Εργαλεία & Αξεσουάρ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Essdee Ink Tray - Δίσκος Μελανώματος 240x200mm

Δίσκος μελανώματος από την Essdee. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για να αναμειγνύετε και να δουλεύετε τα χρώματά σας και άλλα υλικά, όπως κόλλες PVA και άλλα υδατοδιαλυτά μέσα.

Η επιφάνειά του είναι επίπεδη, σχεδιασμένη να χωράει ρολό πλάτους έως 200 mm ενώ οι χαμηλές πλαινές πλευρές του, αφενός δεν επιτρέπουν στο χρώμα να ξεφύγει έξω από το δίσκο, αφετέρου επιτρέπουν στο ρολάκι να μαζέψει το χρώμα ακόμα και από την άκρη του δίσκου!

Είναι κατασκευασμένος από άκαμπτο πολυπροπυλένιο.
€5,80

Aitoh Origami Χαρτί Washi Ρολό 18"X30' - Shoji Gami

πό τη μακρινή Ιαπωνία χαρτί washi, ιδανικό για καλλιγραφία, ζωγραφική και τυπώματα, αλλά και οριγκάμι, light screens κ.λπ.

Ιδανικό και για mixed media artists αφού μπορεί να σφραγιστεί, να χρωματιστεί, και να ενσωματωθεί ως κολάζ στις δημιουργίες σας.

Είναι λεπτό και ημιδιάφανο οπότε είναι ιδανικό για layers.

Πολύ λείο από τη μία πλευρά και ελαφρώς cold-pressed από την άλλη, και οι δύο όψεις δίνουν το δικό τους μοναδικό αποτέλεσμα!
€22,90

Speedball Fabric Squeegee 65 Durometer 8'' - Εργαλείο Μεταξοτυπίας

Εργαλείο με ειδική επιφάνεια νιτριλίου με στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να απλώνει ομοιόμορφα το μελάνι στο πλαίσιο της μεταξοτυπίας. Με ξύλινη εργονομική λαβή.
€23,90

Grafix Impress Stencil Film 10''x12'' - Φιλμ για Δημιουργία Στένσιλ, 6 τεμ.

Δημιουργήστε τα δικά σας στένσιλ με το impress stencil film της Grafix.

Τέλεια για screen printing, monoprinting, spray painting και hand painting!

Η επιφάνεια αυτή είναι διάφανη, κόβεται εύκολα με ψαλίδι ή κοπίδι αλλά δεν σκίζεται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές.

Έχει μεγάλη ελαστικότητα, οπότε τα στενσιλ που θα δημιουργήσετε μπορούν να εφαρμοστούν και σε κοίλες επιφάνειες.
€11,90

Aitoh Origami Χαρτί Washi Ρολό 11"X60' - Shoji Gami

Από τη μακρινή Ιαπωνία χαρτί washi, ιδανικό για καλλιγραφία, ζωγραφική και τυπώματα, αλλά και οριγκάμι, light screens κ.λπ.

Ιδανικό και για mixed media artists αφού μπορεί να σφραγιστεί, να χρωματιστεί, και να ενσωματωθεί ως κολάζ στις δημιουργίες σας.

Είναι λεπτό και ημιδιάφανο οπότε είναι ιδανικό για layers.

Πολύ λείο από τη μία πλευρά και ελαφρώς cold-pressed από την άλλη, και οι δύο όψεις δίνουν το δικό τους μοναδικό αποτέλεσμα!
€23,90

Woodware Mask-It Sheets A4 - Αυτοκόλλητα Φύλλα για Στενσιλ, 2τεμ.

Τα Mask-It της Woodware είναι φύλλα masking με low tack κόλλα που μπορούν να κοπούν με ψαλίδι, περφορατέρ, ή με die-cutting μηχανήματα για να φτιάξετε επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες και στένσιλ για τα έργα σας.

Είναι ιδανικά για να καλύψετε μια συγκεκριμένη περιοχή ώστε να σφραγίσετε ή να προσθέσετε γκλίτερ, σπρέι, χρώματα κιμωλίας, μελάνια και σφραγίδες στην επιλεγμένη περιοχή του έργου σας.
€5,50

Speedball UV LED Exposure Lamp 30W - Λάμπα Υπεριώδους Ακτινοβολίας

Ελαφριά, φορητή, λάμπα υπεριώδους ακτινοβολίας από την Speedball ιδανική για εφαρμογές μεταξοτυπίας με photo emulsion. Με ειδική λάμπα UV LED Exposure 30W η οποία εξασφαλίζει τον ίδιο χρόνο έκθεσης για Diazo Photo Emulsion Screens όσο και μία παραδοσιακή λάμπα photo flood bulb των 250W, προσφέροντας ταυτόχρονα δραματικά μεγαλύτερο χρόνο ζωής!
€78,90 €73,50

Speedball 110 Monofilament Fabric 11"x14" - Γάζα Μεταξοτυπίας

Monofilament φύλλα πολυεστερικού υφάσματος επαγγελματικής ποιότητας από την Speedball για εφαρμογές μεταξοτυπίας.

6 φύλλα γάζας 110 οπών διαστάσεων 11"x14" (27.94x35.56 cm) για εφαρμογές μεταξοτυπίας.
€52,50

Speedball Red Baron Dual-Edged Squeegee - Εργαλείο Μεταξοτυπίας Δυο 'Οψεων, 9"

Εργαλείο με ειδική επιφάνεια με στρογγυλεμένες άκρες, ώστε να απλώνει ομοιόμορφα το μελάνι στο πλαίσιο της μεταξοτυπίας.
Διαθέτει δύο άκρα, ένα για ύφασμα και ένα για χαρτί.
€12,50

Speedball Frame για Screen Printing 10'' x 14'' - Τελάρο Μεταξοτυπίας

Ξύλινο πλαίσιο (τελάρο) για screen printing (μεταξοτυπία). Η ένταση του υφάσματος ρυθμίζεται και μπορεί να τεντωθεί περισσότερο ή να αντικατασταθεί. Έχει 110 τρύπες ανά γραμμική ίντσα.
€54,90

Speedball Replacement Cord For Screen Frames - Ανταλλακτικό Κορδόνι για Τελάρο Μεταξοτυπίας

Ανταλλακτικό κορδόνι σταθεροποίησης screen, από την Speedball. Η συσκευασία περιλαμβάνει περίπου 10ft (3.48 m). Συμβατό με όλα τα Speedball Screen Frames.
€8,40

Sizzix Masking Film Sheets Αυτοκόλλητα Φιλμ για Masking και Δημιουργία Στένσιλ - A4, 10τεμ.

Τα φιλμ (masking films) της Sizzix σας επιτρέπουν να καλύπτετε συγκεκριμένα σημεία του έργου σας προτού εφαρμόσετε mixed media. Η μεμβράνη είναι διάφανη για να μπορείτε να ευθυγραμμίσετε το σημείο που θέλετε να καλύψετε. Επιπλέον, κόβονται εύκολα με μήτρες κοπής για να δημιουργήσετε τα δικά σας στένσιλ.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 10 φύλλα (Α4) που είναι εξαιρετικά λεπτά και έχουν επίστρωση κόλλας που δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα και απομακρύνεται εύκολα χωρίς να σκίζει το χαρτί σας.
€15,50

Speedball Pop-In Replacement Foam Roller 4'' - Ανταλλακτικό Ρολό Τυπώματος, Μαλακό

Μαλακό, ανταλλακτικό ρολό τυπώματος (αφρού) από την Speedball, μήκους 10,16 cm. Τα ρολά τυπώματος είναι ιδανικά για embossing, μελάνωμα, άπλωμα κόλας κ.α.
€14,90

Speedball Speed Screens για Screen Printing - Έτοιμα Φύλλα για Μεταξοτυπία

Φωτογραφικά φύλλα με επίστρωση εμουλσιόν από την Speedball. Απογειώστε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο στα ρούχα σας και φορέστε τις υπέροχες εμπνεύσεις σας! Τα Speed Screens είναι έτοιμα προς χρήση φύλλα που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα, φωτογραφικά στένσιλ με επαγγελματικό αποτέλεσμα από την άνεση του σπιτιού σας! Η διαδικασία είναι τόσο απλή που δεν χρειάζεται τίποτα: ούτε να αναμείξετε, ούτε να περάσετε κάποια επίστρωση, ούτε να στεγνώσετε τίποτα!
€53,50

Speedball Screen Printing Glitter Additive - Γκλίτερ για Χρώματα Μεταξοτυπίας

Μετατρέψτε οποιοδήποτε χρώμα μεταξοτυπίας, σε χρώμα glitter, με το ειδικό αυτο υλικό που ενσωματώνεται στην χρωστική.

Σκορπίστε λάμψη στα ρούχα σας και φορέστε όλες τις απίθανες και πρωτότυπες ιδέες σας! Το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τόσο εσάς όσο και τους γύρω σας!
€22,90