Επιφάνειες Χάραξης

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Simon Hurley create. Stamping Foam Shapes - Ειδικό Υλικό Στιγμιαίας Κατασκευής Σφραγίδων Heart Cut, 4τεμ.

Stamping foams από την Simon Hurley create.

Τα Stamping Foams φέρνουν την επανάσταση στον κόσμο των σφραγίδων!

Αποτελούνται από εύπλαστο αφρώδες υλικό, κατάλληλο για να δημιουργήσετε τις δικές σας πρωτότυπες και μοναδικές σφραγίδες.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Ζεστάνετε το stamping foam σας με το πιστόλι Heat It Craft Tool και, στη συνέχεια, το πιέζετε πάνω σε οποιαδήποτε ανάγλυφη επιφάνεια, όπως σε σφραγίδες, στένσιλ, σε διακοσμητικά του σπιτιού σας ακόμα και σε οικιακά σκεύη! Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με τα αγαπημένα σας μελάνια, τις πάστες σας και με άλλα crafting μέσα.

Είναι επαναχρησιμοποιούμενα και καθαρίζονται πανεύκολα!

Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 κομμάτια αφρώδους υλικού stamping foam ορθογώνιου σχήματος με αφαιρούμενο κομμάτι σε σχήμα καρδιάς.

Θέμα: Άγιος Βαλεντίνος
€11,80

Essdee Printmakers Carving Block 4" x 6" x .1" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Ένα μπλοκ 150 x 105 mm με πάχος 3mm ιδανικό για stamp carving και print making!
€1,90

Simon Hurley create Stamping Foam - Ειδικό Υλικό Στιγμιαίας Κατασκευής Σφραγίδων 4 τμχ

Stamping Foam από τον Simon Hurley create. Φτιάξτε απίθανες και πρωτότυπες σφραγίδες από απλά αντικείμενα, διακοσμητικά ή φυσικά υλικά (φύλλα, λουλούδια κλπ)

Το επαναστατικό αυτό υλικό, θα σας αλλάξει τον τρόπο που δημιουργείτε, αφού τα πάντα γύρω σας μπορούν να γίνουν σφραγίδες!Ζεστάνετε το ειδικό σφουγγάρι με πιστόλι θερμού αέρα, πιέστε το στο αντικείμενο που θέλετε να αποτυπώσετε και μόλις κρυώσει έχετε μια καινούργια σφραγίδα!

Και το καλύτερο? Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά! Απλά "σβήστε" το παλιό σχέδιο με το θερμοπίστολό σας και δημιουργήστε ένα καινούργιο!
€9,90

Speedball Επιφάνεια Λινόλεουμ με Ξύλινη Βάση

Linoleum σε ξύλινη βάση με διπλή κόλληση ώστε να μην χωρίζεται, να μην τσακίζει, σπάει ή ξεφλουδίζει. Η υψηλή ποιότητα του υλικού εξασφαλίζει έντονες, καθαρές σφραγίσεις χωρίς κενά.
€7,80

Aitoh Origami Χαρτί Washi Ρολό 18"X30' - Shoji Gami

Από την μακρινή Ιαπωνία χαρτί washi, ιδανικό για καλλιγραφία, ζωγραφική και τυπώματα, αλλά και οριγκάμι, light screens κλπ. Ιδανικό και για mixed media artists αφού μπορεί να σφραγιστεί, να χρωματιστεί, και να ενσωματωθεί ως κολλάζ στις δημιουργίες σας. Είναι λεπτό και ημιδιάφανο οπότε είναι ιδανικό για layers.
€21,90

Moo Carving Block 4"X6"X.5" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Ένα μπλοκ 10 Χ 15 εκ. με πάχος 125mm ιδανικό για stamp carving και print making!
€8,70

Moo Carving Block 3"X4"X.5" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Ένα μπλοκ 7.5 Χ 10 εκ. με πάχος 125mm ιδανικό για stamp carving και print making!
€5,80

Speedball Speedy-Carve Block Bulk 9"X11.75" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Επιφάνεια 22.8 Χ 29.8 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, που κάνει την χάραξη της δικής σας σφραγίδας, παιχνίδι!
€36,50

Speedball Speedy-Cut Easy Block 6''x11'' - Μπλοκ Χάραξης Σφραγίδας

Επιφάνεια 15 Χ 28 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, που κάνει το stamp carving παιχνίδι!
€20,90

Speedball Speedy-Cut Easy Block 4''X6'' - Μαλακή Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Επιφάνεια 10 Χ 15 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, που κάνει που κάνει την χάραξη της δικής σας σφραγίδας, παιχνίδι!
€6,50

Speedball Speedy-Cut Easy Block 3''X4.5'' - Μαλακή Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Επιφάνεια 7.5 Χ 11.25 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, που κάνει την χάραξη της δικής σας σφραγίδας, παιχνίδι!
€3,60

Speedball Speedy-Carve Block Bulk 6"X12" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Επιφάνεια 15 Χ 30.5 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, που κάνει την χάραξη της δικής σας σφραγίδας, παιχνίδι!
€24,90

Speedball Speedy-Carve Block Bulk 4"X6" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Επιφάνεια 10 Χ 15 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, που κάνει την χάραξη της δικής σας σφραγίδας, παιχνίδι!
€8,90

Speedball Speedy-Carve Block Bulk 3"X4" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Επιφάνεια 7.5 Χ 10 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, που κάνει την χάραξη της δικής σας σφραγίδας, παιχνίδι!
€6,40

Speedball Stamp Making Kit- Σετ Εργαλείων για Κατασκευή Σφραγίδων

Σετ για να φτιάξετε μόνοι σας τις δικές σας σφραγίδες, καθώς περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία εργαλεία.
€21,50