Εμουλσιον & Υγρά Μεταξοτυπίας

View as Grid List
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Jacquard Emulsion & Diazo Sensitizer 8oz - Κιτ για Μεταξοτυπία, 2 Τεμ.

Κιτ Emulsion & Diazo Sensitizer από την Jacquard. Έχετε το σχέδιο σας και ήρθε η ώρα του screen printing; Πανεύκολο, αφού δεν χρειάζεστε καν σκοτεινό δωμάτιο για να ενεργοποιηθεί το εμουλσιόν!
€21,90

Jacquard deColourant Dye Remover 32oz

Έτοιμη προς χρήση πάστα τυπώματος για να αφαιρέσετε το χρώμα από φυσικά χρωματιστά υφάσματα, όπως βαμβακερά, λινά, μεταξωτά και μάλλινα.
€25,90

Speedball Screen Filler 236ml - Masking Fluid για Screen Printing

Ειδικό υγρό για να διατηρήσετε άβαφες τις περιοχές που δεν θέλετε να πάει το χρώμα κατά την διάρκεια του screen printing.
€20,90

Speedball Photo Emulsion Remover 8oz

Το Photo Emulsion Remover σας επιτρέπει να καθαρίσετε εύκολα το screen σας από το προηγούμενο print για να το χρησιμοποιήσετε για το επόμενο.
€11,90

Speedball Diazo Photo Emulsion 26.4oz

Έχετε το σχέδιο σας και ήρθε η ώρα του screen printing? Με το κιτ αυτό, η διαδικασία θα γίνει εύκολη, αφού δεν χρειάζεστε καν σκοτεινό δωμάτιο για να ενεργοποιηθεί το εμουλσιόν!
€39,50

Speedball Diazo Sensitizer για Τεχνικες Εμουλσιόν - 2oz

Συστατικό ενεργοποίησης emulsion για τεχνικές μεταξοτυπίας Diazo Photo Emulsion.
€13,30

Speedball Screen Drawing Fluid 8oz

Ειδικό μπλε υδατοδιαλυτό υλικό που σας επιτρέπει να ζωγραφίζετε απευθείας πάνω στο printing screen. Χρησιμοποιήστε το μαζι με screen filler, για να φτιάξετε την εικόνα που στην συνέχεια θα τυπώσετε. Είναι μη τοξικό και διαλύεται με νερό.
€11,60

Speedball Speed Clean 32oz - Καθαριστικό για Screen Μεταξοτυπίας

Εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαριστικό που κάνει παιχνίδι τον καθαρισμό του screen filler και γενικότερα το screen cleaning. Σχεδόν άοσμο.
€22,90

Speedball Diazo Photo Emulsion Kit

Έχετε το σχέδιο σας και ήρθε η ώρα του screen printing? Με το κιτ αυτό, η διαδικασία θα γίνει εύκολη, αφού δεν χρειάζεστε καν σκοτεινό δωμάτιο για να ενεργοποιηθεί το εμουλσιόν!
€54,90