ΕΤΟΙΜΑ ΚΙΤ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

American Crafts Vicki Boutin Χριστουγεννιάτικο Κιτ για 'Αλμπουμ 6"X8" - Peppermint Kisses

Χριστουγεννιάτικο κιτ για άλμπουμ από τη συλλογή Peppermint Kisses που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.

Το κιτ περιέχει 21 τεμάχια: το άλμπουμ, 12 page protectors σε 4 διαφορετικά layouts, και 8 designer pages διπλής όψης της συλλογής Peppermint Kisses
€43,50

American Crafts Vicki Boutin 'Αλμπουμ Kit 6"X8" - Where To Next?, 21 τεμ

Αλμπουμ kit από τη συλλογή Where To Next? που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.

Το κιτ περιέχει 21 τεμάχια: το άλμπουμ, 12 page protectors σε 4 διαφορετικά layouts, και 8 designer pages διπλής όψης της συλλογής
€43,50

December Day to Day Planner Kit από την Annette Green

Φτιάξτε ένα πανέμορφο December Day to day planner και όχι μόνο! Exclusive Kit της Annette Green με προϊόντα της Elizabeth Craft Designs
€99,00

Doodlebug Design Essentials Kit - Hello Again

Essentials kit από τη συλλογή Hello Again της Doodlebug Design.

Η συσκευασία έχει ότι χρειάζεστε για πολλές ώρες δημιουργίας: scrapbooking χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, enamel dots, ακόμα και διπλόκαρφα!
€29,50

Doodlebug Design Essentials Kit - Βασικό Κιτ - Bunny Hop

Essentials kit από τη συλλογή Bunny Hop για την Doodlebug Design.

Η συσκευασία έχει ότι χρειάζεστε για πολλές ώρες δημιουργίας: scrapbooking χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, jewels, ακόμα και διπλόκαρφα!
€29,90

Doodlebug Design Essentials Kit Scrapbooking - Happy Healing, 11τεμ.

Essentials kit από τη συλλογή Happy Healing της Doodlebug Design.

Η συσκευασία έχει ό,τι χρειάζεστε για πολλές ώρες δημιουργίας: scrapbooking χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, ακόμα και κορδέλα!
€29,90

Doodlebug Design Shadow Box Insert Kit - Bunny Hop

Πασχαλινό shadow box από τη συλλογή Bunny Hop για την Doodlebug Design.

Δημιουργήστε ένα μοναδικό διακοσμητικό για το δωμάτιο των μικρών σας αστεριών! Στολίστε το ή κρεμάστε το και ο χώρος σας θα αλλάξει όψη!
€28,50

Doodlebug Design Shadow Box Insert Kit Για 3D Διακοσμητικό - Happy Healing

Shadow box από τη συλλογή Happy Healing της Doodlebug Design.

Η συσκευασία Shadow Box Insert Kit διαθέτει template που φτιάχνει ένα τρισδιάστατο έργο τέχνης, ιδανικό διακοσμητικό για το δωμάτιο των μικρών σας αστεριών, δωράκι για τον παιδίατρο ή διακοσμητικό για ιατρείο! Στολίστε ένα Shadow Box ή κρεμάστε το ως έχει και ο τοίχος σας θα αλλάξει όψη!

Εικόνες με καρτούν αρκουδάκια, στηθοσκόπια, χανζαπλάστ και άλλα.
€28,60

Doodlebug Design Value Bundle Κιτ - Bunny Hop

Ένα super πακέτο για το Πάσχα από την Doodlebug Design σε μοναδική τιμή.

Η συσκευασία έχει ότι χρειάζεστε για πολλές ώρες δημιουργίας: scrapbooking χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, εφήμερα, washi tape, Doodle-pops, tokens, fancy frills, party banners, ακόμα και σελιδοδείκτες!
€49,90

Echo Park Mega Bundle Συλλογή Scrapbooking 12"X12" - Special Delivery Baby Boy, 315τεμ.

Σετ (Mega Bundle) με διάφορα προϊόντα της συλλογής Special Delivery Baby Boy που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park.Η συσκευασία περιέχει χαρτιά scrapbooking (με σχέδια και μονόχρωμα), cardstock elements, διακοσμητικά chipboard, chipboard φράσεις, διακοσμητικά εφήμερα, εφήμερα frames & tags, enamel dots και puffy αυτοκόλλητα.
€64,90

Echo Park Mega Bundle Συλλογή Scrapbooking 12"X12" - Special Delivery Baby Girl, 315τεμ

Σετ (Mega Bundle) με διάφορα προϊόντα της συλλογής Special Delivery Baby Girl που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park.

Η συσκευασία περιέχει χαρτιά scrapbooking (με σχέδια και μονόχρωμα), cardstock elements, διακοσμητικά chipboard, chipboard φράσεις, διακοσμητικά εφήμερα, εφήμερα frames & tags, enamel dots και puffy αυτοκόλλητα.
€64,90

Little Birdie Christmas 12"x12" Paper Crafting Kit - Χριστουγεννιάτικο κιτ Χειροτεχνίας - Joy Of Winter, 51τεμ.

Η Little Birdie υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ένα κιτ, πολύ... χορταστικό!

Η συσκευασία τα έχει όλα: 10 χαρτιά cardstock 30,5 x 30,5 cm σε 10 σχέδια, 19 διακοσμητικά εφήμερα, 2 φύλλα με αυτοκόλλητακαι 20 διακοσμητικές χιονονιφάδες, σύνολο 51 τεμάχια!
€15,90

Masterpiece Design Memory Planner Kit - 12 Months, 151τεμ.

Ένα ολοκληρωμένο κιτ με ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας Memory Planner! Άλμπουμ, χαρτιά, διακοσμητικά, εφήμερα και journaling cards επιλεγμένα προσεχτικά ώστε να συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους χωρίς να ψάχνεστε. Και έχετε ότι χρειάζεστε για το ετήσιο planner σας!
€56,00 €53,00

Masterpiece Design Memory Planner Kit - 4 Seasons, 151τεμ.

Ένα ολοκληρωμένο κιτ με ότι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας Memory Planner! Άλμπουμ, χαρτιά, διακοσμητικά, εφήμερα και journaling cards επιλεγμένα προσεχτικά ώστε να συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους χωρίς να ψάχνεστε. Και έχετε ότι χρειάζεστε για το ετήσιο planner σας!
€42,30 €39,90

Mintay Papers Creative Kit - Class In a Box, Baby Boom

Ένα καταπληκτικό κοριτσίστικο κιτ για το... ροζ κουφετάκι σας από την Mintay Papers! Περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε από υλικά καθώς και αποκλειστική πρόσβαση σε video tutorials, για να δημιουργήσετε φανταστικά projects που συμπεριλαμβάνουν μίνι άλμπουμ, greeting cards και scrapbooking layouts.

Το κιτ είναι πολύ χορταστικό και περιέχει υλικά από τις σειρές Little One, Tiny Miracle, Book Line, Mintay Chippies και Mintay Basics.
€39,90

Vicki Boutin Complete Album Set 6"X8" - Sweet Rush, 21 τεμ.

Κιτ για άλμπουμ από τη συλλογή Sweet Rush που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.

Το κιτ περιέχει 21 τεμάχια: το άλμπουμ, 12 page protectors σε 4 διαφορετικά layouts και 8 designer pages διπλής όψης της συλλογής Sweet Rush
€43,50

American Crafts Vicki Boutin Complete 'Αλμπουμ Kit 6"X8" - Discover + Create, 21 τεμ.

Κιτ για άλμπουμ από τη συλλογή Discover + Create που έχει σχεδιάσει η Vicki Boutin για την American Crafts.

Το κιτ περιέχει 21 τεμάχια: το άλμπουμ, 12 page protectors σε 4 διαφορετικά layouts, και 8 designer pages διπλής όψης της συλλογής Discover & Create
€43,50

Doodlebug Design Shadow Box Insert Kit για 3D Διακοσμητικό - Bundle Of Joy, Girl

H Doodlebug Design με τη συλλογή Bundle of Joy σας... κλείνει παιχνιδιάρικα το μάτι, επιστρατεύοντας τρισχαριτωμένα καρτούν ζωάκια!

Η συσκευασία Shadow Box Insert Kit διαθέτει template που φτιάχνει ένα τρισδιάστατο έργο τέχνης, ιδανικό διακοσμητικό για το δωμάτιο των μικρών σας αστεριών! Στολίστε ένα Shadow Box ή κρεμάστε το ως έχει και ο τοίχος σας θα αλλάξει όψη!

Εικόνες με αυτοκίνητα, λουλούδια, σπίτια, τηλέφωνα και άλλα.
€29,50 €28,50