Αναζήτηση
Ελληνικά

TIM HOLTZ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα
Εικόνα του Tim Holtz Idea-ology Washi Tape Set Διακοσμητικές Ταινίες - Collector, 6 τεμ.

Tim Holtz Idea-ology Washi Tape Set Διακοσμητικές Ταινίες - Collector, 6 τεμ.

Set από 6 ρολά washi tape από τον Tim Holtz! Η ιδανική προσθήκη για όλα τα scrapbooking, card making και άλλα project σας.
€12,50
Εικόνα του Stampers Anonymous Tim Holtz Layered Στένσιλ  4"X8.5" - Nr 42 Tiles

Stampers Anonymous Tim Holtz Layered Στένσιλ 4"X8.5" - Nr 42 Tiles

Στένσιλ σε σχήμα tag, με την υπογραφή του Tim Holtz για την Stampers Anonymous.

Διαθέτει μια τρύπα στο πάνω μέρος για να μπορείτε να προσθέσετε κρίκο (πωλείται χωριστά) και να έχετε τα στένσιλ σας όλα μαζί.

Χρησιμοποιήστε το άφοβα με τα αγαπημένα σας μελάνια, μαρκαδόρους, embossing, glitter, σπρέι, mists ή και κάποιο άλλο μέσο.
€9,20
Εικόνα του Tim Holtz Φύλλα Yupo για Μελάνια Οινοπνεύματος 8''x10'' - Λευκό

Tim Holtz Φύλλα Yupo για Μελάνια Οινοπνεύματος 8''x10'' - Λευκό

Επιφάνεια, ιδανική για χρήση με alcohol inks και mixed media τεχνικές. Η συσκευασία περιλαμβάνει 5 φύλλα yupo, το οποίο δεν τσακίζει εύκολα και στεγνώνει γρήγορα. Μη πορώδες και ανθεκτικό στο νερό. Διάσταση 20.3Χ25.4 εκ.
€17,30
Εικόνα του Stampers Anonymous Tim Holtz Layered Στένσιλ  4"X8.5" - Houndstooth  νο 55

Stampers Anonymous Tim Holtz Layered Στένσιλ 4"X8.5" - Houndstooth νο 55

Στένσιλ σε σχήμα tag, με την υπογραφή του Tim Holtz για την Stampers Anonymous.

Διαθέτει μια τρύπα στο πάνω μέρος για να μπορείτε να προσθέσετε κρίκο (πωλείται χωριστά) και να έχετε τα στένσιλ σας όλα μαζί.

Χρησιμοποιήστε το άφοβα με τα αγαπημένα σας μελάνια, μαρκαδόρους, embossing, glitter, σπρέι, mists ή και κάποιο άλλο μέσο.
€9,20
Εικόνα του Sizzix Bigz L Die By Tim Holtz - Μήτρα Κοπής Mechanical

Sizzix Bigz L Die By Tim Holtz - Μήτρα Κοπής Mechanical

Σετ με 9 μήτρες κοπής από τον Tim Holtz με γρανάζια, καρφίτσες και άλλα διακοσμητικά στοιχεία για να τα συνδυάσετε μοναδικά στο κάθε έργο σας! Αυτά τα dies κόβουν απλά τα πάντα. Χαρτί, χαρτόνι, chipboard, μέταλλο - γενικά ότι χωράει να μπει στο μηχάνημα σας!
€35,90
Εικόνα του Μελάνι Distress Reinkers Embossing Ink - Ανταλλακτικό  Μελάνι embossing

Μελάνι Distress Reinkers Embossing Ink - Ανταλλακτικό Μελάνι embossing

Διάφανο μελάνι με την υπογραφή του Tim Holtz. Ειδικά φτιαγμένο για embossing και υδατογραφήματα, μπορεί επίσης να κάνει τεχνικές resist και να χρησιμοποιηθεί με κιμωλί, γραφίτη κλπ.
€6,10
Εικόνα του Sizzix Thinlits Dies By Tim Holtz Μήτρες Κοπής - Collector, 45τεμ.

Sizzix Thinlits Dies By Tim Holtz Μήτρες Κοπής - Collector, 45τεμ.

45 μήτρες κοπής από ατσάλι σε σχήμα φακέλων, αριθμών, ετικετών, λέξεων όπως special delivery και άλλα.

Επιλέξτε να τις χρησιμοποιήσετε μεμονωμένα ή και συνδυάζοντας κάποιες ή αρκετές από αυτές.
€29,90
Εικόνα του Tim Holtz Idea-Ology Paper Dolls Die Cuts - Portraits

Tim Holtz Idea-Ology Paper Dolls Die Cuts - Portraits

Ένα σετ με 42 vintage φιγούρες εποχής, για να εμπλουτίσετε τα έργα σας με μοναδικό τρόπο.
€11,90
Εικόνα του Tim Holtz Guillotine Mini Trimmer - Μίνι Κοπτικό Γκιλοτίνα, 16cm

Tim Holtz Guillotine Mini Trimmer - Μίνι Κοπτικό Γκιλοτίνα, 16cm

Ένα μικρό, βολικό trimmer με την υπογραφή του Tim Holtz για την Tonic Studios. Κατάλληλο για μικρότερα projects αλλά και για να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας όπου και αν βρίσκεστε!
€29,90
Εικόνα του Tim Holtz Idea-Ology Double-Sided Flashcards -  Vintage Κάρτες με Τίτλους, 45 τεμ.

Tim Holtz Idea-Ology Double-Sided Flashcards - Vintage Κάρτες με Τίτλους, 45 τεμ.

45 vintage κάρτες διπλής όψης με λέξεις ειδικές για τίτλους και φτιαγμένες για να τραβάνε την προσοχή ακόμα και ανάμεσα σε άλλα elements.

Σε τρεις διαφορετικές διαστάσεις για να εκφραστείτε ελεύθερα στο επόμενο έργο σας. Ιδανικές για χρήση και σε 3D projects αφού είναι εκτυπωμένες με το ίδιο distressed look και από τις δύο πλευρές
€10,90

Ranger Tim Holtz Distress Watercolor Pencils Μολύβια Ακουαρέλας - Picket Fence & Black Soot, 2τεμ.

Υδατοδυαλυτά μολύβια (ακουαρέλας) χωρίς ξύλο, από τον Tim Holtz, ειδικά σχεδιασμένα για να δίνουν έντονα, ζωντανά χρώματα όταν χρησιμοποιούνται σε πορώδεις επιφάνειες. Ιδανικά για χρήση με τεχνικές ακουαρέλας, σκιάσεις, σκίτσο και πολλά άλλα!
€6,80
Εικόνα του Sizzix Tim Holtz 3D Texture Fades Embossing Folder Μήτρα για Ανάγλυφα - Numbered

Sizzix Tim Holtz 3D Texture Fades Embossing Folder Μήτρα για Ανάγλυφα - Numbered

Όταν ακούγεται το όνομα του Tim Holtz, οι crafters ξέρουν ότι οι εκπλήξεις δεν πρόκειται να σταματήσουν! Με απαράμιλλο βιομηχανικό στυλ, τα embossing folders του μεταμορφώνουν κάθε χαρτί, vellum ή foil σε ανάγλυφα αριστουργήματα!
€19,50
Εικόνα του Stampers Anonymous Tim Holtz Cling Σφραγίδα - Hodgepodge

Stampers Anonymous Tim Holtz Cling Σφραγίδα - Hodgepodge

Σφραγίδα από κόκκινο rubber σε αφρό cling με vintage ύφος και "ψαγμένα" σχέδια του Tim Holtz για την Stampers Anonymous!

Έτοιμη για χρήση με ακρυλικές πλάκες, έχει εξαιρετική αποτύπωση και είναι ιδανική για τις αγαπημένες distress τεχνικές του Tim και όχι μόνο.
€36,90

Stampers Anonymous Tim Holtz Cling Σφραγίδες - Curiosity Shop, 20τεμ.

20 γκρι σφραγίδες rubber σε cling Tim με το ιδιαίτερο ύφος του Holtz και της Stampers Anonymous.

Εικόνες με vintage γραφομηχανές, ημίψηλα καπέλα, μουστάκια, αριθμούς, ηλεκτρικούς λαμπτήρες και άλλα πολλά.
€36,90

Stampers Anonymous Tim Holtz Cling Σφραγίδες - Forest Floor 2, 5τεμ.

5 σφραγίδες rubber on cling από τον Tim Holtz και την Stampers Anonymous.

Έρχονται ενσωματωμένες σε ειδική επίστρωση (cling) πάχους 1/8'' (0,32 cm) για ευκολία και ακρίβεια στην σφράγιση αλλά και εύκολη αποθήκευση.
€31,90

Stampers Anonymous Tim Holtz Cling Σφραγίδες - Home For Christmas, 18τεμ.

18 σφραγίδες rubber on cling από τον Tim Holtz και την Stampers Anonymous.

Έρχονται ενσωματωμένες σε ειδική επίστρωση (cling) πάχους 1/8'' (0,32 cm) για ευκολία και ακρίβεια στην σφράγιση αλλά και εύκολη αποθήκευση.
€38,90

Stampers Anonymous Tim Holtz Σετ Cling Σφραγίδες - World Traveler, 4τεμ.

Σετ με 4 σφραγίδες από κόκκινο rubber σε αφρό cling σε σχέδια του Tim Holtz για την Stampers Anonymous. Εικόνες με ερωτηματικά, vintage κείμενα και τη φράση Not all who wander are lost.

Έτοιμες για χρήση με ακρυλικές πλάκες, έχουν εξαιρετική αποτύπωση και είναι ιδανικές για τις αγαπημένες distress τεχνικές του Tim.

Έρχονται σε τρυπημένη (3-ring binders) καρτέλα 17.5 Χ 21.25 cm για εύκολη αποθήκευση.
€30,90

Stampers Anonymous Tim Holtz Σετ Cling Σφραγίδες - Deconstructed, 8τεμ.

Σετ με 8 σφραγίδες από κόκκινο rubber σε αφρό cling με industrial ύφος και "ψαγμένα" σχέδια από τον Tim Holtz και την Stampers Anonymous!

Έτοιμες για χρήση με ακρυλικές πλάκες, έχουν εξαιρετική αποτύπωση και είναι ιδανικές για τις αγαπημένες distress τεχνικές του Tim και όχι μόνο!
€31,90
Εικόνα του Stampers Anonymous Tim Holtz Σετ Cling Σφραγίδες - French Garden, 8τεμ.

Stampers Anonymous Tim Holtz Σετ Cling Σφραγίδες - French Garden, 8τεμ.

Σετ με 8 σφραγίδες από κόκκινο rubber σε αφρό cling με το ιδιαίτερο vintage ύφος και τα "ψαγμένα" σχέδια του Tim Holtz για την Stampers Anonymous!

Έτοιμες για χρήση με ακρυλικές πλάκες, έχουν εξαιρετική αποτύπωση και είναι ιδανικές για τις αγαπημένες distress τεχνικές του Tim και όχι μόνο!

Εικόνες με τριαντάφυλλα, χειρόγραφα σημειώματα και vintage γαλλικές διευθύνσεις.
€31,90

Stampers Anonymous Tim Holtz Σετ Cling Σφραγίδες - Papillon, 4τεμ.

Σετ με 4 σφραγίδες από κόκκινο rubber σε αφρό cling με steampunk ύφος από τον Tim Holtz για την Stampers Anonymous!

Έτοιμες για χρήση με ακρυλικές πλάκες, έχουν εξαιρετική αποτύπωση και είναι ιδανικές για τις αγαπημένες distress τεχνικές του Tim και όχι μόνο!
€31,90