Εφήμερα & Διακοσμητικά

Εμφάνιση ανά σελίδα

49 And Market Vintage Bits Essential Filmstrips Διακοσμητικά Φιλμ - Mariner, 11τεμ.

Αγαπάτε το vintage? H σειρά Vintage Bits που σχεδίασε η Katie Pertiet για την 49 & Market, είναι για εσάς!

Βάλτε την νοσταλγία σε όλες σας τις δημιουργίες, προσθέτοντας παλιά φιλμ! Φτιαγμένα από διάφανο χρωματιστό ασετάτ, έχουν διαφορετικά μεγέθη και διάταξη, για να καλύπτουν όλες σας τις δημιουργικές ανάγκες!

Χρησιμοποιήστε τα ως έχουν, κόψτε τα σε μικρότερα κομμάτια, βάλτε μέσα τις δικές σας φωτογραφίες.... οι δημιουργικές δυνατότητες είναι ατελείωτες!

Ιδανικά για χρήση σε κάρτες, junk journaling, scrapbooking, tags, art journals, planner και άλλα paper crafting και mixed media projects.
€6,80

49 & Market Διακοσμητικά Εφέμερα - Vintage Artistry Serenity Remnants, 24 Τεμ.

24 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Vintage Artistry, Serenity της 49 & Market. Εικόνες με φύλλα, λουλούδια, πεταλούδες, vintage επιγραφές και άλλα. Τα die cuts δίνουν το εφέ του σκισμένου χαρτιού.
€15,50

49 & Market Διασκομητικά Chipboard - Vintage Artistry Serenity, 64τεμ.

64 διακοσμητικά chipboard bits από τη συλλογή Vintage Artistry, Serenity της 49 & Market. Εικόνες με φύλλα, λουλούδια, πεταλούδες, φύλλα, quotes, πλαίσια και άλλα.
€9,90

49 And Market Διακοσμητικά Ephemera Bits - ARToptions, Alena, 71 Τεμ.

71 mix and match διακοσμητικά εφήμερα από τη συλλογή ARToptions Alena Collection της 49 And Market. Εικόνες με watercolor λουλούδια, πεταλούδες, εισιτήρια, κορνίζες, αποσπάσματα εφημερίδων και άλλα
€13,50

49 & Market Laser Cut Διακοσμητικά Εφέμερα - Vintage Artistry, Serenity, 60 Τεμ.

60 laser cut διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Vintage Artistry, Serenity της 49 & Market. Εικόνες με φύλλα, λουλούδια, πεταλούδες, φύλλα, εισιτήρια, κλειδιά, κουμπιά και άλλα.
€13,70

49 & Market Διακοσμητικά Laser Cut Εφέμερα - ARToptions, Viken

79 mix and match laser cut διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή ARToptions, Viken της 49 And Market. Εικόνες με λουλούδια, πλαίσια, quotes και άλλα.
€13,20

49 & Market Διακοσμητικά Εφέμερα Bits - ARToptions, Viken

73 mix and match διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή ARToptions, Viken της 49 And Market. Εικόνες με λουλούδια, εισιτήρια, πλαίσια, quotes και άλλα.
€13,20

49 And Market Ephemera Bits - Διακοσμητικά Curators Meadow

78 mix and match διακοσμητικά εφήμερα από τη συλλογή Curators Meadow της 49 And Market. Διάφορα εφήμερα, ετικέτες, περιοδικά, εισιτήρια, πλαίσια και άλλα
€13,20

49 And Market Διακοσμητικά Εφέμερα Bits - Spectrum Sherbet, Tidal Wave

95 mix and match διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Spectrum Sherbet, Tidal Wave που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Το laser cut εφέμερα είναι εισητήρια, quotes, πεταλούδες και άλλα.
€13,20

49 And Market Laser Cut Διακοσμητικά - Curators Meadow, Elements

83 laser-cut elements από τη συλλογή Curators Meadow της 49 And Market. Με εικόνες από μανιτάρια, ετικέτες, κλουβιά πουλιών, πεταλούδες, πουλιά, σκιουράκια, αλεπούδες, φύλλα και άλλα.
€12,90

49 And Market Διακοσμητικά Laser Cuts - Spectrum Sherbet

76 διακοσμητικά laser cuts από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Το laser cut εφέμερα είναι εισητήρια, λωρίδες από φιλμ, tabs και άλλα.
€13,20

49 And Market Διακοσμητικά Remnants - Spectrum Sherbet

24 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Spectrum Sherbet που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet για την 49 & Market. Το κομμάτια είναι μονόχρωμα, σε διάφορα χρώματα και δίνουν το εφέ του σκισμένου χαρτιού.
€14,50

49 And Market Curators Essential Laser Cut Διακοσμητικά

46 laser-cut διακοσμητικά από τη συλλογή Curators Essential της 49 And Market.
€11,80

49 And Market Mix & Match Διακοσμητικά Εφέμερα - Curators Botanical 82 τεμ

82 διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Curators Botanical της 49 And Market.
€12,50

49 And Market Bookplates - Vintage Artistry Naturalist

Bookplates από τη συλλογή Vintage Artistry Naturalist της 49 And Market. Κάθε βόλτα στο δάσος είναι και μια περιπέτεια! Θαυμάστε τα ντελικάτα λουλούδια, απολαύστε τις πολύχρωμες πεταλούδες και ταξιδέψτε τις κάρτες και τις scrapbooking δημιουργίες σας σε ονειρικούς και γεμάτους ευαισθησία προορισμούς!
€14,90

49 & Market Ephemera Bits - Vintage Artistry Naturalist

Ephemera Bits από τη συλλογή Vintage Artistry Naturalist της 49 And Market. Κάθε βόλτα στο δάσος είναι και μια περιπέτεια! Θαυμάστε τα ντελικάτα λουλούδια, απολαύστε τις πολύχρωμες πεταλούδες και ταξιδέψτε τις κάρτες και τις scrapbooking δημιουργίες σας σε ονειρικούς και γεμάτους ευαισθησία προορισμούς!
€11,70

49 and Market File Frame Set - Vintage Artistry Essentials 3"X4"

Σετ πλαισίων από τη συλλογή Vintage Artistry Essentials της 49 And Market. Ξεχειλίζοντας από ευαισθησία, ταξιδεύει τις κάρτες και τις scrapbooking δημιουργίες σας σε ονειρικούς προορισμούς με vintage πινελιές!
€9,90

49 And Market Ephemera Stack - Vintage Artistry In Mango

Die cuts από τη συλλογή Vintage Artistry In Mango που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet αποκλειστικά για την 49 and Market. Όμορφες πεταλούδες και λουλούδια σε παστέλ πορτοκαλί χρωματισμούς σας καλούν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σκορπίσετε αισιοδοξία στα έργα σας! Αδράξτε τη μέρα και ζήστε κάθε πολύχρωμη ιστορία σας όπως πραγματικά της αξίζει!
€9,90