ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Crafter's Companion Magnetic Die Storage Stand - Μαγνητική Βάση Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής

Κρατείστε τις μήτρες κοπής σας οργανωμένες και σε… κοινή θέα με τη Μαγνητική Βάση Οργάνωσης και Αποθήκευσης της Crafter’s Companion. Ένα επαναστατικό εργαλείο, σχεδιασμένο να αναδιπλώνεται και να στέκεται σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Διαθέτει 3 κρυμμένους μαγνήτες για να κρατούν τη βάση στη θέση της και να της επιτρέπουν να παραμένει επίπεδη και συμπαγής όταν θέλετε να την αποθηκεύσετε. Η βάση διαθέτει μια πλήρως μαγνητική ταινία, αρκετά μεγάλη για να ασφαλίζει όλα τα dies που θα χρειαστείτε, ομαδοποιημένα, δίπλα σας ενώ δημιουργείτε τα έργα σας. Είναι επίσης ιδανική για crafting-on-the-go εφόσον κλείνει επίπεδη και μπορείτε να την κουβαλάτε εύκολα μαζί σας!
€9,30

Kangaro Roletui Canvas Pencil Case Κασετίνα, 38 Θέσεις

Βαμβακερή κασετίνα roll up με velcro κλείσιμο από την Kangaro. Η ελαστική θήκη επιτρέπει την αποθήκευση ως και 38 μολυβιών ή μαρκαδόρων διαφορετικού πάχους ως και 9mm. Το μέγεθός της είναι ιδανικό για να την παίρνετε μαζί σας παντού: στο σχολείο, στην τσάντα σας, στα crops σας, στις βόλτες σας και γενικότερα όπου πιστεύετε ότι η έμπνευση θα σας χτυπήσει την πόρτα!
€15,90

Little Birdie Customizable Canvas & MDF Box With Latch - Ξύλινο Κουτί MDF με Επένδυση με Καμβά 10" x 3" x 2"

Ξύλινο ορθογώνιο κουτί από MDF με εξωτερική επένδυση από καμβά.

Σε διάσταση 25,4 x 7,6 x 5,08 cm (10" x 3" x 2") και μεταλλικό, μαύρο κλείσιμο που του δίνει ένα vintage look. Με εξωτερική επένδυση από καμβά, σε λευκό χρώμα για να μπορείτε να το ζωγραφίσετε και να το διακοσμήσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ!
€9,90

Little Birdie Customizable Canvas & MDF Box With Latch - Ξύλινο Κουτί με Επένδυση από Καμβά 10" x 5" x 3.5"

Ξύλινο ορθογώνιο κουτί από MDF με εξωτερική επένδυση από καμβά.

Σε διάσταση 25,4 x 12,7 x 8,8 cm (10" x 5" x 3,5") και μεταλλικό, μαύρο κλείσιμο που του δίνει ένα vintage look. Με εξωτερική επένδυση από καμβά, σε λευκό χρώμα για να μπορείτε να το ζωγραφίσετε και να το διακοσμήσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ!
€13,90

Little Birdie Customizable Canvas Zipper Pouch - Υφασμάτινη Κασετίνα 15.5"X11.5" - Λευκό

Υφασμάτινο τσαντάκι με φερμουάρ από την Little Birdie. Κατασκευασμένο από καμβά, σε μεγάλο μέγεθος για να χωράει τα αγαπημένα σας υλικά χειροτεχνίας και όχι μόνο! Σε λευκό χρώμα για να μπορείτε να τ0 ζωγραφίσετε και να το διακοσμήσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ!

Χρησιμοποιήστε ειδικούς μαρκαδόρους για ύφασμα, glitter, stickles, ζωγραφίστε όμορφα σχέδια, γράψτε έξυπνα quotes και δημιουργήστε το τσαντάκι που θα σας συντροφεύει σε όλες τις crafting περιπέτειές σας!
€4,20

Little Birdie Customizable Canvas Zipper Pouch - Υφασμάτινη Κασετίνα 8"x2.5" - Λευκό

Κασετίνα-βαρελάκι με φερμουάρ από τη σειρά Art Story της Little Birdie.

Κατασκευασμένη από καμβά, με εργονομικό σχήμα και μέγεθος 20,32 x 6,3 cm για να χωράει τα αγαπημένα σας υλικά χειροτεχνίας και όχι μόνο! Σε λευκό χρώμα για να μπορείτε να τη ζωγραφίσετε και να τη διακοσμήσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ!

Χρησιμοποιήστε ειδικούς μαρκαδόρους για ύφασμα, glitter, stickles, ζωγραφίστε όμορφα σχέδια, γράψτε έξυπνα quotes, κάντε stenciling και δημιουργήστε την κασετίνα που θα σας συντροφεύει σε όλες τις crafting περιπέτειές σας!
€3,20

Picket Fence Studios Θήκες Αποθήκευσης για Σφραγίδες, Στένσιλ και Μήτρες Κοπής - Slimline, 5τεμ.

Εργονομικές θήκες αποθήκευσης από την Picket Fence Studios.

Είναι φτιαγμένες από διάφανο πλαστικό για να μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή.

Στο πίσω μέρος της κάθε θήκης υπάρχει μια ειδική σχισμή όπου εφαρμόζεται το καπάκι για ασφαλές κλείσιμο.

Η συσκευασία περιέχει 5 slimline θήκες αποθήκευσης, κατάλληλες για σφραγίδες, μήτρες κοπής και στένσιλ.
€17,20

Picket Fence Studios Θήκες Αποθήκευσης για Σφραγίδες, Στένσιλ και Μήτρες Κοπής 6" x 6", 10τεμ.

10 εργονομικές θήκες αποθήκευσης από την Picket Fence Studios.

Είναι φτιαγμένες από σκληρό, διάφανο πλαστικό για να μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή.

Στο πίσω μέρος της κάθε θήκης υπάρχουν δύο ειδικές σχισμές όπου εφαρμόζεται το καπάκι ανάλογα με το υλικό που θα αποθηκεύσετε.

Η συσκευασία περιέχει 10 θήκες αποθήκευσης, κατάλληλες για σφραγίδες, μήτρες κοπής και στένσιλ διαστάσεων 6"x6".
€32,90

Picket Fence Studios Θήκες Αποθήκευσης για Σφραγίδες, Στένσιλ και Μήτρες Κοπής 6" x 6", 5τεμ.

5 εργονομικές θήκες αποθήκευσης από την Picket Fence Studios.

Είναι φτιαγμένες από σκληρό, διάφανο πλαστικό για να μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή.

Στο πίσω μέρος της κάθε θήκης υπάρχουν δύο ειδικές σχισμές όπου εφαρμόζεται το καπάκι ανάλογα με το υλικό που θα αποθηκεύσετε.

Η συσκευασία περιέχει 5 θήκες αποθήκευσης, κατάλληλες για σφραγίδες, μήτρες κοπής και στένσιλ διαστάσεων 6"x6".
€16,90

Pinkfresh Studio Faux Leather Ink Cube Holder Zipper Box - Κασετίνα Αποθήκευσης για Μελάνια

Κασετίνα σε όμορφο ροζ χρώμα, με δερματίνη από την Pinkfresh. Μπορεί να χωρέσει 48 mini ink pads σε 2 διακριτές θήκες, 24 σε κάθε πλευρά, με ξεχωριστό κάλυμμα για κάθε μία.
€52,00

Sizzix Die Storage Binder Adapter Strips by Tim Holtz - Αυτοκόλλητα Strips για Ντοσιέ, 10τεμ.

Οργανώστε εύκολα τις μήτρες κοπής και τα embossing folders σας και αποθηκεύστε τα στο Die Storage Binder σας ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα και… ετοιμοπόλεμα με τις πρακτικές αυτοκόλλητες λωρίδες (adapter adhesive strips) του Tim Holtz!

Οι αυτοκόλλητες λωρίδες έχουν 4 τρύπες (2 στο πάνω και 2 στο κάτω μέρος) κολλούν πάνω στις διαφάνειές σας και λειτουργούν ως ένωση ώστε να μπορείτε να τις προσθέσετε στο die storage binder σας.

Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο και με τους φακέλους οργάνωσης & αποθήκευσης Sizzix Tim Holtz Storage Embossing Folder Envelopes.
€9,40

Sizzix Die Storage Envelopes Θήκες Αποθήκευσης για Σφραγίδες, Στένσιλ και Μήτρες Κοπής - Mint Julep

Οι φάκελοι οργάνωσης και αποθήκευσης Sizzix είναι ιδανικοί για να οργανώσετε μήτρες κοπής, Framelits, Thinlits, Textured Impressions, Texture Fades, Texture Trades Embossing Folders, ακόμα και τις σφαγίδες σας! Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πλαστικό και η άκρη τους ασφαλίζει εφαρμόζοντας στην ειδική σχισμή.

Στο εξωτερικό τους μπορείτε να σχεδιάσετε ετικέτα για να καταγράψετε το περιεχόμενό τους και να βρίσκετε τα αγαπημένα σας υλικά σε δευτερόλεπτα!

Συνδυάζονται με τα μαγνητικά φύλλα Sizzix Magnetic Sheets (664893) και το Σύστημα Οργάνωσης και αποθήκευσης Sizzix Framelits and Thinlits Storage Solution (664905).
€8,50

Sizzix Die Storage Solution, Small - Ντοσιέ Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής - Mint Julep

Κι άλλη ολοκαίνουργια πρόταση αποθήκευσης από τον maître της οργάνωσης, την Sizzix!

Το Storage D-Ring Binder είναι ένα εργονομικό ντοσιέ οργάνωσης και αποθήκευσης για Thinlits και Framelits που πιάνει ελάχιστο χώρο. Έτσι, χάρη σε αυτό, μπορείτε και να έχετε τις αγαπημένες μήτρες κοπής συγκεντρωμένες και τον crafting χώρο σας πάντα τακτοποιημένο!

Και φυσικά μπορείτε να το πάρετε άνετα στα ταξίδια σας! Το ντοσιέ είναι φτιαγμένο με PU δέρμα, μπορεί να καθαριστεί και και έχει επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα, σε κομψό χρώμα Mint Julep.

Είναι συμβατό με τα Sizzix Magnetic Sheets και τα Sizzix Envelopes.
€32,90

Sizzix Gotcha - Magnetic Craft Stand by Stacey Park - Μαγνητική Βάση για Μήτρες Κοπής

Η Gotcha Stand της Sizzix ήρθε για να βάλει τάξη στο… δημιουργικό die-cutting χάος σας!

Η βάση έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύετε τις μήτρες κοπής σας και ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα Sizzix εργαλεία σας ώστε να είναι και πρακτική και στυλάτη! Το μπροστινό μέρος της βάσης διαθέτει μια ισχυρή μαγνητική επιφάνεια που συγκρατεί με ασφάλεια τις wafer λεπτές μεταλλικές μήτρες κοπής στη θέση τους.

Ολόκληρη η επιφάνεια είναι μαγνητική επιτρέποντάς σας είτε να τοποθετείτε χειροκίνητα τα dies σας κατευθείαν στην βάση και να τα αφαιρείτε με ευκολία όσο δουλεύετε το έργο σας, είτε απλά να τα κρατάτε στη θέση τους χωρίς να κινδυνεύετε να σας πέσει και να χάσετε κάποιο μικρό κομματάκι ενώ μετακινήστε στο χώρο εργασίας σας! Επίσης, λειτουργεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για τα dies σας διατηρώντας τα ετοιμοπόλεμα για την επόμενη δημιουργική τους χρήση!
€19,90

Sizzix Large Die Storage Solution - Σύστημα Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής, Σφραγίδες και Stencil

Σύστημα οργάνωσης και αποθήκευσης για μήτρες κοπής, σφαγίδες και στένσιλ από την Sizzix.

Ανθεκτική θήκη αποθήκευσης που περιλαμβάνει 5 θήκες (inserts) μεγέθους Α4 και Α5 για να αποθηκεύσετε τα dies, τις σφραγίδες ή τα στενσιλ σας. Στο μπροστινό μέρος έχει ελαστικούς ιμάντες του για να μπορείτε αποθηκεύετε το εργαλείο διάτρησής (die pick) σας και επιπλέον χαρτιά. Υπάρχει ακόμη και ένα μαγνητικό φύλλο για να κρατάτε... ετοιμοπόλεμες τις μήτρες κοπής που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα ή που χρησιμοποιείτε συχνά.
€41,90

Sizzix Printed Magnetic Sheets - Μαγνητικά Φύλλα Οργάνωσης και Αποθήκευσης 8.75" x 5.5", 3τεμ.

3 μαγνητικά φύλλα οργάνωσης και αποθήκευσης από την Sizzix.

Τα φύλλα αποτελούν την ιδανική λύση για να αποθηκεύσετε τις μήτρες κοπής σας, τα framelits, τα thinlits και τις σφραγίδες σας. Η μπροστινή πλευρά του κάθε φύλλου έχει floral σχέδια και η πίσω είναι μαύρη. Καθαρίζονται εύκολα.

Τα μαγνητικά φύλλα είναι κατάλληλα για τους φακέλους αποθήκευσης Sizzix Envelopes και για κάθε αποθηκευτικό χώρο με αντίστοιχες διαστάσεις 8.75" X 5.5".
€14,50

Sizzix Small Die Storage Solution - Σύστημα Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής, Σφραγίδες και Stencil

Σύστημα οργάνωσης και αποθήκευσης για μήτρες κοπής, σφαγίδες και στένσιλ από την Sizzix.

Ανθεκτική θήκη αποθήκευσης που περιλαμβάνει 5 θήκες (inserts) για να αποθηκεύσετε τα dies, τις σφραγίδες ή τα στενσιλ σας. Στο μπροστινό μέρος έχει ελαστικούς ιμάντες του για να μπορείτε αποθηκεύετε το εργαλείο διάτρησής (die pick) σας και επιπλέον χαρτιά. Υπάρχει ακόμη και ένα μαγνητικό φύλλο για να κρατάτε... ετοιμοπόλεμες τις μήτρες κοπής που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα ή που χρησιμοποιείτε συχνά.
€31,00

Spellbinders Craft Stax Tray Set Πολυμορφικό Σύστημα Οργάνωσης και Αποθήκευσης - Large, 4τεμ.

Craft Stax πολυμορφικό σύστημα οργάνωσης και αποθήκευσης για από την Spellbinders.

Το σετ αποτελείται από 4 δίσκους από χοντρό πλαστικό που τοποθετούνται ο ένας πάνω στον άλλο. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις crafting ανάγκες σας! Συνδυάστε ένα slim δίσκο με ένα βαθύτερο για να φτιάξετε ένα κουτί αποθήκευσης, ή κάθε δίσκο μόνο του ή τον ένα πάνω στον άλλο για εξοικονόμηση χώρου.

Το Craft Stack είναι ιδανικό για να οργανώσετε τα die-cuts και τα διακοσμητικά σας, για να αποθηκεύετε μισοέτοιμα projects και για ό,τι άλλο αποφασίσετε! Τα slim ράφια είναι ειδικά σχεδιασμένα ως προς το μέγεθος για τη φύλαξη die-cuts και μικρών διακοσμητικών ώστε να μπορείτε να κρατάτε τα projects σας χωρίς να σας διαλύονται και φυσικά να μπορείτε να τα μεταφέρετε άφοβα!

Χρησιμοποιήστε τα ξεχωριστά ή όλα μαζί – το Craft Stax σας δίνει την ευελιξία να συναρμολογήσετε και να αποθηκεύσετε τα projects σας όπως εσείς θέλετε!
€19,90

Spellbinders Craft Stax Tray Set Πολυμορφικό Σύστημα Οργάνωσης και Αποθήκευσης - Medium, 4τεμ.

Craft Stax πολυμορφικό σύστημα οργάνωσης και αποθήκευσης για από την Spellbinders.

Το σετ αποτελείται από 4 δίσκους από χοντρό πλαστικό που τοποθετούνται ο ένας πάνω στον άλλο. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις crafting ανάγκες σας! Συνδυάστε ένα slim δίσκο με ένα βαθύτερο για να φτιάξετε ένα κουτί αποθήκευσης, ή κάθε δίσκο μόνο του ή τον ένα πάνω στον άλλο για εξοικονόμηση χώρου.

Το Craft Stack είναι ιδανικό για να οργανώσετε τα die-cuts και τα διακοσμητικά σας, για να αποθηκεύετε μισοέτοιμα projects και για ό,τι άλλο αποφασίσετε! Τα slim ράφια είναι ειδικά σχεδιασμένα ως προς το μέγεθος για τη φύλαξη die-cuts και μικρών διακοσμητικών ώστε να μπορείτε να κρατάτε τα projects σας χωρίς να σας διαλύονται και φυσικά να μπορείτε να τα μεταφέρετε άφοβα!

Χρησιμοποιήστε τα ξεχωριστά ή όλα μαζί – το Craft Stax σας δίνει την ευελιξία να συναρμολογήσετε και να αποθηκεύσετε τα projects σας όπως εσείς θέλετε!
€19,90

We R Memory Keepers Multi-Use Paper Trays Ράφια Οργάνωσης & Στεγνώματος Projects, 20τεμ.

Ξεχάστε την ακαταστασία που αφήνουν στο studio σας όλες οι σκόρπιες επιφάνειες εργασίας με όλα εκείνα τα υπέροχα projects που αργούν τόσο… βασανιστικά να στεγνώσουν!

Τα πολυμορφικό σύστημα αποθήκευσης της We R Memory Keepers σας βοηθά να τα συγκεντρώσετε σε μία μεριά και να τα αφήσετε να στεγνώσουν για όσο διάστημα χρειαστεί ανεξάρτητα αν πρόκειται για πηλό, χρώματα ακουαρέλας, ρητίνη, έργο που μόλις έχετε βγάλει από το φούρνο ή για όλα μαζί!

Το Multi-Use Paper Trays αποτελείται από 4 ράφια, τα οποία μπαίνουν το ένα πάνω στο άλλο με 16 στηρίγματα. Τα ράφια έχουν τρύπες για να στεγνώνουν τα projects σας ακόμα πιο γρήγορα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την οργάνωση των χαρτιών σας (κάθε ράφι χωρά μέχρι και 100 φύλλα διαστάσεων μέχρι και 30,5 x 30,5 cm).

Τα ράφια μπαίνουν άνετα σε βιβλιοθήκες και αποθηκευτικούς κύβους.
€39,60

Xcut Goody Bag Creativity Essentials - Binder Οργάνωσης και Αποθήκευσης με Θήκες και Ακρυλικό Μπλοκ, 14τεμ.

Σετ με έναν τσαντάκι αποθήκευσης (storage binder) και οργάνωσης για σφραγίδες, 12 αποθηκευτικές θήκες για σφραγίδες διαστάσεων A5 και A6 αντίστοιχα και ένα μπλοκ με διάφανες σφραγίδες Α5.
€35,90

Xcut Goody Bag Embossing Kit - Σετ Storage Binder και Embossing Folders, 19τεμ.

Για τους λάτρεις του die cutting και embossing, το κιτ αυτό της DoCrafts όχι μόνο θα σας οργανώσει αλλά και θα πλουτίσει τη συλλογή σας με εννέα μοναδικά embossing folders διάστασης Α6.
€39,90

Xcut Goody Bag Storage Folder with Storage Wallets - Storage Binder Κιτ με Θήκες Αποθήκευσης, 20τεμ.

Κιτ με μεγάλο storage binder για σφραγίδες, μήτρες κοπής, embossing folders, χαρτιά και πολλά άλλα μαζί με 19 storage folders σε διαφορετικές διαστάσεις και διατάξεις για τους λάτρεις της οργάνωσης!
€39,50

Totally Tiffany Pack 'n' Pop Case Επεκτεινόμενη Κασετίνα / Μολυβοθήκη - Medium

Κασετίνα-μολυβοθήκη από την Totally Tiffany ιδανική για αποθήκευση και μεταφορά μολυβιών και μαρκαδόρων!

Αυτό που την κάνει μοναδική είναι ότι κλείνει σαν κανονική κασετίνα για να προστατευει τα πράγματά σας κατά την μεταφορά, και γίνεται μολυβοθήκη όταν την χρησιμοποιείτε, για να βρίσκετε τα πάντα εύκολα!

Στέκεται όρθια, έχει μεγάλη βάση και είναι πολύ σταθερή!
€19,90

Totally Tiffany Fab File Small - Σύστημα Οργάνωσης & Αποθήκευσης 4'' x 6'' - Σετ 13τμχ

Τα αγαπημένα σας Fab Files από την Totally Tiffany σε διάσταση ιδανική για να αποθηκεύσετε και να προστατέψετε dies, embossing folders, σφραγίδες, κάρτες κλπ.!

Με πλαστικά διαχωριστικά για να είναι τα υλικά σας οργανωμένα και ειδικό χερούλι μεταφοράς που κρύβεται όταν δεν το χρειάζεστε.
€11,90

Dina Wakley Media Printed Pouch - Τσαντάκι 9"X12"

Εύχρηστο τσαντάκι με φερμουάρ από την Ranger ζωγραφισμένο από την αγαπημένη Dina Wakley.

Μοδάτο, το τσαντάκι είναι ιδανικό για να έχετε μαζί σας παντού τα αγαπημένα σας υλικά, για να τα έχετε συγκεντρωμένα στο studio σας.

Και γιατί όχι; μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως trendy αξεσουάρ στα ψώνια και στις βόλτες σας!
€19,90

Totally-Tiffany Pen & Ink Palace XL - Σταντ Οργάνωσης Γραφείου

Ιδανικό για μαρκαδόρους, ink pads και πολλά άλλα! Με 6 κλιμακωτά επίπεδα για να βλέπετε τα πάντα και να είναι όλα δίπλα στο χέρι όποτε τα χρειάζεστε.
€58,90

Ranger Dina Wakley Media Printed Pouch - Τσαντάκι 4"X7"

Εύχρηστο τσαντάκι με φερμουάρ από την Ranger ζωγραφισμένο από την αγαπημένη Dina Wakley.

Μοδάτο, το τσαντάκι είναι ιδανικό για να έχετε μαζί σας παντού τα αγαπημένα σας υλικά, για να τα έχετε συγκεντρωμένα στο studio σας.

Και γιατί όχι; μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως trendy αξεσουάρ στα ψώνια και στις βόλτες σας!
€13,90

Totally Tiffany Embossing Station - Σταντ για Embossing

Αγαπάτε το embossing και τα ανάγλυφα? Τότε αυτό το stand από την Totally Tiffany, είναι για εσάς!

Ξεχάστε τα καμένα δάχτυλα από το πιστολάκι και το "κατσαρωμένο" χαρτί στο τέλος. Το σταντ έχει ειδική υποδοχή για πιστόλι θερμού αέρα και επιφάνεια με μεταλλικό συνδετήρα για να κρατάει την δημιουργία σας σταθερή. Και για να είναι όλα τακτοποιημένα στο πίσω μέρος θα βρείτε εγκοπές για να αφήνετε τα projects να στεγνώσουν, αλλά και μια θήκη για να βάζετε τα μικροαντικείμενα όπως embossing pens, styluses, κλπ εργαλεία που ποτές δεν τα βρίσκεις όταν τα χρειάζεσαι!
€49,90

Ranger Gel Press Plate Storage Tin - Θήκη Αποθήκευσης Gel Plate

Η ιδανική λύση αποθήκευσης για τα gel plate σας και όχι μόνο! Αποθηκεύστε τα ή μεταφέρετε τα εύκολα με αυτή τη βολική μεταλλική κασετίνα.
€15,30

HobbyGros Storage Project Box Scrapbooking Size Κουτί Αποθήκευσης για Χαρτιά Scrapbooking, 14" x 14.7"

Κουτί οργάνωσης και αποθήκευσης από την HobbyGros Storage.

Επειδή το crafting εκτός από έμπνευση απαιτεί και ακρίβεια στη λεπτομέρεια, μία είναι η λύση: ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

Το κουτί είναι διάφανο για να μπορείτε να βλέπετε τα υλικά σας ανά πάσα στιγμή και αρκετά μεγάλο για να χωράει άνετα ακόμα και χαρτιά διαστάσεων 30,5 x 33 cm!

Συγκεντρώστε, λοιπόν, τα αγαπημένα σας χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, washi tapes, die-cuts- ακόμα και τα scraps σας- σε ένα σημείο, οργανώστε τα ανά χρώμα ή ανά συλλογή.

Και τίποτα δε θα μένει ξεχασμένο ή ασετάριστο!
€16,50

Sizzix Storage Envelopes - Φάκελοι Οργάνωσης & Αποθήκευσης 6"x8.5", 2τεμ.

2 Φάκελοι Οργάνωσης και Αποθήκευσης από την Sizzix.

Οι φακέλοι οργάνωσης και αποθήκευσης Sizzix είναι ιδανικοί για να οργανώσετε μήτρες κοπής, Framelits, Thinlits, Textured Impressions, Texture Fades, Texture Trades Embossing Folders, ακόμα και τις cling σφαγίδες σας! Είναι κατασκευασμένοι από διάφανο, ανθεκτικό πλαστικό και η άκρη τους ασφαλίζει εφαρμόζοντας στην ειδική σχισμή.

Στο εξωτερικό τους μπορείτε να σχεδιάσετε ετικέτα για να καταγράψετε το περιεχόμενό τους και να βρίσκετε τα αγαπημένα σας υλικά σε δευτερόλεπτα!
€9,30

Studio Light Essential Tools MDF Storage - Συρταριέρα Αποθήκευσης και Οργάνωσης για Μήτρες Κοπής - Nr. 16 Big Box Drawer Dies Storage

MDF συναρμολογούμενη συρταριέρα για μήτρες κοπής με 5 συρταράκια από τη συλλογή Essential Tools MDF Storage της Studio Light.

Η ιδανική λύση για να βάλετε σε τάξη τα scrapbooking και mixed-media υλικά σας.

Εύκολη στη συναρμολόγηση, διατίθεται σε kraft χρώμα για να μπορείτε να την διακοσμήσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ.
€42,00

Picket Fence Studios Θήκες Αποθήκευσης για Σφραγίδες, Στένσιλ και Μήτρες Κοπής Slimline - Σετ 10τεμ.

Εργονομικές θήκες αποθήκευσης από την Picket Fence Studios.

Είναι φτιαγμένες από διάφανο πλαστικό για να μπορείτε να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή.

Στο πίσω μέρος της κάθε θήκης υπάρχει μια ειδική σχισμή όπου εφαρμόζεται το καπάκι κι έτσι τα υλικά σας μένουν … σώα και ασφαλή χωρίς φυσικά να σκονίζονται!

Η συσκευασία περιέχει 10 slimline θήκες αποθήκευσης, κατάλληλες για σφραγίδες, μήτρες κοπής και στένσιλ.
€29,90

Tim Holtz Ink Palette - Αεροστεγής παλέτα για Μελάνια Οινοπνευματος

Η παλέτα αυτή από τον Tim Holtz έχει 36 θέσεις με διαφανο καπάκι και μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για distress stains, alcohol inks, perfect pearls, re-inkers και πολλά άλλα για να οργανώσετε τα χρώματά σας και τις μίξεις σας.
€8,40

Tim Holtz Alcohol Ink Storage Tin - Θήκη για Μελάνια Οινοπνεύματος, Stickles, Liquid pearls

Βάλτε τάξη στην distress... αναρχία σας με τη βοήθεια του Tim Holtz και της Ranger!

Μεταλλική θήκη, ειδικά φτιαγμένη για τα μελάνια οινοπνεύματος του Tim Holtz.
€13,50 €12,80

Sizzix Embossing Folder Storage Envelopes By Tim Holtz - Φάκελοι Οργάνωσης & Αποθήκευσης 6.7”x5.3”, 3τεμ.

3 Φάκελοι Οργάνωσης και Αποθήκευσης για embossing folders από τoν Tim Holtz και την Sizzix.

Οι φακέλοι οργάνωσης και αποθήκευσης Sizzix είναι κατασκευασμένοι από διάφανο, ανθεκτικό πλαστικό και η άκρη τους ασφαλίζει εφαρμόζοντας στην ειδική σχισμή.

Στο εξωτερικό τους μπορείτε να σχεδιάσετε ετικέτα για να καταγράψετε το περιεχόμενό τους και να βρίσκετε τα αγαπημένα σας υλικά σε δευτερόλεπτα!
€10,50

Ranger Mini Archival Storage Tin - Θήκη Για Μικρά Μελάνια Archival

Βάλτε τάξη στην distress... αναρχία σας με τη βοήθεια του Tim Holtz και της Ranger!

Μεταλλική θήκη, ειδικά φτιαγμένη για τα μικρά archival pads της Ranger.

Έχει θέση για δώδεκα μελάνια και παράθυρο για να βλέπετε ποια έχετε μέσα. Κλείνει με ασφάλεια για να μπορείτε να την έχετε μέσα στην scrap-ο-τσάντα σας, χωρίς να φοβάστε τι θα λερώσετε.
€15,90

Sizzix Tim Holtz Small Tool Storage Case - Θήκη / Τσάντα για Εργαλεία

Κομψή και πρακτική θήκη/τσαντάκι αποθήκευσης για εργαλεία από τον Tim Holtz και την Sizzix.

Η θήκη αποθήκευσης θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πολύτιμα σας εργαλεία ανέπαφα και χωρίς σκόνη! Το πρακτικό μέγεθός της σας επιτρέπει να την έχετε πάντα μαζί σας ώστε να είστε πάντα… ετοιμοπόλεμοι!

Η θήκη έχει ενισχυμένη ραφή και η επιφάνειά της καθαρίζεται με πανί.

Στο εσωτερικό της, υπάρχει μια μεγάλη τσέπη με φερμουάρ και μια δεύτερη τσέπη, επίσης με φερμουάρ για να μπορείτε να αποθηκεύετε τα αξεσουάρ!
€16,90

Sizzix Tim Holtz Storage Binder 8'' x 8'' - Θήκη Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής και Σφραγίδες, Black

Ψάχνετε να βρείτε τρόπο να αποθηκεύσετε τις μήτρες κοπής σας; Δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο. Ο Tim Holtz έχει τη λύση με αυτή την όμορφη κασετίνα (binder) που θα καλύψει όλες σας τις ανάγκες και θα σας βοηθήσει να κρατάτε τον χώρο σας οργανωμένο. Οργανώστε και αποθηκεύστε εύκολα και αποτελεσματικά μήτρες κοπής και σφραγίδες.
€27,90

Crafter’s Companion EZMount Tabbed Stamp Storage Panels Καρτέλες Αποθήκευσης Σφραγίδων - 8.5"X11"

Καρτέλες πάνελ αποθήκευσης σφραγίδων από την Crafter's Companion. Αποθηκεύστε και οργανώστε όλες τις σφραγίδες σας σε ένα μέρος ώστε να είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμες.
€7,60

Totally-Tiffany Hot Glue Gun Holder - Βάση Στήριξης για Πιστόλι Σιλικόνης

Η σειρά οργάνωσης Totally Tiffany, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον crafter που θέλει να έχει όλα τα αγαπημένα του είδη, διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και παράλληλα τακτοποιημένα. Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο αποθήκευσης, ξεχάστε εικόνες διάσπαρτων υλικών σε συρτάρια και αξιοποιήστε τα ως πηγή έμπνευσης.
€24,90

Totally-Tiffany Tool Tower - Σταντ οργάνωσης εργαλείων

Η σειρά οργάνωσης Totally Tiffany, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον crafter που θέλει να έχει όλα τα αγαπημένα του είδη, διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και παράλληλα τακτοποιημένα. Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο αποθήκευσης, ξεχάστε εικόνες διάσπαρτων υλικών σε συρτάρια και αξιοποιήστε τα ως πηγή έμπνευσης.
€29,50

Totally-Tiffany Fab File - Σκληρή Θήκη Αποθήκευσης για Αλμπουμ 12"x12"

Κρατήστε τις αναμνήσεις σας ζωντανές και καλά προστατευμένες με τη σκληρή θήκη αποθήκευσης, ειδικά σχεδιασμένη για άλμπουμ, από τη σειρά Fab File της Totally Tiffany!

Είναι κατασκευασμένη από διάφανο, ανθεκτικό, αδιάβροχο, acid-free πλαστικό και έχει ενσωματωμένο χερούλι για εύκολη μεταφορά.

Είναι ιδανική για φωτογραφικά άλμπουμ, scrapbooks και αναμνηστικά λευκώματα, διαστάσεων 30,5 x 30,5 (12” x 12”) και πάχους ράχης 10,16cm (4").

Χωράει τα περισσότερα είδη άλμπουμ: με ράχη, με strap hinge κλείσιμο τύπου μεντεσέ.

Η χρήση της όμως, όπως και στα υπόλοιπα Fab files, δεν περιορίζεται μόνο στα άλμπουμ.

Είναι ιδανική για να αποθηκεύσετε όλα τα αναμνηστικά σας σε ένα σημείο, αλλά ακόμα και filmstrips, ρολά χαρτιών ή foil, κορδέλες και τόσα άλλα!
€11,80

Canvas Roll Up Pencil Case Κασετίνα - Black, 24 Θέσεις

Trendy κασετίνα roll-up 24 θέσεων.

Κατασκευασμένη από καμβά, είναι κατάλληλη για μολύβι, χρωματιστό μολύβι, μαρκαδόρο, πινέλα κ.λπ.

Πιάνει λιγότερο χώρο από τις κοινές κασετίνες!
€14,50

Totally Tiffany Magnetic Storage Sheets - Μαγνητικά Φύλλα Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής 5"X7"

Μαγνητικά φύλλα αποθήκευσης για μήτρες κοπής από την Totally Tiffany. Ξεχάστε τον εκνευρισμό που νοιώθατε κάθε φορά που χάνατε το αγαπημένο σας die απλά και μόνο γιατί δεν θυμόσασταν πού το είχατε βάλει! Τα φύλλα, από τη μαγνητική τους πλευρά, είναι gloss και λευκού χρώματος, διευκολύνοντάς σας να διακρίνετε εύκολα τα die σας και να τα μετακινήσετε πάνω στο φύλλο. Τα φύλλα είναι εύκαμπτα. Για να αφαιρέσετε τα die σας, απλώς λυγίστε το φύλλο και αφαιρέστε τα πανεύκολα!
€9,90

Studio Light Essential Tools MDF Storage - Βασικό Κουτί Αποθήκευσης και Οργάνωσης - Nr. 10 Basic Box

MDF συναρμολογούμενο κουτί αποθήκευσης και οργάνωσης με μία πλάτη από τη συλλογή Essential Tools MDF Storage της Studio Light.

Η ιδανική λύση για να βάλετε σε τάξη τα scrapbooking και mixed-media υλικά σας.

Το κουτί είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και διατίθεται σε kraft χρώμα για να μπορείτε να το διακοσμήσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ.
€9,50

Tim Holtz Distress Multi Storage Tin - Πολυχρηστική Θήκη

Βάλτε τάξη στην distress... αναρχία σας με τη βοήθεια του Tim Holtz και της Ranger!

Η πολύ-θήκη αποθήκευσης Tim Holtz Distress Multi Storage Tin είναι η ιδανική λύση για να οργανώσετε τα αγαπημένα σας υλικά!

Ο Tim Holtz τα έχει φροντίσει όλα! Μέρος της μπροστινής μεριάς είναι διάφανο για να μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή τα υλικά σας ενώ διαθέτει και μεταλλικό κλείσιμο με μεντεσέδες για μεγαλύτερη ασφάλεια μεταφοράς.

Αυτή η θήκη, είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες της σειράς, γιατί είναι σχεδιασμένη να προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες αποθήκευσης. Διαθέτει δύο πλαστικές βάσεις στήριξης διαφορετικής διαμέτρου, κατάλληλες για μπουκαλάκια 0.5 & 1oz, και το κατάλληλο ύψος για να χωράει από distress reinkers, μέχρι stickles, mists και ακρυλικό χρώμα!
€19,50

Canvas Roll Up Pencil Case Κασετίνα - Black, 36 Θέσεις

Trendy κασετίνα roll-up 36 θέσεων.

Κατασκευασμένη από καμβά, είναι κατάλληλη για μολύβι, χρωματιστό μολύβι, μαρκαδόρο, πινέλα κ.λπ.

Πιάνει λιγότερο χώρο από τις κοινές κασετίνες!
€17,50

Totally Tiffany ScrapRack Shut Your Flap Αυτοκόλλητες Ετικέτες - Small, 40τεμ.

40 επανατοποθετούμενες αυτοκόλλητες ετικέτες/flaps από ελαστικό πλαστικό, από την Totally Tiffany.

Η κόλλα τους δεν αφήνει κατάλοιπα και μπορείτε να τα ξεκολλήσετε και να τα κολλήσετε ξανά εύκολα. Επίσης κολλάνε στα κουτιά αποθήκευσης της Totally Tiffany και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως κλεισίματα.

Χρησιμοποιήστε τα σαν σελιδοδείκτες στα planner ή journals σας, ακόμα και για να "βρίσκετε" τις σελίδες σας τραβώντας τες (lift tabs). Ιδανικά για οτιδήποτε χρειάζεται ταξινόμηση και εύκολη πρόσβαση.

Σε 4 διαφορετικά χρώματα, 10 από το καθένα.
€5,90

Totally Tiffany Storage & Supply Case Paper Taker - Διάφανη Θήκη Αποθήκευσης 12'' x 12''

Crafters-on-the-go, η Totally Tiffany έχει το απόλυτο εργαλείο για εσάς! Μια εύχρηστη θήκη αποθήκευσης για να κουβαλάτε παντού τα αγαπημένα σας scrapbooking χαρτιά! Φτιαγμένη από ανθεκτικό διαφανές πλαστικό, προστατεύει τις άκρες και τις γωνίες τους ενώ σας επιτρέπει και να τα ταξινομήσετε και να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή!
€29,90

Cropper Hopper Paper Organizer - Θήκη Αποθήκευσης και Μεταφοράς Χαρτιών 12" x 12"

Πλαστική, διάφανη θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς χαρτιών scrapbooking.

Χωράει περισσότερα από 100 φύλλα χαρτί 30.5 Χ 30.5 cm.
€8,90

Totally Tiffany Magnetic Storage Sheets Μαγνητικά Φύλλα Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής, Slimline 9" x 4", 5 τεμ

Μαγνητικά φύλλα αποθήκευσης για μήτρες κοπής από την Totally Tiffany.

Μαζέψτε τα dies σας σε μια μεριά και ταξινομήστε τα για να τα βρίσκετε εύκολα. Με τα ισχυρά μαγνητικά φύλλα της Totally Tiffany απλά ακουμπήστε τα dies στην μαγνητική τους πλευρά και δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο να πέσουν ή να χαθούν και να τα ψάχνετε.

Μαζέψτε τα dies σας σε μια μεριά και ταξινομήστε τα για να τα βρίσκετε εύκολα. Με τα ισχυρά μαγνητικά φύλλα της Totally Tiffany απλά ακουμπήστε τα dies στην μαγνητική τους πλευρά και δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο να πέσουν ή να χαθούν και να τα ψάχνετε.

Η Tiffany σχεδίασε τα φύλλα αυτά με την ευκολία μας στο μυαλό της. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, τα έκανε λευκά με gloss φινίρισμα ώστε να διακρίνονται εύκολα, ακόμα και τα μικρότερα dies. Επίσης είναι εύκαμπτα για μεγαλύτερη ευκολία. Για να βγάλετε το die που θέλετε, απλώς λυγίστε το φύλλο και αφαιρέστε το πανεύκολα!
€15,70

Studio Light Essential Tools MDF Storage - Μικρό Κουτί Αποθήκευσης και Οργάνωσης - Nr. 12 Half Box

MDF συναρμολογούμενο μικρό κουτί αποθήκευσης και οργάνωσης με μία πλάτη από τη συλλογή Essential Tools MDF Storage της Studio Light.

Η ιδανική λύση για να βάλετε σε τάξη τα scrapbooking και mixed-media υλικά σας.

Το κουτί είναι εύκολο στη συναρμολόγηση και διατίθεται σε kraft χρώμα για να μπορείτε να το διακοσμήσετε ανάλογα με το προσωπικό σας στυλ.
€9,50

Totally Tiffany ScrapRack Expanding Project Planner - Θήκες Οργάνωσης Συλλογών Scrapbooking - Σετ 5τμχ

Project organizer με τσέπες και θήκες, ώστε να έχετε όλο σας το project μαζεμένο και τακτοποιημένο σε ένα σημείο. Η πίσω μεριά χωράει τα χαρτιά 12"x12" της συλλογής scrapbooking που χρησιμοποιείτε και η μπροστινή έχει 3 θήκες αποθήκευσης διαφόρων μεγεθών, ώστε να έχετε διακοσμητικά, die-cuts, εφήμερα της συλλογής αλλά και τις φωτογραφίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, χωρισμένες και τακτοποιημενες.
€35,90

Totally Tiffany ScrapRack - Κουτιά Αποθήκευσης για Χαρτιά Scrapbooking 12" x 12" - Σετ 5τμχ

ScrapRack - Οργανώστε τα χαρτιά scrapbooking, έτσι ώστε να τα βρίσκετε εύκολα και γρήγορα. Με την σειρά Scraprack της Totally Tiffany, όλα σας τα χαρτιά 12x12", και όχι μόνο, θα είναι τακτοποιημένα και προστατευμένα!
€28,40

Ranger Dina Wakley Media Printed Pouch - Τσαντάκι 6"X9"

Εύχρηστο τσαντάκι με φερμουάρ από την Ranger ζωγραφισμένο από την αγαπημένη Dina Wakley.

Μοδάτο, το τσαντάκι είναι ιδανικό για να έχετε μαζί σας παντού τα αγαπημένα σας υλικά, για να τα έχετε συγκεντρωμένα στο studio σας.

Και γιατί όχι; μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως trendy αξεσουάρ στα ψώνια και στις βόλτες σας!
€17,50

Doodlebug Design Shadow Box Frames - Κορνίζα, Λευκή 10"X10"

Τα Shadow box (κορνίζες με βάθος) της Doodlebug Design είναι ιδανικά για να εκθέσετε τους μικρούς σας θησαυρούς, να δημιουργήσετε μοναδικές παραστάσεις ακόμα και να φτιάξετε τρισδιάστατες κατασκευές με τις φωτογραφίες σας!

Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε με τα Doodlebug Shadow Box kits για να φτιάξετε όμορφα 3D διακοσμητικά για το δωμάτιο των παιδιών σας!

Η συσκευασία περιέχει ένα Shadow Box σε λευκό χρώμα.
€36,90

Watercolor Empty Mini Pans Θήκες για Χρώματα Ακουαρέλας, 5τεμ.

Φτιάξτε τα δικά σας χρώματα ακουαρέλας και όχι μόνο! Κάντε μίξεις σε χρωστικές ή υγρή ακουαρέλα, βάλτε τα στην παλέτα σας και έχετε πάντα μαζί σας τα αγαπημένα σας χρώματα!
€1,90

Couture Creations Μεγάλη Θήκη Μεταφοράς Μελανιών Οινοπνεύματος

Η βαλίτσα μελανιών οινοπνεύματος της Couture Creations χωράει όλα σας τα μπουκαλάκια και τα κρατάει απόλυτα προστατευμένα και ασφαλή! Έχει σκληρή θήκη που κλείνει με φερμουάρ ώστε να μην κινδυνεύουν από χτυπήματα, βάρος ή πεσίματα. Επίσης το κάθε μπουκάλι έχει ατομική θέση, προστατευμένη από αφρώδες υλικό, ώστε να μην κινδυνεύει να χτυπηθεί ή να χυθεί. Επίσης έχει διχτάκι συγκράτησης που δημιουργεί χώρο για να αποθηκεύετε και ότι άλλο χρειάζεται - από blending tools μέχρι yupo και mediums. Χωράει 60 μπουκαλάκια .
€39,50