Κατηγοριες

Συντήρηση & Καθαρισμός

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

General's The Masters® Ink, Paint & Stain Remover Clean Up Kit - Κιτ Αφαίρεσης Λεκέδων, 2τεμ.

Η General's λέει αντίο στους επίμονους και ενοχλητικούς λεκέδες και σας παρουσιάζει το απόλυτο κιτ αφαίρεσης λεκέδων, το Masters® Ink, Paint & Stain Remover Clean Up Kit!

Το κιτ περιέχει: το καθαριστικό αφαίρεσης λεκέδων Kiss-off Stain Remover (αφαιρεί μελάνι, λαδομπογιά, κραγιόν και άλλους λεκέδες από ύφασμα, χαλιά, ρούχα και rubber σφραγίδες και το καθαριστικό σαπούνι Masters Soap (αφαιρεί χρώμα, μελάνι, βαφή και άλλα).
€15,90

Nuvo Stamp Cleaning Pad - Επιφάνεια Καθαρισμού Σφραγίδων

Σας έχουν κουράσει τα υπολείμματα του μελανιού που μένουν στις σφραγίδες σας μετά από κάθε χρήση; Όχι πια! Η επιφάνεια καθαρισμού σφραγίδων Stamp Cleaning Pad της Nuvo θα σας λύσει τα χέρια! Και φυσικά θα διατηρήσει τις σφραγίδες σας σαν καινούργιες!

Η επιφάνεια είναι κατάλληλη και για διάφανες και για rubber σφραγίδες. Το μαξιλαράκι της επιφάνειας αποτελείται από συνθετικές τρίχες και καθαρίζει εύκολα ακόμα και τις πιο περίτεχνες λεπτομέρειες εξασφαλίζοντάς σας ότι την επόμενη φορά που θα τις χρησιμοποιήσετε θα έχετε την ίδια ποιότητα στο stamping σας όπως την πρώτη φορά!

Για ακόμα πιο αποτελεσματικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το ολοκαίνουργιο καθαριστικό για σφραγίδες Nuvo Stamp Cleaning Solution (πωλείται χωριστά)!
€22,50

Nuvo Stamp Cleaning Solution - Υγρό Καθαρισμού για Σφραγίδες 50ml

Καθαριστικό διάλυμα για σφραγίδες από τη Nuvo, κατάλληλο για την απομάκρυνση κάθε είδος μελανιού (υδατοδιαλυτά, υβριδικά, pigment, solvent και άλλα). Είναι ιδανικό για να κρατάτε τόσο τις διάφανες όσο και τις rubber σφραγίδες σας σε άριστη κατάσταση. Με εργονομικό μπουκαλάκι-σπρέι για ευκολία στη χρήση, καθαρίζει σε βάθος τα υπολείμματα του μελανιού ακόμα και από τις πιο περίτεχνες λεπτομέρειες και εγκοπές των σφραγίδων σας, προσφέροντας ασφάλεια στο stamping σας. Για ακόμα πιο αποτελεσματικό καθαρισμό, συνδυάζεται με την επιφάνεια καθαρισμού για σφραγίδες Nuvo Stamp Cleaning Pad (πωλείται χωριστά).
€6,90

Tsukineko Stazon Solvent Cleaner - Καθαριστικό για Σφραγίδες, 56ml

Καθαριστικό για μελάνι από τη Stazon κατάλληλο για κάθε είδος μελανιού, όπως υδατοδιαλυτά, μόνιμα μελάνια, pigment, solvent μελάνια και άλλα.
€7,90 €7,20

KingArt Brush Basin - Παλέτα / Δοχείο Καθαρισμού & Συντήρησης Πινέλων

Σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του καλλιτέχνη, το δοχείο αυτό, έχει όλα όσα χρειάζεστε για να αρχίσετε να δημιουργείτε απρόσκοπτα.

Διαθέτει 2 χώρους για νερό (καθαρό, λερωμένο), με διαφορετικό πάτο η κάθε μία για καθαρισμό από τα χρώματα, στράγγισμα ή φορμάρισμα τριχών.

Το στόμιο διαθέτει 21 οπές διαφορετικής διατομής για στέγνωμα των πινέλων, και το καπάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως παλέτα. Κλείνει για να μπορείτε να το μεταφέρετε χωρίς να χρειάζεται να το ξεπλύνετε πρώτα!
€11,50

Maker Forte Squid Buster Stamp Cleaning Fluid 2oz - Υγρό Καθαρισμού Σφραγίδων / Στένσιλ

Καθαριστικό υγρό από την Maker Forte. Χρησιμοποιήστε το Squid Buster Cleaning Fluid για να αφαιρέσετε υπολείμματα από χρώματα και μελάνια από σφραγίδες, στένσιλ, γυάλινες επιφάνειες, επιφάνειες εργασίας και άλλα. Απλώς ψεκάστε και τρίψτε για να διατηρήσετε το χώρο εργασίας και τα υλικά σας καθαρά!
€11,90

Odif DK5 Glue Remover - Καθαριστικό Κόλλας

Σπρέι καθαρισμού κόλλας από την Odiff. Και πείτε αντίο στην ξεραμένη κόλλα! Αφαιρεί εύκολα ίχνη κόλλας σε ψαλίδια, χάρακες, εργαλεία scrapbooking, σφραγίδες, σε επιφάνειες εργασίας κ.λπ.… Είναι άχρωμο. Μετά την ξήρανση είναι άοσμο και δεν αφήνει ίχνη.
€7,40

Lift Off Tape, Sticker & Adhesive Remover - Καθαριστικό για Κόλλα

Απομακρύνει αυτοκόλλητα, ταινίες και υπολείμματα κόλλας από σχεδόν οποιαδήποτε επιφάνεια.
€12,30

Crafter's Companion Embossing Anti-Static Bag - Αντιστατικό Σφουγγάρι για Θερμοανάγλυφα & Glitter

Αντιστατικό σφουγγάρι για να καθαρίζετε την επιφάνεια πριν κάνετε embossing, ώστε η πούδρα να κολλάει μόνο εκεί που πρέπει!
€7,50

Inkadinando Embossing Anti-Static Bag Embossing Magic - Αντιστατικό Σφουγγάρι Για Θερμοανάγλυφα & Glitter

Αντιστατικό σφουγγάρι για να καθαρίζετε την επιφάνεια πριν κάνετε embossing, ώστε η πούδρα να κολλάει μόνο εκεί που πρέπει!
€12,90

Maker Forte Eco-Friendly Turtley Awesome - Ειδικό Πανάκι Καθαρισμού Σφραγίδων Στενσιλ

Επαναχρησιμοποιούμενο οικολογικό πανί καθαρισμού της Maker Forte. Φτιαγμένο από ειδικά υλικά για να μπορεί να καθαρίσει όλα μας τα εργαλεία από τα υλικά καλλιτεχνίας που χρησιμοποιούμε.

Είναι διπλής όψης: Η τραχιά πλευρά είναι φτιαγμένη για να καθαρίζει πάστες, χρώματα κλπ και η λεία πλευρά για μελάνι.
€8,90

Speedball Pen Cleaner - Υγρό Καθαρισμού για Πένες

Υγρό καθαρισμού για να διατηρείτε τις πένες σας σαν καινούργιες.
€8,70

Ranger Craft Scrubbie

Καθαρίζει τα χέρια από όλες τις μουτζούρες, μελανια, χρώματα, γκεσο, πάστες κλπ κλπ.
€6,90

Ranger Ink Refresher Spray - Σπρέυ Ανανέωσης Μελανιών

Σπρέι ανανέωσης μελανιών από την Ranger. Διατηρήστε τα αγαπημένα σας χρώματα άθικτα για καιρό και επιδοθείτε σε ακόμα περισσότερες δημιουργίες!
€8,90

DecoArt Media Brush & Stencil Cleaner - Καθαριστικό Πινέλων και Στένσιλ

Απομακρύνει εύκολα χρώμα παρατείνοντας τη ζωή πινέλων και stencil.
€3,90

Studio Light Brush Cleaner Επιφάνεια Σιλικόνης για Καθαρισμό & Συντήρηση Πινέλων - Nr. 01

Επιφάνεια καθαρισμού πινέλων από τη συλλογή Essentials της Studio Light. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, καθαρίζει τα πινέλα σας εύκολα και σε βάθος, ακόμα και ανάμεσα στις τρίχες, διατηρώντας τα σε τέλεια κατάσταση!
€4,20

Bird Brand Genuine Distilled Turpentine - Τερεβινθέλαιο 1000ml

Το τερεβινθέλαιο (νέφτι του ξύλου) της Bird Brand είναι διαυγής διαλύτης που προέρχεται από την απόσταξη ρετσινιού και εκεί οφείλεται και η χαρακτηριστική μυρωδιά πεύκου που διαθέτει.

Είναι εξαιρετικό για την ανάμειξη χρωμάτων ή και λινέλαιού για χρήση με έπιπλα ή ξύλινα πατώματα ή ως διαλυτικό για χρώματα λαδιού, mediums και βερνίκια (δεν είναι κατάλληλο για βερνίκια αλκοόλης). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό πινέλων και παλέτας.
€19,90

Bird Brand Genuine Distilled Turpentine - Τερεβινθέλαιο 250ml

Το τερεβινθέλαιο (νέφτι του ξύλου) της Bird Brand είναι διαυγής διαλύτης που προέρχεται από την απόσταξη ρετσινιού και εκεί οφείλεται και η χαρακτηριστική μυρωδιά πεύκου που διαθέτει.

Είναι εξαιρετικό για την ανάμειξη χρωμάτων ή και λινέλαιού για χρήση με έπιπλα ή ξύλινα πατώματα ή ως διαλυτικό για χρώματα λαδιού, mediums και βερνίκια (δεν είναι κατάλληλο για βερνίκια αλκοόλης). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό πινέλων και παλέτας.
€6,80