Μηχανήματα & Εργαλεία

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Sizzix Big Shot Plus Starter Kit - Μηχάνημα Κοπής & Ανάγλυφων Big Shot & Κιτ Δημιουργίας, 65 τεμ

Ένα από τα καλύτερα μηχανήματα για die cutting και embossing της αγοράς, είναι το Big Shot της Sizzix. To Big Shot Plus προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα του Big Shot αλλά ταυτόχρονα σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μήτρες και embossing folders μέχρι και 8.5'' x 11''.

Το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και ατσάλι για μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή. Είναι συμβατό με όλες τις δημοφιλείς μήτρες κοπής και ανάγλυφων της αγοράς και κόβει πολλά και διαφορετικά υλικά.

Στο Starter Kit εκτός από το μηχάνημα Big Shot Plus, θα βρείτε και όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε, (platform, cutting pads & adapters), καθώς μία συλλογή από μήτρες κοπής, ένα embossing folder και 40 Sizzix Surfacez™ Cardstock Sheets για να ξεκινήσετε άμεσα να δημιουργείτε!
€312,00 €269,00

Sizzix Big Shot Starter Kit - Μηχάνημα Κοπής & Ανάγλυφων Big Shot & Κιτ Δημιουργίας, 56 τεμ

Ένα από τα καλύτερα μηχανήματα για die cutting και embossing της αγοράς, είναι το Big Shot της Sizzix.

Το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και ατσάλι για μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή. Είναι συμβατό με όλες τις δημοφιλείς μήτρες κοπής και ανάγλυφων της αγοράς και κόβει πολλά και διαφορετικά υλικά.

Στο Starter Kit εκτός από το μηχάνημα Big Shot, θα βρείτε και όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε, (platform, cutting pads & adapters), καθώς μία συλλογή από μήτρες κοπής (Thinlits), ένα embossing folder και 40 φύλλα Sizzix Surfacez™ Cardstock Sheets για να ξεκινήσετε άμεσα να δημιουργείτε!
€215,00 €199,00

Sizzix Big Shot Starter Kit "My life handmade" - Μηχάνημα Κοπής & Ανάγλυφων Big Shot & Κιτ Δημιουργίας, 30 τεμ

Ένα από τα καλύτερα μηχανήματα για die cutting και embossing της αγοράς, είναι το Big Shot της Sizzix.

Το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό και ατσάλι για μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή. Είναι συμβατό με όλες τις δημοφιλείς μήτρες κοπής και ανάγλυφων της αγοράς και κόβει πολλά και διαφορετικά υλικά.

Στο Starter Kit εκτός από το μηχάνημα Big Shot, θα βρείτε και όλα τα εξαρτήματα που θα χρειαστείτε, (platform, cutting pads & adapters), καθώς μία συλλογή από μήτρες κοπής (Thinlits και Bigz), 10 φύλλα specialty paper και ύφασμα της συλλογής My Life Handmade για να ξεκινήσετε άμεσα να δημιουργείτε!
€210,00

Sizzix Sidekick Starter Kit - Φορητό Μηχάνημα για Die-cutting και Embossing, 20τεμ.

Μικρό, πρακτικό μηχάνημα από τη Sizzix για die cutting και embossing. Ζυγίζει μόλις 1 κιλό και έχει ύψος 12 cm. Η ιδανική λύση για να το παίρνετε μαζί στα crop και στα ταξίδια σας χωρίς να σας βαραίνει!

Είναι συμβατό με όλες τις μήτρες της αγοράς και διαθέτει αντιολισθητική βάση για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση.

Στο Starter Kit εκτός από το μηχάνημα Sidekick, θα βρείτε και την πλατφόρμα κοπής, καθώς μία συλλογή από μήτρες κοπής, embossing folders αλλά και σφραγίδες για να ξεκινήσετε άμεσα να δημιουργείτε!
€69,90

Sizzix Tim Holtz Big Shot Switch Plus Adapter A - Standard

Προσαρμογέας Α για το μηχάνημα Big Shot Switch Plus που έχει σχεδιάσει ο Tim Holtz για την Sizzix.

Κατασκευασμένος από πλαστικό πολυπροπυλένιο σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις λεπτές μήτρες κοπής της Sizzix (Framelits και Thinlits) με το μηχάνημα Die Cutting και Embossing, Big Shot Switch Plus.
€12,40

Sizzix Tim Holtz Sidekick Starter Kit - Φορητό Μηχάνημα για Die-cutting και Embossing, 22τεμ

O Tim Holtz δημιούργησε ένα μίνι θησαυρό 2 σε 1 και ακούει στο όνομα Sidekick!

Μικρό, πρακτικό μηχάνημα, κατάλληλο και για die cutting και για embossing που μπορείτε να το έχετε μαζί σας όπου και αν βρίσκεστε!

Ζυγίζει μόλις 1 κιλό και έχει ύψος 12 cm. Η ιδανική λύση για να το παίρνετε μαζί στα crop και στα ταξίδια σας χωρίς να σας βαραίνει!
€83,90

Spellbinders Platinum SIX Die Cutting & Embossing Machine With Universal Plate System - Μηχανή Κοπής & Ανάγλυφων

To Platinum της Spellbinders, είναι το μοναδικό μηχάνημα που θα χρειαστείτε ποτέ, για die cutting και embossing. Είναι συμβατό με όλες τις δημοφιλείς μήτρες κοπής και ανάγλυφων της αγοράς και διαθέτει μεταλλικό μηχανισμό, ώστε να κόβει με ευκολία και τα πιο σκληρά υλικά.

Το σύστημα Universal Plate System που περιέχει το σετ αυξάνει την ευελιξία και την ευκολία κοπής των dies, προσφέροντας πλάκες που λειτουργούν σχεδόν με όλα τα δημοφιλή προϊόντα της αγοράς, όπως etched μήτρες κοπής, steel rule μήτρες κοπής, φακέλους 2D embossing folders και 3D embossing folders.
€246,00

Spellbinders Universal Plate System Extended C Cutting Plates - Ανταλλακτικές Πλάκες Κοπής για τα Spellbinders Platinum και Platinum 6, 2τεμ.

Το Cutting Plates Extended (C) της Spellbinders περιέχει δύο διαφανείς πλάκες κοπής.

Οι πλάκες κοπής είναι συμβατές με τα μηχανήματα Spellbinders Platinum και Platinum 6 Die-Cutting Machines.

Οι πλάκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κόψετε λεπτές μεταλλικές μήτρες κοπής, μήτρες κοπής τύπου steel rule και embossing folders.

Οι πλάκες είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πολυκαρβονικό. Είναι διαφανείς καθιστώντας τες ιδανικές για ευκολότερη τοποθέτηση ενώ οι λοξομημένες άκρες τους επιτρέπουν καλύτερη πρόσφυση στο μηχάνημα.

Διαστάσεις (κατά προσέγγιση): 24,45 x 15,40 cm (9,625" x 6,0625")
€13,50

Spellbinders Universal Plate System Mylar Shim - Σφήνες για τα Spellbinders Platinum και Platinum 6 - Λευκό, 2τεμ.

2 λευκά shims από mylar από τη σειρά Universal Plate System της Spellbinders. Ειδικά σχεδιασμένα για να γεμίζουν τα κενά ανάμεσα στις die-cutting ή embossing πλάκες ώστε να κόβετε τέλεια, ακόμα και με το πιο λεπτό die!

Συμβατά με τα die-cutting μηχανήματα κοπής Spellbinders Platinum και Platinum 6 (πωλούνται χωριστά).

Διαστάσεις: 24,4 x 15.3 cm (9,62" x 6,06")
€2,90

Tim Holtz Sizzix Big Shot Foldaway - Αναδιπλούμενο Μηχάνημα για Die-cutting και Embossing

Big Shot Foldaway Machine για Die Cutting και Embossing από τον Tim Holtz και τη Sizzix!

Το Big Shot Foldaway Machine είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διπλώνει και να πιάνει ελάχιστο χώρο όταν δεν χρησιμοποιείται. Ιδανικό για να το πάρετε μαζί σας σε crop ή ταξίδια, χωρίς να θυσιάζετε τη λειτουργικότητα μιας standard μεγέθους μηχανής.

Επιπλέον διαθέτει θήκες αποθήκευσης, για να αποθηκεύετε τις αγαπημένες μήτρες μέσα στο ίδιο το μηχάνημα!
€215,00

We R Memory Keepers Mini Evolution Die Cut Machine Kit Μηχάνημα Κοπής - Pink

Το We R Memory Keepers Mini Evolution Kit είναι μηχάνημα κοπής και embossing, απλό και εύκολο στη χρήση ειδικά για αρχάριους. Είναι ιδανικό για μικρούς χώρους και για να το μεταφέρετε στα ταξίδια σας.
€89,90

Spellbinders Platinum Dust Cover Κάλλυμα - Dark Grey

Κάλυμμα για το καινούργιο σας Platinum. Χρώμα dark grey.
€16,40

Spellbinders Platinum 6 Machine & Tool 'n One Bundle - Μηχάνημα Κοπής & Ανάγλυφων, Δώρο Tool n' One

To Platinum της Spellbinders, είναι το μοναδικό μηχάνημα που θα χρειαστείτε ποτέ, για die cutting και embossing. Είναι συμβατό με όλες τις δημοφιλείς μήτρες κοπής και αναγλύφων της αγοράς και διαθέτει μεταλλικό μηχανισμό, ώστε να κόβει με ευκολία και τα πιο σκληρά υλικά.

Επιπλέον, στη συσκευασία περιλαμβάνεται και το πρωτοποριακό εργαλείο Tool N One! Με την υπογραφή της Spellbinders - της κορυφαίας εταιρείας σε die-cutting και embossing!
€249,00

Spellbinders Platinum Magnetic Platform

Μαγνητική επιφάνεια για το καινούργιο σας Platinum. Διάσταση 16,25Χ21,25 cm.
€32,99

Spellbinders Platinum Dust Cover- Natural

Κάλυμμα για το καινούργιο σας Platinum. Χρώμα natural.
€16,40

Transfer Tape - Αυτοκόλλητο Φύλλο Μεταφοράς Vinyl Die cuts, 12"x24"

Η ταινία αυτή εξασφαλίζει ότι τα vinyl σχέδια σας και τα γράμματα θα μεταφερθούν από το backing paper στην τελική επιφάνεια ομοιόμορφα και χωρίς προβλήματα.
€2,90

Spellbinders Platinum Die Cutting Plates Standard - Ανταλλακτικές Πλάκες Κοπής

Ανταλλακτικές Πλάκες Κοπής για το Spellbinders Platinum Die Cutting & Embossing machine. Διάσταση 21.8 Χ 15.3 εκ.
€15,50

Spellbinders Platinum Die Cutting Plates, XLarge - Ανταλλακτικές Πλάκες Κοπής

Μεγάλα, διάφανα plates για να βοηθούν στην ακριβέστερη τοποθέτηση και ειδικά σχεδιασμένα για να κινούνται ευκολότερα στο μηχάνημα όταν κόβετε. Είναι φτιαγμένες ειδικά για το Spellbinders Platinum Die Cutting & Embossing Machine αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με άλλες μηχανές που δέχονται πλάκες αντίστοιχες διάστασης.
€27,90 €19,90

We R Memory Keepers Revolution Cutting & Embossing Machine - Μηχάνημα Κοπής Σχεδίων & Δημιουργίας Ανάγλυφων

To νεότερο μέλος της οικογένειας της We R Memory Keepers στα μηχανήματα κοπής και embossing, το Revolution φέρνει πραγματική επανάσταση στο die cutting. Με πρωτοποριακό μαγνητικό σύστημα για να μένουν οι μήτρες στη θέση του και διάφανες πλάκες για μεγαλύτερη ακρίβεια είναι ιδανικό για να κόβετε σφραγισμένες εικόνες.
€198,00 €169,00

Mini Evolution Die Cut Machine Starter Set - Μηχάνημα Κοπής

Το We R Memory Keepers Mini Evolution Kit είναι μηχάνημα κοπής βολικό και εύκολο στη χρήση ακόμα και για αρχάριους. Ιδανικό όταν ο χώρος σας είναι περιορισμένος ή ταξιδεύετε, έρχεται με μηχανισμό που το "ασφαλίζει" στην επιφάνεια σας και το κρατάει σταθερό όταν κόβετε.
€95,00

Sizzix Making Essentials Maker's Tape - Επανατοποθετούμενη Διάφανη Ταινία Χειροτεχνίας (2τμχ)

Ταινία Maker's Tape από τη συλλογή Making Essentials της Sizzix. Κρατήστε τα dies σας στη θέση τους και ασχοληθείτε απερίσπαστοι με το die cutting! Φτιάξτε πλαίσια, κάντε resist και κρατήστε στη θέση του οτιδήποτε χρειάζεται να μείνει σταθερό κατά την διάρκεια της δημιουργίας. Η ταινία ξεκολλάει χωρίς να χαλάει το χαρτί ή να αφήνει ίχνη.
€4,10

Spellbinders Universal Plate System - Πλάκες για Die-Cutting και Embossing Folders, 7pcs

Το Universal Plate System αποτελείται από 7 πλάκες, κατάλληλες για χειροκίνητα die-cutting μηχανήματα όπως το Platinum, το Platinum 6 και το Big Shot.
€52,90