σας και να κάνετε το blending σε backgrounds, παιχνίδι!
€5,99

Hero Arts Ink Blending Brush - Ειδικό Πινέλο Σφουγγαράκι για Μίξεις, Small

Blending brush από την Hero Arts. Ιδανική επιλογή για buffing ή για μίξεις, distressing και χρωμάτισμα με μελάνια νερού. Η εργονομική λαβή του σας δίνει απόλυτο έλεγχο, χωρίς να κουράζει το χέρι σας! Ζωντανέψετε τις ιδέες σας και να κάνετε το blending σε backgrounds, παιχνίδι!
€6,10

Lineco Self-Adhesive Linen Hinging Tape Λινή Αυτοκόλλητη Ταινία - Λευκή

1 λινή αυτοκόλλητη ταινία από την Lineco για να φτιάχνετε συνδέσμους. Χρησιμοποιείται για να ενώνετε τις άκρες των κουτιών σας ή ως ενισχυτικό μέσο στις σελίδες των άλμπουμ σας. Είναι επίσης ιδανική όταν θέλετε να φτιάξετε παράθυρα ή να στερεώσετε με ασφάλεια το έργο σας σε επιφάνειες. Το λεπτό λινό ύφασμά της είναι εύκαμπτο αλλά ιδιαίτερα ισχυρό. Η ακρυλική κόλλα έχει ουδέτερο pH που ενισχύει την αντοχή της ταινίας.
€29,90

Nuvo Deluxe Adhesive - Διάφανη Craft Κόλλα

Διάφανη Craft κόλλα από την Tonic Studios. Η κόλλα Nuvo Deluxe έχει βάση το νερό και λειτουργεί εξαιρετικά με πολλές επιφάνειες, όπως χαρτί, χαρτόνι, αφρό, acetate και MDF. Στεγνώνει σε διάφανη μορφή και διαθέτει ένα υπέροχο ακροφύσιο για τη μέγιστη ακριβεία. Ο εργονομικός του σχεδιασμός, εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο όταν θέλετε να κολλήσετε στοιχεία στα έργα σας.
€9,90

Nuvo Media Silicone-Edged Spatulas - Σπάτουλες Σιλικόνης

Οι σπάτουλες Media της Nuvo είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε mixed media έργο! Διατίθενται σε δύο μεγέθη και είναι εξαιρετικές για να εφαρμόζετε, να αναμειγνύετε και να απλώνετε το μέσο της επιλογής σας σε μεγάλη επιφάνεια ή μέσω ενός στένσιλ.
€16,70

Sizzix Thinlits Μήτρες Κοπής Από Την Olivia Rose - Build A Cake

10 λεπτές μεταλλικές μήτρες κοπής που έχει σχεδιάσει η Olivia Rose για την Sizzix. Οι συνδυασμοί τους φτιάχνουν μέχρι και 5 τούρτες. Το σετ είναι ιδανικό για γενέθλια, επετείους και για έργα με θέμα το γάμο. Μπορείτε να συνδυάσετε τα διακοσμητικά όπως θέλετε και να φτιάξετε τη δική σας εντυπωσιακή τούρτα: απλά χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας! Δημιουργήστε όμορφες κάρτες, προσκλήσεις ή έργα για το σπίτι.
€28,90

Sizzix Σετ με Διάφανες Σφραγίδες και Μήτρες Κοπής Από την Olivia Rose - Memory Maker

6 μήτρες κοπής και 4 ακρυλικές διάφανες σφραγίδες σχεδιασμένες από την Olivia Rose για την Sizzix. Τα dies έχουν το σχήμα φωτογραφικής μηχανής και φακών διαφορετικού μεγέθους. Οι σφραγίδες έχουν το περίγραμμα της φωτογραφικής μηχανής, μία καρδιά και τα quotes "Making Beautiful Memories" και "Capture the moment".
€26,90

Spellbinders Μήτρες Κοπής - 3D Shopping Cart

10 μεταλλικές μήτρες κοπής από τη συλλογή Add to Cart που έχει σχεδιάσει η Becky Roberts για την Spellbinders. Οι μήτρες κοπής φτιάχνουν ένα 3D καροτσάκι του σούπερ μάρκετ.
€26,50

Spellbinders Μήτρες Κοπής - Shopping Bags

5 μεταλλικές μήτρες κοπής από τη συλλογή Add to Cart που έχει σχεδιάσει η Becky Roberts για την Spellbinders. Οι μήτρες κοπής φτιάχνουν δύο τσάντες διαφορετικού μεγέθους. Οι τσάντες μπορεί να γίνουν επίπεδες ή τρισδιάστατες: η επιλογή είναι δική σας!
€26,50

Totally Tiffany Fab File - Σκληρό Κουτί Αποθήκευσης Χαρτιών Scrapbooking - X Large

1 Fab File από την Totally Tiffany. Ανθεκτικοί, αδιάβροχοι και acid - free φάκελοι για τα project σας είναι η ιδανική λύση για οργανώσετε και να αποθηκεύσετε τα χαρτιά σας. Χωράνε χαρτιά 30.5Χ30.5 cm και έχουν πλάτος 5 cm για να μεταφέρονται εύκολα.
€18,50

Totally Tiffany Storage & Supply - Διάφανη Θήκη Αποθήκευσης με 6 Συρτάρια

1 διάφανη θήκη αποθήκευσης από την Totally Tiffany. Ποτέ άλλοτε δεν ήταν ευκολότερο να οργανώσετε τα υλικά σας! Η θήκη έχει 6 διάφανα συρτάρια για να μπορείτε να ταξινομήσετε, να οργανώσετε και να αποθηκεύσετε τα πάντα: διακοσμητικά, washi tapes, μελάνια, mini ink pads, πολυμερικό πηλό, πέρλες, σκόνες, ink pads και μικρά εργαλεία.
€32,90

We R Memory Keepers Button Press Inserts - Heart

1 βάση για την πρέσα κατασκευής κουμπιών (κονκάρδες) Button Press Button Maker της We R Memory Keepers. Φτιάχνει κουμπιά, από χαρτί και άλλα υλικά, σε σχήμα καρδιάς. Το κιτ περιλαμβάνει αρκετά υλικά ώστε να φτιάξετε έως 5 κουμπιά-καρδούλες, με καρφίτσα ασφαλείας στο πίσω μερος. Διάμετρος καρδιάς 2.25" (5.7 cm)
€54,50

We R Memory Keepers Button Press Refill Pack - Medium (37mm), 100 τεμ.

100 κουμπιά από mylar 37mm και οι αντίστοιχες πλάτες με καρφίτσα για να τα χρησιμοποιήσετε με την πρέσα της We R Memory Keepers και να φτιάξετε τις δικές σας μοναδικές κονκάρδες.
€48,60

We R Memory Keepers Button Press Refill Pack Kit - Heart

1 κιτ ανταλλακτικών κουμπιών σε σχήμα καρδιάς (Heart Refill) από τη συλλογή Button Press της We R Memory Keepers. Συμβατό με το Button Press Button Maker (πωλείται χωριστά). Η συσκευασία έχει αρκετά υλικά για να φτιάξετε 9 κουμπιά-καρδούλες, με καρφίτσα ασφαλείας στο πίσω μέρος. Διάμετρος καρδιάς 2.25" (5.7 cm)
€14,80

We R Memory Keepers Magnetic Glass Mat 9"X6" - Γυάλινη Επιφάνεια Εργασίας

Μαγνητική επιφάνεια εργασίας από γυαλί από την We R Memory Keepers. Ιδανική για χειροτεχνίες που απαιτούν ακρίβεια και σταθερότητα στην κοπή, για stamping και για mixed media.
€29,50

We R Memory Keepers Precision Glass Cutting Mat 13"X13" - Γυάλινη Επιφάνεια Εργασίας

Eπιφάνεια εργασίας από γυαλί από την We R Memory Keepers. Ιδανική για χειροτεχνίες που απαιτούν ακρίβεια και σταθερότητα στην κοπή, για stamping και για mixed media.
€36,80

49 And Market Card Kit Spectrum Sherbet - Κιτ για Κάρτες

Ένα κιτ για 8 κάρτες στο ύφος της συλλογής Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market.
€24,80

49 And Market Fabric Tape Roll Φαρδιά Υφασμάτινη Ταινία 10cm - Spectrum Sherbet, Collage

1 υφασμάτινη ταινία από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες και άλλα. Για μεγαλύτερη ευκολία, διαθέτει βάση με εργονομικό κόπτη.
€21,90

49 And Market Fabric Tape Roll Φαρδιά Υφασμάτινη Ταινία 10cm - Spectrum Sherbet, Palletes

1 υφασμάτινη ταινία με διάφορα χρώματα από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Για μεγαλύτερη ευκολία, διαθέτει βάση με εργονομικό κόπτη.
€21,90

49 And Market Foundations Μαγνητάκια Για Κλείσιμο - Large (8 τμχ)

8 μεγάλα μαγνητάκια για κλείσιμο από την 49 And Market. Φτιάχνουν 4 ζευγάρια, είναι εξαιρετικά λεπτά, διαμέτρου 15 mm και κατασκευασμένα από νεοδύμιο. Η ιδανική προσθήκη για να φτιάξετε κρυφά επίπεδα και διαδραστικά στοιχεία στα έργα σας.
€9,90

49 And Market Foundations Μαγνητάκια Για Κλείσιμο - Small (12 τμχ)

12 μικρά μαγνητάκια για κλείσιμο από την 49 And Market. Φτιάχνουν 6 ζευγάρια, είναι εξαιρετικά λεπτά (10 mm x 0,8 mm) και κατασκευασμένα από νεοδύμιο. Η ιδανική προσθήκη για να φτιάξετε κρυφά επίπεδα και διαδραστικά στοιχεία στα έργα σας.
€9,90

49 And Market Rub-On Φύλλο Μεταφοράς Εικόνας 12"X12" - Spectrum Sherbet, Strawberry Lemonade

1 φύλλο με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 12" x 12", από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με δαντέλες, πεταλούδες, χρωματικές πιτσιλιές και άλλα.
€11,60

49 And Market Rub-On Φύλλο Μεταφοράς Εικόνας 12"X12" - Spectrum Sherbet, Tidal Wave

1 φύλλο με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 12"X12", από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με δαντέλες, πεταλούδες, χρωματικές πιτσιλιές και άλλα. Σε ίντιγκο χρώμα.
€11,60

49 And Market Rub-Ons 6"X8" - Spectrum Sherbet, Palettes

6 φύλλα με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 6"X8", από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Με χρωματικές παλέτες στις αποχρώσεις ροζ, πράσινου, καφέ, κίτρινου, μπλε
€19,80

49 And Market Rub-Ons Φύλλο Μεταφοράς Εικόνας 6"X8" - Spectrum Sherbet, Botanical

6 φύλλα με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 6"X8", από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με λουλούδια, πεταλούδες, και άλλα.
€19,80

49 And Market Rub-Ons Φύλλο Μεταφοράς Εικόνας 6"X8" - Spectrum Sherbet, Strawberry Lemonade

6 φύλλα με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 6"X8", από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με πεταλούδες, αφηρημένα σχέδια, quotes και άλλα.
€19,80

49 And Market Rub-Ons Φύλλο Μεταφοράς Εικόνας 6"X8" - Spectrum Sherbet, Tidal Wave

6 φύλλα με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 6"X8", από τη συλλογή Spectrum Sherbet, Tidal Wave που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με πεταλούδες, αφηρημένα σχέδια, quotes και άλλα.
€19,80

49 And Market Washi Tape Roll Διακοσμητική Ταινία 2.5cm - Spectrum Sherbet, Postage Stamp

1 ρολό washi tape από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με insta πλαίσια σε σχήμα γραμματόσημου, σε διάφορα χρώματα.
€9,90

49 And Market Washi Tape Roll Διακοσμητική Ταινία 2.5cm - Spectrum Sherbet, Postmark Postage

1 ρολό washi tape από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με πεταλούδες, λουλούδια και άλλα σε σχήμα γραμματόσημου και σε διάφορα χρώματα.
€9,90

49 And Market Washi Tape Φαρδιά Διακοσμητική Ταινία 10cm - Spectrum Sherbet

1 ρολό washi tape από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με vintage επιγραφές, γράμματα και άλλα. Για μεγαλύτερη ευκολία, διαθέτει βάση με εργονομικό κόπτη.
€21,50

49 And Market Washi Tapes Σετ Διακοσμητικές Ταινίες - Spectrum Sherbet, Assorted, 6 τεμ.

6 ρολά washi tape από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με vintage επιγραφές, γράμματα και άλλα. Για μεγαλύτερη ευκολία, διαθέτει βάση με εργονομικό κόπτη.
€24,80

49 And Market Wishing Bubbles & Baubles - Spectrum Sherbet

69 εποξικά αυτοκόλλητα από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με quotes, πεταλούδες, λουλούδια, καρδούλες και άλλα.
€9,90

49 And Market Διακοσμητικά Laser Cuts - Spectrum Sherbet

76 διακοσμητικά laser cuts από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Το laser cut εφέμερα είναι εισητήρια, λωρίδες από φιλμ, tabs και άλλα.
€13,20

49 And Market Διακοσμητικά Laser Cuts - Spectrum Sherbet, Tidal Wave, Elements

75 διακοσμητικά laser cuts από τη συλλογή Spectrum Sherbet, Tidal Wave που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Τα laser cut εφέμερα είναι φύλλα, λουλούδια, πεταλούδες και άλλα.
€13,20

49 And Market Διακοσμητικά Remnants - Spectrum Sherbet

24 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Το κομμάτια είναι μονόχρωμα, σε διάφορα χρώματα και δίνουν το εφέ του σκισμένου χαρτιού.
€14,50

49 And Market Διακοσμητικά Εφέμερα Bits - Spectrum Sherbet, Strawberry Lemonade

95 mix and match διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Spectrum Sherbet, Strawberry Lemonade που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Το laser cut εφέμερα είναι εισητήρια, quotes, πεταλούδες και άλλα.
€13,20

49 And Market Διακοσμητικά Εφέμερα Bits - Spectrum Sherbet, Tidal Wave

95 mix and match διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Spectrum Sherbet, Tidal Wave που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Το laser cut εφέμερα είναι εισητήρια, quotes, πεταλούδες και άλλα.
€13,20

49 And Market Συλλογή Scrapbooking 6"X8" - Spectrum Sherbet, Strawberry Lemonade

28 φύλλα scrapbooking σε 9 σχέδια (3 σε κάθε σχέδιο) και 1 φύλλο με laser cut elements, από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με πεταλούδες, λουλούδια, αποκόμματα εφημερίδων και άλλα.
€19,50

49 And Market Συλλογή Scrapbooking 6"X8" - Spectrum Sherbet, Tidal Wave

28 φύλλα scrapbooking σε 9 σχέδια (3 σε κάθε σχέδιο) και 1 φύλλο με laser cut elements, από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Εικόνες με πεταλούδες, λουλούδια, αποκόμματα εφημερίδων και άλλα.
€19,50