Αναζήτηση
Ελληνικά
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
    Menu Close

    Molotow GrafX Art Masking Liquid Marker - Υγρή "Μάσκα" Ζωγραφικής

    Brand: MOLOTOW
    Μαρκαδόρος με masking fluid από την Molotow για να "κρύψετε" ή να δεσμεύσετε περιοχές στις οποίες δεν θέλετε να περάσει χρώμα. Δεν αφήνει υπολείμματα ή ίχνη και αφαιρείται πανεύκολα μόλις στεγνώσει με ένα απαλό τρίψιμο.
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
    €9,90
    i h

    Μαρκαδόρος με masking fluid από την Molotow για να "κρύψετε" ή να δεσμεύσετε περιοχές στις οποίες δεν θέλετε να περάσει χρώμα. Δεν αφήνει υπολείμματα ή ίχνη και αφαιρείται πανεύκολα μόλις στεγνώσει με ένα απαλό τρίψιμο.

    👉 Χαρακτηριστικά:

    • Μπλε χρώμα για να το ξεχωρίζετε εύκολα.
    • Απομακρύνεται εύκολα χωρίς να σκίζει το χαρτί
    • Διαθέτει λεπτό στόμιο (fine 2mm) για να μπορείτε να σχεδιάσετε με ακρίβεια
    • Περιέχει latex
    • Ιδανικό για μελάνι, ακουαρέλα, gouache κλπ.
    • Χρησιμοποιήστε το σε πιο βαριά χαρτιά όπως χαρτί ακουαρέλας, Bristol κλπ.
    • Μην το αφήνετε πάνω από 2 μέρες στο χαρτί
    • Ξαναγεμίζονται όταν αδειάσουν

    🛠 Τρόπος Χρήσης:

    1. Καλύπτουμε με το Masking fluid τα σημεία-επιφάνειες που δεν επιθυμούμε να καλύψουμε με χρώμα.
    2. Αφήνουμε να στεγνώσει πριν ζωγραφίσουμε
    3. Τελειώνουμε την δημιουργία μας και αφού στεγνώσει καλά, αφαιρούμε το masking fluid τρίβοντάς το ελαφρά

    Τα χρωματιστά μολύβια, το κάρβουνο ή τα chalk μολύβια θέλουν ειδική γόμα για να σβήσουν;

    Ναι. Το κάρβουνο χρειάζεται την γκρι γόμα για κάρβουνο (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην κιμωλία). Το χρωματιστό μολύβι, δύσκολα σβήνει τελείως, εκτός αν είναι φτιαγμένο για να σβήνει - οπότε ακόμα δεν είναι artist grade αφού είναι σχετικά καινούργια εξέλιξη. Χρειάζεται γόμα ειδική, γιατί στα μολύβια αυτά η χρωστική δένεται με κάποιο binder (κερί, λάδι κλπ.), και δεν είναι απλός γραφίτης όπως τα μολύβια που χρησιμοποιούμε κάθε μέρα.