DANIEL SMITH

Για την Daniel Smith, το χρώμα είναι … η απαρχή όλων! Οι Extra Fine watercolor pans, τα όμορφα σετ με ακουαρέλες κάνουν τους καλλιτέχνες να παραληρούν! Θέτοντάς το ως κινητήριο δύναμη, γεμίσετε την παλέτα σας με ομορφιά και συναισθήματα που ζωντανεύουν τη φαντασία σας! 

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Daniel Smith Lesya Poplavskaya Alternative Portrait Watercolor Set - Σετ Χρώματα Ακουαρέλας Εναλλακτικό Πορτρέτο, 6τεμ.

Σετ ακουαρέλας από την Daniel Smith. Η καλλιτέχνιδα πορτρέτων, Lesya Poplavskaya από τη Ρωσία, έχει επιλέξει 6 βασικά χρώματα σε σωληνάρια των 5ml. Δημιουργήστε τα πιο "ζωντανά" πορτρέτα με τη βοήθειά της!
€92,50

Daniel Smith Milind Mulick Master Artist Watercolor Set - Σετ Χρώματα Ακουαρέλας, 6τεμ.

Σετ ακουαρέλας από την Daniel Smith. Ο καλλιτέχνης Milind Mulick έχει επιλέξει για σας 6 ζωηρά και φωτεινά χρώματα σε σωληνάρια των 5ml. Ιδανικά για ζωγραφική τοπίων. Τα χρώματα έχουν υψηλής ποιότητας χρωστική και είναι ανθεκτικά στο φως χωρίς να ξεθωριάζουν.
€84,60 €78,90

Daniel Smith Paul Wang's Colour Play Lab Set - Σετ Χρώματα Ακουαρέλας, 10τεμ.

Σετ ακουαρέλας από την Daniel Smith. Ο καλλιτέχνης Milind Mulick έχει επιλέξει για σας 6 ζωηρά και φωτεινά χρώματα σε σωληνάρια των 5ml. Ιδανικά για ζωγραφική τοπίων. Τα χρώματα έχουν υψηλής ποιότητας χρωστική και είναι ανθεκτικά στο φως χωρίς να ξεθωριάζουν.
€115,90

Daniel Smith Prafull Sawant Master Artist Watercolor Set- Σετ Χρώματα Ακουαρέλας 6τεμ.

Σετ ακουαρέλας από την Daniel Smith. Ο καλλιτέχνης Prafull Sawant έχει επιλέξει για σας 6 ζωηρά και φωτεινά χρώματα σε σωληνάρια των 5ml. Ιδανικά για ζωγραφική τοπίων. Τα χρώματα έχουν υψηλής ποιότητας χρωστική και είναι ανθεκτικά στο φως χωρίς να ξεθωριάζουν.
€82,50

Daniel Smith Watecolor Ground 118ml - Transparent

Το Watercolor Ground από την Daniel Smith θα δώσει σε κυριολεκτικά οποιαδήποτε επιφάνεια ένα νέο texture που θυμίζει cold pressed χαρτί watercolor. Έτσι, μπορείτε να έχετε τις ιδιαίτερες, διαφανείς ιδιότητες της ακουαρέλας σε ξύλο, μέταλλο, κεραμικό, πλαστικό, γυαλί, πέτρα, πηλό και άλλα. Είναι archival quality και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί απλά για να δώσετε texture στην επιφάνεια σας ή για να καλύψετε τυχόν ελαττώματα.

To συγκεκριμένο watercolor ground είναι διάφανο και θα αφήσει την επιφάνεια σας, όπως ξύλο ή διακοσμητικό χαρτί, να φαίνεται όταν ζωγραφίζετε.
€14,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Alizarin Crimson

Το Alizarin Crimson είναι η παλαιότερη συνθετική βαθιά κόκκινη-πορφυρή χρωστική ουσία. Είναι lake pigment το οποίo όταν εφαρμοστεί σε αρκετή ποσότητα και κρατηθεί μακριά από το απ' ευθείας φως θα διαρκέσει για πολλές δεκαετίες. Το να ζωγραφίζετε με το Alizarin Crimson είναι απόλαυση - το βάθος και η μοναδικότητα του χρώματος είναι από μόνα τους αναζωογονητικά. Το Alizarin Crimson περιλαμβάνεται στη βασική παλέτα της συντριπτικής πλειοψηφίας των καλλιτεχνών. Έντονο και dark σε value, το Alizarin Crimson αναμιγνύεται καθαρά με τις περισσότερες χρωστικές ουσίες για να δημιουργήσει σκούρους τόνους και ζεστά ουδέτερα (neutrals).

Ένας συνδυασμός Aureolin (Cobalt Yellow) και French Ultramarine με Alizarin αποδίδει μια εκπληκτική γκάμα άλλων χρωμάτων που μοιάζουν με τα πάντα, από το Burnt Sienna και το Umber μέχρι Payne's Gray, ενώ το Alizarin Crimson με το French Ultramarine δημιουργεί ένα μοναδικά έντονο μωβ.
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Amazonite Genuine

Ο Daniel Smith απέκτησε την μοναδική προμήθεια του πολύτιμου ορυκτού Αμαζονίτη από τη Βραζιλία. Είναι ένα έντονο καθαρό χρώμα εντελώς διαφανές, nοn-staining που σβήνεται εύκολα και έχει μεγάλη ευελιξία. Πανέμορφο από μόνο του, το Amazonite Genuine αναμιγνύεται υπέροχα με κόκκινα για να χρωματίσετε υπέροχες βιολέτες!
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Amethyst Genuine

Το Amethyst Genuine είναι ένα πλούσιο, αληθινό μωβ – αδιάλυτο είναι σχεδόν μαύρο και με άπειρες δυνατότητες gradation. Αν και είναι χρωστική με κόκκο, μπορεί επίσης να απλωθεί όμορφα και βγάζει μια σχεδόν αδιόρατη νότα λάμψης από τον θρυμματισμένο πολύτιμο λίθο.
€14,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Aureolin Cobalt Yellow

Αυτό το ψυχρό κίτρινο χαμηλής χρωστικής, μπορεί να ζεστάνει αποτελεσματικά πιο σκούρες αποχρώσεις, χωρίς να επηρεάζει τη διαφάνειά τους. Οι καλλιτέχνες τοπίων συχνά βασίζονται στο Aureolin για να δώσουν λάμψη στις ακουαρέλες τους ή για να δώσουν την αίσθηση της ηλιοφάνειας με ένα ελαφρύ wash. Αυτή η ποιοτική χρωστική με την ικανότητα που έχει να "σβήνεται" είναι κατάλληλη για να ζωγραφίσετε πορτρέτα και λουλούδια.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Aussie Red Gold

Το Aussie Red Gold του Daniel Smith είναι το πλούσιο, χρυσό χρώμα των βράχων που φλέγονται στο ηλιοβασίλεμα. Αυτός ο λαμπερός, κοκκινωπό χρυσός θα προσθέσει λαμπερό φως στα φθινοπωρινά σας φύλλα, σα λουλούδια και τα τοπία του τέλους του καλοκαιριού. Το Australian Red Gold είναι διαφανές, non-granulating, χαμηλης χρώσης και αποδίδει υπέροχα. Θα το λατρέψετε στην παλέτα σας!
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Bismuth Vanadate Yellow

Αυτό το κίτρινο που πρασινίζει, φαίνεται αδιαφανές όταν είναι συμπυκνωμένο, αλλά "σβήνεται" εύκολα. Έχει χαμηλή χρώση, καθιστώντας το εξαιρετικό για αναμείξεις για σκούρο δέρμα σε πορτρέτα. Χρησιμοποιήστε το σε συμπυκνωμένες ή αραιωμένες μίξεις για λουλούδια και άνθη του αγρού. Η λεμονοκίτρινη απόχρωση του ταιριάζει καλά με τα μωβ και όλα τα πράσινα.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Bloodstone Genuine

Το Bloodstone είναι πέτρωμα θρυλικό για τις μυστικιστικές, μαγικές και φαρμακευτικές του ιδιότητες. Ιερό για τους Χριστιανούς, που πιστεύουν ότι οι σκούρες κόκκινες σταγόνες σε αυτόν τον πράσινο ίασπι αντιπροσωπεύουν το αίμα του Χριστού.

Το Bloodstone Genuine είναι μέρος της σειράς με υπέροχες φυσικές χρωστικές ακουαρέλες PrimaTek του Danile Smith. Αδιάλυτο δίνει έναν έντονο και βελούδινο μελιτζανί τόνο, ο οποίος προσθέτοντας νερό εξελίσσεται σε ένα ζεστό γκρι που "σβήνεται" όμορφα και προσφέρει ικανοποιητικό κόκκο, είτε το χρησιμοποιείτε σε χαρτί θερμής έκθλιψης είτε ψυχρής. Αναμειγνύεται πολύ καλά με καθένα από τα πάνω από 240 watercolors του Daniel Smith μας, αλλά είναι ιδιαίτερα υπέροχο με το διαφανές Rhodonite Genuine και το Quinacridone Burnt Orange.
€11,60

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Buff Titanium

Το Buff Titanium θυμίζει τις εκρού αποχρώσεις της άμμου και της παλαιάς δαντέλας και θυμίζει την πορώδη υφή που έχει το τσόφλι του αυγού. Ένα ιδιαίτερα δημοφιλές, ημιδιαφανές ουδέτερο χρώμα, το οποίο μπορείτε να το αναμείξετε με το Quinacridone Rose ή Perinone Orange για να δημιουργήσετε τα βελούδινα πέταλα των αγαπημένων σας λουλουδιών. Ανακατέψτε το με Indigo ή Van Dyke Brown για να δημιουργήσετε slate σκιάσεις σε ατμοσφαιρικά και ομιχλώδη τοπία. Απλώστε ένα wash με Buff Titanium και απολαύστε την κινηση της χρωστικής πάω στο χαρτί (hint: ιδιαίτερα αποτελεσματικός και ευκολος τρόπος για να δημιουργήσετε σύννεφα).
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Burnt Sienna

Αυτή η διαφανής έως ημιδιαφανής, πλούσια χρωστική στο χρώμα της γης, αποτελεί ένα από τα βασικά χρώματα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ζωγράφοι τοπίων. Το Burnt Sienna συνδυάζεται με άλλες αποχρώσεις χωρίς να χάνει την ένταση ή τη διαφάνειά του. Όταν μπαίνει σε στρώσεις πάνω από άλλα χρώματα ή βερνίκια, δεν αναμειγνύεται μαζί τους.
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Burnt Sienna Light

Ένα όμορφο γήινο χρώμα, το Burnt Sienna Light είναι πιο κόκκινο από το κλασικό Burnt Sienna, πιο διαφανές και ελαφρώς λιγότερο κοκκιώδες. Σε πολύ ελαφρές στρώσεις, δημιουργεί μια απαλή απόχρωση στο χρώμα του δέρματος ιδανική για πορτρέτα, ενώ οι πιο σκούρες στρώσεις του, δίνουν ένα έντονο κόκκινο-καφέ.
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Burnt Umber

Αυτή η πλούσια σκούρα καφέ γήινη χρωστική είναι εξαιρετικά δημοφιλής στους καλλιτέχνες λόγω της ημι-διαφάνειας της. Είναι ανθεκτική στο φως, low-staining και μπορείτε να την "πειράξετε" εύκολα, να την ζεστάνετε με λίγο Alizarin Crimson ή να την ψυχράνετε με μπλε, ανάλογα με το θέμα σας.
€9,90

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Cadmium Red Medium Hue

Cadmium Red Medium Hue – Ένα πραγματικό κόκκινο STOP, ένα απαραίτητο χρώμα για κάθε παλέτα. Ο Daniel Smith κατάφερε να δημιουργήσει ασφαλή, ζωντανά watercolor σε απόχρωση καδμίου! Οι νέες φόρμουλες του Danile Smith παρέχουν όλη την πυκνότητα και τον πλούτο των κλασικών χρωμάτων καδμίου και οι αποχρώσεις είναι ουσιαστικά πανομοιότυπες με το χρώμα που αναφέρεται, αλλά πιο καθαρές σε μίξεις και σε πιο έντονες αποχρώσεις - θα διαπιστώσετε ότι μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Οι ιδιότητες - staining, transparency, light fastness - της νέας σύνθεσης παραμένουν ίδιες με αυτές των προηγούμενων χρωμάτων καδμίου της Daniel Smith.
€13,50

Daniel Smith Extra Fine Tubes Χρώμα Ακουαρέλας Σωληνάριο 5ml - Cadmium Yellow Deep Hue

Cadmium Yellow Deep Hue – Ένα πλούσιο, ζεστό κίτρινο με χρυσαφένια λάμψη. Το καταφέραμε! Ασφαλές, ζωντανό watercolor σε απόχρωση καδμίου! Οι νέες φόρμουλες του Danile Smith παρέχουν όλη την πυκνότητα και τον πλούτο των κλασικών χρωμάτων καδμίου και οι αποχρώσεις είναι ουσιαστικά πανομοιότυπες με το χρώμα που αναφέρεται, αλλά πιο καθαρές σε μίξεις και σε πιο έντονες αποχρώσεις - θα διαπιστώσετε ότι μια μικρή ποσότητα είναι αρκετή. Οι ιδιότητες - staining, transparency, light fastness - της νέας σύνθεσης παραμένουν ίδιες με αυτές των προηγούμενων χρωμάτων καδμίου της Daniel Smith.
€13,50