Μαρκαδόρος

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Studio Light Jenine's Mindful Art Essentials Coloring Paper Pad A5 - Flowers

Μπλοκ ζωγραφικής με έτοιμα σχέδια για χρωμάτισμα. Μπλοκ ζωγραφικής με έτοιμα σχέδια για χρωμάτισμα από τη συλλογή Jenine`s Mindful Art της Studio Light.

Το μπλοκ περιέχει 20 φύλλα με χαρτί ακουαρέλας, όπου είναι τυπωμένα 10 όμορφα σχέδια με λουλούδια (2 από το καθένα).

Κάθε σχέδιο έχει ένα ελαφρύ γκρι περίγραμμα που λειτουργεί ως οδηγός για μεγαλύτερη ευκολία στο χρωμάτισμα. Τα σχέδια μπορούν να χρωματιστούν και με άλλα υλικά όπως με χρώματα ακουαρέλας, μολύβια και water-based μαρκαδόρους και άλλα πολλά.
€7,40

Clairefontaine A3 Marker Pad - Μπλοκ Σχεδίου για Μαρκαδόρο - Bleedproof

Μπλοκ σχεδίου για μαρκαδόρο, με ειδικό χαρτί το οποίο δεν αφήνει καθόλου χρώμα να "ποτίσει" ή να φανεί από την άλλη πλευρά του φύλλου, όποιο μέσο και αν χρησιμοποιηθεί.
€13,80

Bristol Travelers Notebook Insert - Για Μαρκαδοράκι

Insert 20 σελίδων με χαρτί 210gsm Smooth Bristol ειδικό για μαρκαδοράκι, gel pens κλπ. Ιδανικό για lettering, καλλιγραφία, σκίτσο κλπ.
€4,99

Spectrum Noir Ultra Smooth Premium Cardstock 8.5" x 11" - White

Ultra Smooth Premium Cardstock από την Spectrum Noir. Το χαρτί διαθέτει εξαιρετικά λείο φινίρισμα και δουλεύει άψογα με τους μαρκαδόρους οινοπνεύματος. Είναι ιδανικό για να κάνετε stamping ή για την ψηφιακή εκτύπωση των εικόνων σας. Κάθε φύλλο έχει βάρος 100lb και Φωτεινότητα 100.
€22,90

Crescent Marker Board 11"x14" - Καρτολίνα για Μαρκαδόρο και Μελάνια Οινοπνεύματος (3τμχ)

Είναι πολύ πιο εύκολο να είστε δημιουργικοί όταν έχετε κοντά σας και την κατάλληλη επιφάνεια για να δημιουργήσετε. Απλά διαλέξτε το board που θέλετε ξεκινήστε, χωρίς να χάσετε χρόνο κόβοντας! Τα Marker Boards της Crescent έχουν hot pressed, εξαιρετικά λεία επιφάνεια με απαλό φινίρισμα και είναι ιδανικά όχι μόνο για μαρκαδόρο αλλά και για μελάνια οινοπνεύματος, airbrushes και sprays..
€21,90

Spectrum Noir Ultra Smooth Premium Cardstock 8.5"X11" - White

Ultra Smooth Premium Cardstock από την Spectrum Noir. Το χαρτί διαθέτει εξαιρετικά λείο φινίρισμα και δουλεύει άψογα με τους μαρκαδόρους οινοπνεύματος. Είναι ιδανικό για να κάνετε stamping ή για την ψηφιακή εκτύπωση των εικόνων σας. Κάθε φύλλο έχει βάρος 80lb και φωτεινότητα 97.
€10,50

Journal Shop Travelers Notebook - Σχεδίου Μαύρο

Insert με 20 σελίδες από 220gsm μαύρο sketching paper.
€4,50

Strathmore Series 400 Paper Pad Μπλοκ Ζωγραφικής 9'' x 12'' - Marker

Μπλοκ για μαρκαδόρο από την Strathmore. Με εξαιρετικά απαλό, heavyweight χαρτί κατάλληλο για επαγγελματίες καλλιτέχνες. Οι μαρκαδόροι γλιστρούν αβίαστα πάνω στη μεταξένια λεία επιφάνεια, επιτρέποντάς σας να κάνετε άρτιο blending και να αναδείξετε την ένταση των χρωμάτων και τις λεπτές αποχρώσεις στη ζωγραφική σας. Το χαρτί δεν αφήνει το χρώμα να "ποτίσει" ή να φανεί από την άλλη πλευρά του φύλλου και είναι ιδανικό για να κάνετε color layering χωρίς μουτζούρες. Τα φύλλα του μπλοκ είναι ενωμένα με κόλλα που επιτρέπει στις σελίδες να κοπούν χωρίς να σκιστούν.

Κατάλληλο για μαρκαδόρους (οινοπνεύματος, νερού και solvent-based), μαρκαδοράκια, μελάνια και μηχανικά μολύβια.
€16,90

Spectrum Noir Premium Μπλοκ για Μαρκαδόρο 9"X12"

Μπλοκ για μαρκαδόρους από την Spectrum Noir. Το μπλοκ είναι ειδικά σχεδιασμένο και για μαρκαδόρους οινοπνεύματος. Μπορείτε άφοβα να ξαναδουλέψετε σημεία του έργου σας, να κάνετε blending ξανά και ξανά, να δημιουργήσετε διάσταση και να πειραματιστείτε με διαφορετικές τονικές αποχρώσεις στα έργα σας.
€22,90

Crescent Marker Board 8''x10'' - Πινακίδα για Μαρκαδόρο και Μελάνια Οινοπνεύματος

3 boards με διάσταση 20.3x35.4 εκ. κατάλληλα για χρήση με μελάνι και μαρκαδόρο.
€14,50

R.K. Burt A3 Professional Marker Pad - Μπλοκ για Μαρκαδόρο Α3

Μπλοκ σχεδίου για μαρκαδόρο, με ειδικό χαρτί το οποίο δεν αφήνει καθόλου χρώμα να "ποτίσει" ή να φανεί από την άλλη πλευρά του φύλλου, όποιο μέσο και αν χρησιμοποιηθεί.
€15,90

Docrafts Artiste Black Paper Pad - Μπλοκ Α4 Μαύρο 40 Φύλλων

Μπλοκ μαύρο χαρτί από την Docrafts. Το μαύρο χαρτί είναι ιδανικό για να ζωγραφίζετε με έντονα αδιαφανή χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των παστέλ, και για μαρκαδόρους με μεταλλικά ή νέον χρώματα.
€7,90

Jane Davenport Butterfly Effect Paper Inserts - Travelers Notebook για Μαρκαδοράκι

4 inserts για το Butterfly Effect journal σας με διάσταση 20.5Χ10 εκ. με χαρτί για μαρκαδόρο.
€9,90

Strathmore Marker Paper Pad 6'' x 8'' - Μπλοκ για Μαρκαδόρο, Smooth

Μπλοκ για μαρκαδόρο 24 φύλλων από την Strathmore. Με εξαιρετικά απαλό, heavyweight χαρτί κατάλληλο για επαγγελματίες καλλιτέχνες. Οι μαρκαδόροι γλιστρούν αβίαστα πάνω στη μεταξένια λεία επιφάνεια, επιτρέποντάς σας να κάνετε άρτιο blending και να αναδείξετε την ένταση των χρωμάτων και τις λεπτές αποχρώσεις στη ζωγραφική σας. Το χαρτί δεν αφήνει το χρώμα να "ποτίσει" ή να φανεί από την άλλη πλευρά του φύλλου και είναι ιδανικό για να κάνετε color layering χωρίς μουτζούρες. Τα φύλλα του μπλοκ είναι ενωμένα με κόλλα που επιτρέπει στις σελίδες να κοπούν χωρίς να σκιστούν.

Κατάλληλο για μαρκαδόρους (οινοπνεύματος, νερού και solvent-based), μαρκαδοράκια, μελάνια και μηχανικά μολύβια.
€13,50

Royal Talens Ecoline Liquid Watercolor Paper 300gsm 9" x 12" - Μπλοκ Ακουαρέλας, 12 φύλλα

Μπλοκ της σειράς Ecoline της Royal Talens. Με χαρτί 290gsm ιδανικό για την υγρή μελάνη και το μαρκαδόρο ακουαρέλας της σειράς, θα αναδείξει την φωτεινότητα και την ένταση των χρωμάτων.

Εξαιρετική επιλογή για art prints, product design, illustration, καλλιγραφία και lettering, fashion και comic design.
€13,50

RENDR No Show Thru Lay Flat Sketch Book Μπλοκ για Μαρκαδόρο 3.5'' x 3.5''

Μπλοκ σχεδίου για μαρκαδόρο, με ειδικό χαρτί από την Crescent το οποίο δεν αφήνει καθόλου χρώμα να "ποτίσει" ή να φανεί από την άλλη πλευρά του φύλλου, όποιο μέσο και αν χρησιμοποιηθεί.
€15,50

RENDR No Show Thru Lay Flat Drawing Spiral Paper Pad Μπλοκ Για Μαρκαδόρο 8"X8"

Μπλοκ σχεδίου για μαρκαδόρο, με ειδικό χαρτί από την Crescent το οποίο δεν αφήνει καθόλου χρώμα να "ποτίσει" ή να φανεί από την άλλη πλευρά του φύλλου, όποιο μέσο και αν χρησιμοποιηθεί. Το επαναστατικό αυτό χαρτί σας επιτρέπει έτσι να εκμεταλλευτείτε το μπλοκ στο 100% χωρίς περιορισμούς στο τι θέλετε να χρησιμοποιήσετε και χωρίς να χρειάζετε πλέον να "πετάτε" την επόμενη σελίδα.
€29,90

RENDR No Show Thru Lay Flat Sketch Book - Μπλοκ για Μαρκαδόρο 21.5x27.9cm

Μπλοκ σχεδίου για μαρκαδόρο, με ειδικό χαρτί από την Crescent το οποίο δεν αφήνει καθόλου χρώμα να "ποτίσει" ή να φανεί από την άλλη πλευρά του φύλλου, όποιο μέσο και αν χρησιμοποιηθεί.
€29,90