-->
 
Spectrum Noir Markers Sale

Χαρακτική / Κατασκευή Σφραγίδας

Η κατασκευή χειροποίητης σφραγίδας,  είναι μια μορφή έκφρασης και τέχνης πολύ παλιά, σχεδόν το ίδιο παλιά με την γραφή. Όλοι οι διάσημοι ζωγράφοι ασχολήθηκαν κάποια στιγμή με χαρακτική και δημιουργία σφραγίδας κατά συνέπεια. Τα μοντέρνα υλικά, βοηθάνε τους crafters να δώσουν εύκολα το δικό τους προσωπικό ύφος στην τέχνη τους. Από patterns για art journaling, μέχρι μονογράμματα, block printing ή υπογραφή για τα έργα σας, μια σφραγίδα φτιαγμένη απο εσάς έχει αμέτρητες εφαρμογές!  Ακόμα και με ένα μόνο σχέδιο, μπορείτε να δημιουργήσετε αμέτρητες εφαρμογές σε κάρτες, αφίσες, πάνινες τσάντες , μαξιλάρια, γυάλινα σκεύη, ζύμες, ξύλινα αντικείμενα, τοίχους και πολλά άλλα.

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

ABIG Σετ Χάραξης

Ατσάλινο εργαλείο χάραξης που δέχεται βελόνες από 0.8mm έως 2mm σε διάμετρο.
€28,50

Crafter's Companion Acrylic Block Starter Set - Σετ Ακρυλικές Βάσεις για Σφραγίδες - Σετ 5 τμχ

Ακρυλικό σετ βάσεων για σφραγίδες από την Crafter's Companion. Κατάλληλες για διάφανες ή ΕΖ mount σφραγίδες, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη με ειδική σχεδίαση για εύκολο κράτημα και μεγαλύτερη ακρίβεια στι σφράγιση.
€25,50

Jacquard SolarFast Film Marker Μαρκαδόρος για Διαφάνειες - Medium Point

Το Film Marker της Jacquard είναι μόνιμος μαρκαδόρος υψηλής πυκνότητας (opaque), που μπλοκάρει το φως, ιδανικός για να ζωγραφίζετε με το χέρι, αρνητικά ή θετικά σε φιλμ, vellum, διαφάνειες , φωτογραφικό χαρτί κλπ.
€7,90

Aitoh Origami Χαρτί Washi Ρολό 18"X30' - Shoji Gami

Από την μακρινή Ιαπωνία χαρτί washi, ιδανικό για καλλιγραφία, ζωγραφική και τυπώματα, αλλά και οριγκάμι, light screens κλπ. Ιδανικό και για mixed media artists αφού μπορεί να σφραγιστεί, να χρωματιστεί, και να ενσωματωθεί ως κολλάζ στις δημιουργίες σας. Είναι λεπτό και ημιδιάφανο οπότε είναι ιδανικό για layers.
€22,90

Essdee Lino Art Print Μπλοκ Linoleum για Χάραξη Σφραγίδων 20.3x15.2cm, 1 τεμ.

Το Lino Art Print της Essdee είναι ειδικά σχεδιασμένο για block printing και απευθύνεται τόσο στον αρχάριο όσο και στον επαγγελματία.

Το Lino της Essdee είναι βιοδιασπώμενο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μελάνια οινοπνεύματος και λαδομπογιές. Αποτυπώνει στα περισσότερα χαρτιά, σε χαρτόνι και ύφασμα.

Διατίθεται σε συσκευασία 10 τεμαχίων, πάχους 3,2 mm.
€3,50

Speedball Speedy-Cut Easy Block 4''X6'' - Μαλακή Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Επιφάνεια 10 Χ 15 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, που κάνει που κάνει την χάραξη της δικής σας σφραγίδας, παιχνίδι!
€6,50

Aitoh Origami Χαρτί Washi Ρολό 11"X60' - Shoji Gami

Από τη μακρινή Ιαπωνία χαρτί washi, ιδανικό για καλλιγραφία, ζωγραφική και τυπώματα, αλλά και οριγκάμι, light screens κ.λπ.

Ιδανικό και για mixed media artists αφού μπορεί να σφραγιστεί, να χρωματιστεί, και να ενσωματωθεί ως κολλάζ στις δημιουργίες σας.

Είναι λεπτό και ημιδιάφανο οπότε είναι ιδανικό για layers.

Πολύ λείο από τη μία πλευρά και ελαφρώς cold-pressed από την άλλη, και οι δύο όψεις δίνουν το δικό τους μοναδικό αποτέλεσμα!
€23,90

Crafter's Companion Clear Acrylic Block Add-On Set - Σετ Ακρυλικές Βάσεις για Σφραγίδες - Σετ 4 τμχ

Ακρυλικό σετ βάσεων για σφραγίδες από την Crafter's Companion. Κατάλληλες για διάφανες ή ΕΖ mount σφραγίδες, σε διάφορα σχήματα και μεγέθη με ειδική σχεδίαση για εύκολο κράτημα και μεγαλύτερη ακρίβεια στι σφράγιση.
€25,90

Crafter's Companion EZMount Static Cling Mounting Foam Φύλλα Αφρού Τοποθέτησης για Σφραγίδες - Gray

Φύλλα αφρού για σφραγίδες από την Crafter's Companion. Μετατρέψτε τις λαστιχένιες σας σφραγίδες σε EZMount cling σφραγίδες έτοιμες για χρήση με ακρυλικό μπλοκ. Απλά, χωρίς κόλλες και το καλύτερο; Δεν χαλάει! Απλά κόψτε στο σχήμα της σφραγίδας σας, κολλήστε το στη σφραγίδα και είστε έτοιμοι να την χρησιμοποιήσετε με ακρυλικό μπλοκ σφραγίζοντας καθαρά και με ακρίβεια.
€7,80

Essdee 10 Lino Cutters and Handle - Σετ Εργαλείων Λινοτυπίας, 12τεμ.

Εργαλείο κοπής linoleum από την Essdee με δέκα διαφορετικές λεπίδες!

Οι λεπίδες είναι κατασκευασμένες από ατσάλι, εφαρμόζουν στον ειδικό προσαρμογέα και βιδώνουν για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι λεπίδες είναι ιδανικές για να κόβετε εύκολα και μαλακές αλλά και σκληρές επιφάνειες.
€11,60

Moo Carving Block 4"X6"X.5" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Ένα μπλοκ 10 Χ 15 εκ. με πάχος 125mm ιδανικό για stamp carving και print making!
€8,70

Speedball Deluxe Block Printing Kit - Κιτ Χαρακτικής/ Λινοτυπίας

Ένα ολοκληρωμένο κιτ με όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να μυηθείτε στην απίθανη τέχνη της λινοτυπίας και της χαρακτικής!

Λεπίδες, τη λαβή, inking plate, ρολό τυπώματος, εργαλείο πίεσης, επιφάνειες χάραξης ακόμα και βιβλιαράκι με ιδέες και συμβουλές σχετικά με την χάραξη σφραγίδων και το block printing!
€93,00

Simon Hurley create. Stamping Foam Shapes - Αφρώδες Υλικό Κατασκευής Σφραγίδων Heart Cut 4 τμχ - Επαναχρησιμοποιούμενο

Stamping foams από την Simon Hurley create.

Τα Stamping Foams φέρνουν την επανάσταση στον κόσμο των σφραγίδων, αφού μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας σφραγίδες πανεύκολα! Και μόλις τις βαρεθείτε, απλά "σβήστε" της και φτιάξτε καινούργιες! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα Simon Hurley Stamping Foam και ένα Heat tool!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Ζεσταίνετε το stamping foam σας με το πιστόλι Heat It Craft Tool και, στη συνέχεια, το πιέζετε πάνω σε οποιαδήποτε ανάγλυφη επιφάνεια, όπως σε σφραγίδες, στένσιλ, σε διακοσμητικά του σπιτιού σας ακόμα και σε οικιακά σκεύη, και η σφραγίδα είναι έτοιμη! Και μόλις την βαρεθείτε, απλά ξαναζεσταίνεται την αφρώδη επιφάνεια για λίγα δευτερόλεπτα, και το stamping foam είναι έτοιμο για να φτιάξετε την επόμενη σφραγίδα!

Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 stamping foams ορθογώνιου σχήματος με αφαιρούμενο κομμάτι σε σχήμα καρδιάς. Θέμα: Άγιος Βαλεντίνος
€11,90

Essdee Linocut Taster Kit - Κιτ Κατασκευής Σφραγίδων

Εξερευνήστε τον υπέροχο κόσμο της λινοτυπίας!

Το κιτ Linocut Taster Kit της Essdee φτιάχνει 2 όμορφες linocut σφραγίδες με λουλούδια εύκολα χωρίς να χρειάζεστε εξειδικευμένα και ακριβά εργαλεία.

Περιέχει αναλυτικές, κατατοπιστικές οδηγίες βήμα-βήμα από την χαρακτική της σφραγίδας πάνω στην ειδική επιφάνεια ως την τελική αποτύπωση και ολοκλήρωσή της!
€19,80

Speedball Λεπίδες Χαρακτικής για Lino Cutter - No 6 Knife Λεπίδα Λεπτομέρειας, 2τεμ.

Λεπίδες για το εργαλείο κοπής linoleum της Speedball, από σκληρό ατσάλι και εξαιρετικά κοφτερές.
€5,80

Essdee Printmakers SoftCut Carving Block 4" x 6" x .1" - Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων

Ένα μπλοκ 150 x 105 mm με πάχος 3mm ιδανικό για stamp carving και print making!
€1,90

Speedball Speedy-Cut Easy Block 6''x11'' - Μπλοκ Χάραξης Σφραγίδας

Επιφάνεια 15 Χ 28 εκ. με πάχος 6mm από το επαναστατικό αυτό υλικό, με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα, που κάνει το stamp carving παιχνίδι!
€20,90

Speedball Speedy-Carve Block Επιφάνεια Χάραξης Σφραγίδων 6" x 12"

Τα Speedball Speedy-Carve™ Blocks κάνουν την κατασκευή σφραγίδας, παιχνίδι!

Είναι πιο μαλακό υλικό από το παραδοσιακό linoleum με αποτέλεσμα να χαράζεται εύκολα και με μεγάλη λεπτομέρεια.
€24,90