ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Sizzix Die Storage Envelopes Θήκες Αποθήκευσης για Σφραγίδες, Στένσιλ και Μήτρες Κοπής - Mint Julep

Οι φάκελοι οργάνωσης και αποθήκευσης Sizzix είναι ιδανικοί για να οργανώσετε μήτρες κοπής, Framelits, Thinlits, Textured Impressions, Texture Fades, Texture Trades Embossing Folders, ακόμα και τις σφαγίδες σας! Είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό πλαστικό και η άκρη τους ασφαλίζει εφαρμόζοντας στην ειδική σχισμή.

Στο εξωτερικό τους μπορείτε να σχεδιάσετε ετικέτα για να καταγράψετε το περιεχόμενό τους και να βρίσκετε τα αγαπημένα σας υλικά σε δευτερόλεπτα!

Συνδυάζονται με τα μαγνητικά φύλλα Sizzix Magnetic Sheets (664893) και το Σύστημα Οργάνωσης και αποθήκευσης Sizzix Framelits and Thinlits Storage Solution (664905).
€8,50

Sizzix Die Storage Solution, Small - Ντοσιέ Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής - Mint Julep

Κι άλλη ολοκαίνουργια πρόταση αποθήκευσης από τον maître της οργάνωσης, την Sizzix!

Το Storage D-Ring Binder είναι ένα εργονομικό ντοσιέ οργάνωσης και αποθήκευσης για Thinlits και Framelits που πιάνει ελάχιστο χώρο. Έτσι, χάρη σε αυτό, μπορείτε και να έχετε τις αγαπημένες μήτρες κοπής συγκεντρωμένες και τον crafting χώρο σας πάντα τακτοποιημένο!

Και φυσικά μπορείτε να το πάρετε άνετα στα ταξίδια σας! Το ντοσιέ είναι φτιαγμένο με PU δέρμα, μπορεί να καθαριστεί και και έχει επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα, σε κομψό χρώμα Mint Julep.

Είναι συμβατό με τα Sizzix Magnetic Sheets και τα Sizzix Envelopes.
€32,90

Sizzix Gotcha - Magnetic Craft Stand by Stacey Park - Μαγνητική Βάση για Μήτρες Κοπής

Η Gotcha Stand της Sizzix ήρθε για να βάλει τάξη στο… δημιουργικό die-cutting χάος σας!

Η βάση έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύετε τις μήτρες κοπής σας και ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα Sizzix εργαλεία σας ώστε να είναι και πρακτική και στυλάτη! Το μπροστινό μέρος της βάσης διαθέτει μια ισχυρή μαγνητική επιφάνεια που συγκρατεί με ασφάλεια τις wafer λεπτές μεταλλικές μήτρες κοπής στη θέση τους.

Ολόκληρη η επιφάνεια είναι μαγνητική επιτρέποντάς σας είτε να τοποθετείτε χειροκίνητα τα dies σας κατευθείαν στην βάση και να τα αφαιρείτε με ευκολία όσο δουλεύετε το έργο σας, είτε απλά να τα κρατάτε στη θέση τους χωρίς να κινδυνεύετε να σας πέσει και να χάσετε κάποιο μικρό κομματάκι ενώ μετακινήστε στο χώρο εργασίας σας! Επίσης, λειτουργεί και σαν αποθηκευτικός χώρος για τα dies σας διατηρώντας τα ετοιμοπόλεμα για την επόμενη δημιουργική τους χρήση!
€19,90

Sizzix Large Die Storage Solution - Σύστημα Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής, Σφραγίδες και Stencil

Σύστημα οργάνωσης και αποθήκευσης για μήτρες κοπής, σφαγίδες και στένσιλ από την Sizzix.

Ανθεκτική θήκη αποθήκευσης που περιλαμβάνει 5 θήκες (inserts) μεγέθους Α4 και Α5 για να αποθηκεύσετε τα dies, τις σφραγίδες ή τα στενσιλ σας. Στο μπροστινό μέρος έχει ελαστικούς ιμάντες του για να μπορείτε αποθηκεύετε το εργαλείο διάτρησής (die pick) σας και επιπλέον χαρτιά. Υπάρχει ακόμη και ένα μαγνητικό φύλλο για να κρατάτε... ετοιμοπόλεμες τις μήτρες κοπής που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα ή που χρησιμοποιείτε συχνά.
€41,90

Sizzix Printed Magnetic Sheets - Μαγνητικά Φύλλα Οργάνωσης και Αποθήκευσης 8.75" x 5.5", 3τεμ.

3 μαγνητικά φύλλα οργάνωσης και αποθήκευσης από την Sizzix.

Τα φύλλα αποτελούν την ιδανική λύση για να αποθηκεύσετε τις μήτρες κοπής σας, τα framelits, τα thinlits και τις σφραγίδες σας. Η μπροστινή πλευρά του κάθε φύλλου έχει floral σχέδια και η πίσω είναι μαύρη. Καθαρίζονται εύκολα.

Τα μαγνητικά φύλλα είναι κατάλληλα για τους φακέλους αποθήκευσης Sizzix Envelopes και για κάθε αποθηκευτικό χώρο με αντίστοιχες διαστάσεις 8.75" X 5.5".
€14,50

Sizzix Small Die Storage Solution - Σύστημα Οργάνωσης και Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής, Σφραγίδες και Stencil

Σύστημα οργάνωσης και αποθήκευσης για μήτρες κοπής, σφαγίδες και στένσιλ από την Sizzix.

Ανθεκτική θήκη αποθήκευσης που περιλαμβάνει 5 θήκες (inserts) για να αποθηκεύσετε τα dies, τις σφραγίδες ή τα στενσιλ σας. Στο μπροστινό μέρος έχει ελαστικούς ιμάντες του για να μπορείτε αποθηκεύετε το εργαλείο διάτρησής (die pick) σας και επιπλέον χαρτιά. Υπάρχει ακόμη και ένα μαγνητικό φύλλο για να κρατάτε... ετοιμοπόλεμες τις μήτρες κοπής που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε άμεσα, σε σύντομο χρονικό διάστημα ή που χρησιμοποιείτε συχνά.
€31,00

Totally Tiffany Fab File Small - Σύστημα Οργάνωσης & Αποθήκευσης 4'' x 6'' - Σετ 13τμχ

Τα αγαπημένα σας Fab Files από την Totally Tiffany σε διάσταση ιδανική για να αποθηκεύσετε και να προστατέψετε dies, embossing folders, σφραγίδες, κάρτες κλπ.!

Με πλαστικά διαχωριστικά για να είναι τα υλικά σας οργανωμένα και ειδικό χερούλι μεταφοράς που κρύβεται όταν δεν το χρειάζεστε.
€11,90

Totally-Tiffany Pen & Ink Palace XL - Σταντ Οργάνωσης Γραφείου

Ιδανικό για μαρκαδόρους, ink pads και πολλά άλλα! Με 6 κλιμακωτά επίπεδα για να βλέπετε τα πάντα και να είναι όλα δίπλα στο χέρι όποτε τα χρειάζεστε.
€58,90

Totally Tiffany Embossing Station - Σταντ για Embossing

Αγαπάτε το embossing και τα ανάγλυφα? Τότε αυτό το stand από την Totally Tiffany, είναι για εσάς!

Ξεχάστε τα καμένα δάχτυλα από το πιστολάκι και το "κατσαρωμένο" χαρτί στο τέλος. Το σταντ έχει ειδική υποδοχή για πιστόλι θερμού αέρα και επιφάνεια με μεταλλικό συνδετήρα για να κρατάει την δημιουργία σας σταθερή. Και για να είναι όλα τακτοποιημένα στο πίσω μέρος θα βρείτε εγκοπές για να αφήνετε τα projects να στεγνώσουν, αλλά και μια θήκη για να βάζετε τα μικροαντικείμενα όπως embossing pens, styluses, κλπ εργαλεία που ποτές δεν τα βρίσκεις όταν τα χρειάζεσαι!
€49,90

HobbyGros Storage Project Box Scrapbooking Size Κουτί Αποθήκευσης για Χαρτιά Scrapbooking, 14" x 14.7"

Κουτί οργάνωσης και αποθήκευσης από την HobbyGros Storage.

Επειδή το crafting εκτός από έμπνευση απαιτεί και ακρίβεια στη λεπτομέρεια, μία είναι η λύση: ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ!

Το κουτί είναι διάφανο για να μπορείτε να βλέπετε τα υλικά σας ανά πάσα στιγμή και αρκετά μεγάλο για να χωράει άνετα ακόμα και χαρτιά διαστάσεων 30,5 x 33 cm!

Συγκεντρώστε, λοιπόν, τα αγαπημένα σας χαρτιά, διακοσμητικά, αυτοκόλλητα, washi tapes, die-cuts- ακόμα και τα scraps σας- σε ένα σημείο, οργανώστε τα ανά χρώμα ή ανά συλλογή.

Και τίποτα δε θα μένει ξεχασμένο ή ασετάριστο!
€16,50

Totally-Tiffany Hot Glue Gun Holder - Βάση Στήριξης για Πιστόλι Σιλικόνης

Η σειρά οργάνωσης Totally Tiffany, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον crafter που θέλει να έχει όλα τα αγαπημένα του είδη, διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και παράλληλα τακτοποιημένα. Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο αποθήκευσης, ξεχάστε εικόνες διάσπαρτων υλικών σε συρτάρια και αξιοποιήστε τα ως πηγή έμπνευσης.
€24,90

Totally-Tiffany Tool Tower - Σταντ οργάνωσης εργαλείων

Η σειρά οργάνωσης Totally Tiffany, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον crafter που θέλει να έχει όλα τα αγαπημένα του είδη, διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και παράλληλα τακτοποιημένα. Με αυτόν τον έξυπνο τρόπο αποθήκευσης, ξεχάστε εικόνες διάσπαρτων υλικών σε συρτάρια και αξιοποιήστε τα ως πηγή έμπνευσης.
€29,50

Totally-Tiffany Fab File - Σκληρή Θήκη Αποθήκευσης για Αλμπουμ 12"x12"

Κρατήστε τις αναμνήσεις σας ζωντανές και καλά προστατευμένες με τη σκληρή θήκη αποθήκευσης, ειδικά σχεδιασμένη για άλμπουμ, από τη σειρά Fab File της Totally Tiffany!

Είναι κατασκευασμένη από διάφανο, ανθεκτικό, αδιάβροχο, acid-free πλαστικό και έχει ενσωματωμένο χερούλι για εύκολη μεταφορά.

Είναι ιδανική για φωτογραφικά άλμπουμ, scrapbooks και αναμνηστικά λευκώματα, διαστάσεων 30,5 x 30,5 (12” x 12”) και πάχους ράχης 10,16cm (4").

Χωράει τα περισσότερα είδη άλμπουμ: με ράχη, με strap hinge κλείσιμο τύπου μεντεσέ.

Η χρήση της όμως, όπως και στα υπόλοιπα Fab files, δεν περιορίζεται μόνο στα άλμπουμ.

Είναι ιδανική για να αποθηκεύσετε όλα τα αναμνηστικά σας σε ένα σημείο, αλλά ακόμα και filmstrips, ρολά χαρτιών ή foil, κορδέλες και τόσα άλλα!
€11,80

Totally Tiffany Magnetic Storage Sheets - Μαγνητικά Φύλλα Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής 5"X7"

Μαγνητικά φύλλα αποθήκευσης για μήτρες κοπής από την Totally Tiffany. Ξεχάστε τον εκνευρισμό που νοιώθατε κάθε φορά που χάνατε το αγαπημένο σας die απλά και μόνο γιατί δεν θυμόσασταν πού το είχατε βάλει! Τα φύλλα, από τη μαγνητική τους πλευρά, είναι gloss και λευκού χρώματος, διευκολύνοντάς σας να διακρίνετε εύκολα τα die σας και να τα μετακινήσετε πάνω στο φύλλο. Τα φύλλα είναι εύκαμπτα. Για να αφαιρέσετε τα die σας, απλώς λυγίστε το φύλλο και αφαιρέστε τα πανεύκολα!
€9,90

Totally Tiffany ScrapRack Shut Your Flap Αυτοκόλλητες Ετικέτες - Small, 40τεμ.

40 επανατοποθετούμενες αυτοκόλλητες ετικέτες/flaps από ελαστικό πλαστικό, από την Totally Tiffany.

Η κόλλα τους δεν αφήνει κατάλοιπα και μπορείτε να τα ξεκολλήσετε και να τα κολλήσετε ξανά εύκολα. Επίσης κολλάνε στα κουτιά αποθήκευσης της Totally Tiffany και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και ως κλεισίματα.

Χρησιμοποιήστε τα σαν σελιδοδείκτες στα planner ή journals σας, ακόμα και για να "βρίσκετε" τις σελίδες σας τραβώντας τες (lift tabs). Ιδανικά για οτιδήποτε χρειάζεται ταξινόμηση και εύκολη πρόσβαση.

Σε 4 διαφορετικά χρώματα, 10 από το καθένα.
€5,90

Totally Tiffany Storage & Supply Case Paper Taker - Διάφανη Θήκη Αποθήκευσης 12'' x 12''

Crafters-on-the-go, η Totally Tiffany έχει το απόλυτο εργαλείο για εσάς! Μια εύχρηστη θήκη αποθήκευσης για να κουβαλάτε παντού τα αγαπημένα σας scrapbooking χαρτιά! Φτιαγμένη από ανθεκτικό διαφανές πλαστικό, προστατεύει τις άκρες και τις γωνίες τους ενώ σας επιτρέπει και να τα ταξινομήσετε και να τα βλέπετε ανά πάσα στιγμή!
€29,90

Cropper Hopper Paper Organizer - Θήκη Αποθήκευσης και Μεταφοράς Χαρτιών 12" x 12"

Πλαστική, διάφανη θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς χαρτιών scrapbooking.

Χωράει περισσότερα από 100 φύλλα χαρτί 30.5 Χ 30.5 cm.
€8,90

Totally Tiffany Magnetic Storage Sheets Μαγνητικά Φύλλα Αποθήκευσης για Μήτρες Κοπής, Slimline 9" x 4", 5 τεμ

Μαγνητικά φύλλα αποθήκευσης για μήτρες κοπής από την Totally Tiffany.

Μαζέψτε τα dies σας σε μια μεριά και ταξινομήστε τα για να τα βρίσκετε εύκολα. Με τα ισχυρά μαγνητικά φύλλα της Totally Tiffany απλά ακουμπήστε τα dies στην μαγνητική τους πλευρά και δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο να πέσουν ή να χαθούν και να τα ψάχνετε.

Μαζέψτε τα dies σας σε μια μεριά και ταξινομήστε τα για να τα βρίσκετε εύκολα. Με τα ισχυρά μαγνητικά φύλλα της Totally Tiffany απλά ακουμπήστε τα dies στην μαγνητική τους πλευρά και δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο να πέσουν ή να χαθούν και να τα ψάχνετε.

Η Tiffany σχεδίασε τα φύλλα αυτά με την ευκολία μας στο μυαλό της. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, τα έκανε λευκά με gloss φινίρισμα ώστε να διακρίνονται εύκολα, ακόμα και τα μικρότερα dies. Επίσης είναι εύκαμπτα για μεγαλύτερη ευκολία. Για να βγάλετε το die που θέλετε, απλώς λυγίστε το φύλλο και αφαιρέστε το πανεύκολα!
€15,70