ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Carta Bella Sticker Book - Our Travel Adventure

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Our Travel Adventure της Carta Bella. Ο Steven Duncan εμπνέεται από την αγάπη του για τα ταξίδια και σας προσκαλεί σε μια scrapbooking περιπέτεια όπου ταξιδιάρικες φράσεις, πινακίδες, σακίδια, βαλίτσες, ναυτικές πυξίδες και vintage αεροπλάνα ξεπηδούν παιχνιδιάρικα ενώ ο αφηγητής είστε εσείς!
€17,50

Carta Bella Cardstock Ephemera - Our Travel Adventure

Ephemera από τη συλλογή Our Travel Adventure της Carta Bella. Ο Steven Duncan εμπνέεται από την αγάπη του για τα ταξίδια και σας προσκαλεί σε μια scrapbooking περιπέτεια όπου ταξιδιάρικες φράσεις, ναυτικές πυξίδες, σακίδια, κάμερες, vintage αεροπλάνα και κιάλια ξεπηδούν παιχνιδιάρικα ενώ ο αφηγητής είστε εσείς!
€6,90

Carta Bella Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X13"- Our Travel Adventure

Αυτοκόλλητα Chipboard από τη συλλογή Our Travel Adventure της Carta Bella. Ο Steven Duncan εμπνέεται από την αγάπη του για τα ταξίδια και σας προσκαλεί σε μια scrapbooking περιπέτεια όπου βαλίτσες, πινακίδες, σακίδια, κάμερες, vintage αεροπλάνα και κιάλια ξεπηδούν παιχνιδιάρικα ενώ ο αφηγητής είστε εσείς!
€5,50

Echo Park Cardstock Ephemera - A Magical Place

Ephemera από τη συλλογή A Magical Place της Echo Park. Παιχνιδιάρικες φράσεις και quotes, αερόστατα, κάστρα και φωτογραφικές μηχανές ξεπηδούν για να ταξιδέψουν τις scrapbooking δημιουργίες σας σε γνωστούς και άγνωστους προορισμούς!
€6,90

Echo Park Sticker Book - A Magical Place

Αυτοκόλλητα από την A Magical Place Collection της Echo Park. Παιχνιδιάρικες φράσεις και quotes, μπαλόνια, κάστρα, πυροτεχνήματα και τρενάκια ξεπηδούν για να ταξιδέψουν τις scrapbooking δημιουργίες σας σε γνωστούς και άγνωστους προορισμούς!
€17,50

Echo Park Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X13"- A Magical Place

Αυτοκόλλητα Chipboard από τη συλλογή A Magical Place της Echo Park. Παιχνιδιάρικες φράσεις και α quotes, αερόστατα, μπαλόνια, κάστρα, πυροτεχνήματα και φωτογραφικές μηχανές ξεπηδούν για να ταξιδέψουν τις scrapbooking δημιουργίες σας σε γνωστούς και άγνωστους προορισμούς!
€6,90

Echo Park Αυτοκόλλητα 12"X12" - A Magical Place

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή «A Magical Place» της Echo Park. Παιχνιδιάρικα quotes, αερόστατα, μπαλόνια, κάστρα, πυροτεχνήματα και φωτογραφικές μηχανές ξεπηδούν για να ταξιδέψουν τις scrapbooking δημιουργίες σας σε γνωστούς και άγνωστους προορισμούς!
€5,50

Carta Bella Cardstock Ephemera – Flower Garden

Ephemera από τη συλλογή Flower Garden της Carta Bella. Ντελικάτα λουλούδια, ρομαντικά πλατύγυρα καπέλα, όμορφα διακοσμητικά κήπου, vintage καροτσάκια και παιχνιδιάρικα quotes που μυρίζουν άνοιξη συνθέτουν μια αρμονική πανδαισία αρωμάτων και χρωμάτων που ξεδιπλώνεται στις δημιουργίες σας!
€6,50

Echo Park Sticker Book - Little Dreamer Boy

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Little Dreamer Boy Collection της Echo Park. Μπαλόνια, αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα και παιχνιδιάρικα quotes σε χαρούμενα αγορίστικα μοτίβα προσδίδουν ένα ονειροπόλο και σκανδαλιάρικο ύφος στις scrapbooking δημιουργίες σας για μικρά αλλά και για μεγάλα αγόρια επίσης! H συλλογή Little Dreamer Boy της Echo Park σας κλείνει πονηρά το μάτι! Με ονειροπόλα και σκανδαλιάρικη διάθεση σας προσκαλεί σε ατελείωτες ώρες δημιουργίας για μικρά αλλά και για μεγάλα αγόρια επίσης!! Το μπλοκ αποτελείται από 16 σελίδες αυτοκόλλητων σε 8 σχέδια (2 φύλλα από το κάθε σχέδιο). Διαστάσεις: 5.5”x8” (13.97x 20.32cm)
€17,50

Baskets of Bunnies Stickers 12"X12" - Elements

1 φύλλο 30.5Χ30.5 με αυτοκόλλητα από τη συλλογή Baskets of Bunnies της Photoplay για να συμπληρώσετε ιδανικά το επόμενο scrapbooking project σας!
€4,30

Baskets Of Bunnies Ephemera Cardstock Die-Cuts

26 die cuts από τη σειρά Baskets of Bunnies της Photoplay σε χαρούμενα ανοιξιάτικα και πασχαλινά σχέδια ιδανικά για όλα τα scrapbooking και card making projects σας!
€6,90

Echo Park Cardstock Ephemera - Little Dreamer Boy

Ephemera από τη συλλογή Little Dreamer Boy της Echo Park. Μπαλόνια, αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα και παιχνιδιάρικα quotes σε χαρούμενα αγορίστικα μοτίβα προσδίδουν ένα ονειροπόλο και σκανδαλιάρικο ύφος στις scrapbooking δημιουργίες σας για μικρά αλλά και για μεγάλα αγόρια επίσης!
€6,90

Echo Park Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X13"- Little Dreamer Boy

Αυτοκόλλητα Chipboard από τη συλλογή Little Dreamer Girl της Echo Park. Μπαλόνια, αυτοκίνητα, πλοία, αεροπλάνα και παιχνιδιάρικα quotes σε χαρούμενα αγορίστικα μοτίβα προσδίδουν ένα ονειροπόλο και σκανδαλιάρικο ύφος στις scrapbooking δημιουργίες σας για μικρά αλλά και για μεγάλα αγόρια επίσης!!
€6,90

Echo Park Αυτοκόλλητα 12"X12" - Little Dreamer Boy

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Little Dreamer Boy της Echo Park. Μπαλόνια, αυτοκίνητα, αεροπλάνα και παιχνιδιάρικα quotes σε χαρούμενα αγορίστικα μοτίβα προσδίδουν ένα ονειροπόλο και σκανδαλιάρικο ύφος στις scrapbooking δημιουργίες σας για μικρά αλλά και για μεγάλα αγόρια επίσης!
€5,50

Echo Park Αυτοκόλλητα 12"X12" - Little Dreamer Girl

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Little Dreamer Girl της Echo Park. Δώστε λάμψη στα όνειρα της μικρής σας πριγκίπισσας με γουστόζικα φλιτζανάκια, καρδούλες, ουράνια τόξα, μονόκερους, νεράιδες, λουλούδια, τρυφερά quotes και πολλά άλλα!
€5,50

Echo Park Αυτοκόλλητα Chipboard 6"X13"- Little Dreamer Girl

Αυτοκόλλητα Chipboard από τη συλλογή Little Dreamer Girl της Echo Park. Δώστε λάμψη στα όνειρα της μικρής σας πριγκίπισσας με καρδούλες, ουράνια τόξα, μονόκερους, νεράιδες, λουλούδια, τρυφερά quotes και πολλά άλλα!
€6,90

49 & Market Vintage Artistry Rub-Ons 6"X8" - Coral/Natural

6 φύλλα 15x20 cm με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons από τη σειρά Vintage Artistry της 49 & Market.
€11,90

Echo Park Cardstock Ephemera - Little Dreamer Girl

Ephemera από τη συλλογή Little Dreamer Girl της Echo Park. Δώστε λάμψη στα όνειρα της μικρής σας νεράιδας με γουστόζικα φλυτζάνια τσαγιού, ουράνια τόξα, μονόκερους, τρυφερά quotes και πολλά άλλα!
€6,90

Echo Park Sticker Book - Little Dreamer Girl

Αυτοκόλλητα από τη συλλογή Little Dreamer Girl Collection της Echo Park. Δώστε λάμψη στα όνειρα της μικρής σας νεράιδας με γουστόζικα φλυτζάνια τσαγιού, ουράνια τόξα, μονόκερους, τρυφερά quotes και πολλά άλλα!
€17,50

Echo Park Cardstock Stickers 12"X12" – Welcome Spring

Αυτοκόλλητα της συλλογής Welcome Spring της Echo Park. Πεταλούδες, λουλούδια και όμορφες φράσεις γιορτάζουν την άνοιξη με ζωηρούς και πολύχρωμους ρυθμούς!
€5,50

Graphic 45 Die-Cut Ephemera - Bird Watcher

Die-cuts ephemera διπλής όψεως από τη συλλογή Bird Watcher της Graphic 45. Περίεργοι κοκκινολαίμηδες, φωλιές και φτερά πουλιών, όμορφα αγριολούλουδα σε απαλό ροζ, μπλε και πράσινο φόντο μπερδεύονται με τα χρώματα της γης και σας προσκαλούν σε ατελείωτες ώρες δημιουργίας!
€8,60

Prima Marketing My Sweet Chipboard Stickers - Αυτοκόλλητα

31 chipboard αυτοκόλλητα από τη συλλογή My Sweet της Prima Marketing με λεπτομέρειες με foil.
€7,90

Graphic 45 Cardstock Ephemera – Elegance

Die-cuts ephemera διπλής όψεως από τη συλλογή Elegance της Graphic 45. Ρομαντικά λουλούδια, ο Πύργος του Άιφελ, βικτωριανά διακοσμητικά με vintage λεπτομέρειες σε αποχρώσεις του μαύρου, του ροζ και του κρεμ, σας ταξιδεύουν στην Αιώνια Πόλη του Φωτός και σας προσκαλούν σε αμέτρητες ώρες δημιουργίας!
€8,60

Prima Marketing My Sweet Χάρτινα Λουλούδια Mulberry - Friends Always

8 εντυπωσιακά, ντελικάτα χάρτινα λουλούδια από την Prima Marketing και είναι μέρος της συλλογής My Sweet από τον Frank Garcia.
€7,90

Prima Marketing My Sweet Χάρτινα Λουλούδια Mulberry - Forever Us

12 εντυπωσιακά, ντελικάτα χάρτινα λουλούδια από την Prima Marketing και είναι μέρος της συλλογής My Sweet από τον Frank Garcia.
€7,90

Prima Marketing My Sweet Χάρτινα Λουλούδια Mulberry - Stitched

6 εντυπωσιακά, ντελικάτα χάρτινα λουλούδια από την Prima Marketing και είναι μέρος της συλλογής My Sweet από τον Frank Garcia.
€7,90

Prima Marketing My Sweet Χάρτινα Λουλούδια Mulberry - Sewn with Love

12 εντυπωσιακά, ντελικάτα χάρτινα λουλούδια από την Prima Marketing και είναι μέρος της συλλογής My Sweet από τον Frank Garcia.
€7,90

Prima Marketing Magic Love Χάρτινα Λουλούδια Mulberry - Pastel Dreams

12 εντυπωσιακά, ντελικάτα χάρτινα λουλούδια από την Prima Marketing, μέρος της συλλογής Magic Love.
€7,90

Prima Marketing Magic Love Χάρτινα Λουλούδια Mulberry - Pink Dreams

8 εντυπωσιακά, ντελικάτα χάρτινα λουλούδια από την Prima Marketing, μέρος της συλλογής Magic Love.
€7,90

Prima Marketing Magic Love Χάρτινα Λουλούδια Mulberry - Pixies

24 εντυπωσιακά, ντελικάτα χάρτινα λουλούδια από την Prima Marketing, μέρος της συλλογής Magic Love.
€7,90