Χαρτιά Scrapbooking A4

Εμφάνιση ανά σελίδα

Elizabeth Craft Designs Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 7.7"X10" - Reminiscence, The Book 6

To Paper Book 6 έχει σχεδιαστεί από την Esther Glas για την Elizabeth Craft Designs ως μέρος της σειράς Reminisce. Περιλαμβάνει 64 φύλλα διπλής όψης με διαφορετικό χαρτί με vintage μοτίβα όπως ledgers, παλιές διαφημίσεις, χειρόγραφα, tags και πολλά άλλα. Ιδανικά για κάρτες, σελίδες scrapbooking, tags, journals, planners και πολλά άλλα.
€35,90

Elizabeth Craft Designs Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 7.7"X10" - Reminiscence, The Book 5

To Paper Book 5 έχει σχεδιαστεί από την Esther Glas για την Elizabeth Craft Designs ως μέρος της σειράς Reminisce. Περιλαμβάνει 64 φύλλα διπλής όψης με διαφορετικό χαρτί με σχέδια όπως vintage wallpapers, ledgers, λουλούδια, νούμερα και πολλά άλλα. Ιδανικά για κάρτες, σελίδες scrapbooking, tags, journals, planners και πολλά άλλα.
€35,90

Studio Light Essentials Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης DIY A4 - Romantic Forest

Μπλοκ Α4 DIY με φύλλα cardstock διπλής όψης και διακοσμητικά εφήμερα από τη συλλογή Essentials της Studio Light.

Το μπλοκ περιέχει 32 φύλλα με φύλλα cardstock διπλής όψης (10 σχέδια, 2 από το καθένα) και διακοσμητικά εφήμερα (6 σχέδια, 2 από το καθένα). Εικόνες με πεταλούδες, λουλούδια, στεφάνια, vintage κλειδιά και άλλα ρομαντικά σχέδια.
€15,90

Studio Light Essentials Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης DIY A4 - Steampunk Dreams

Μπλοκ Α4 DIY με φύλλα cardstock διπλής όψης και διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή Essentials της Studio Light.

Το μπλοκ περιέχει 32 φύλλα με φύλλα cardstock διπλής όψης (10 σχέδια, 2 από το καθένα) και διακοσμητικά εφήμερα (6 σχέδια, 2 από το καθένα). Εικόνες με πεταλούδες, ρολόγια, καπέλα, λουλούδια και άλλα steampunk σχέδια.

Θέμα: Steampunk
€14,90

Studio Light Essentials DIY Advent Calendar - Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης, Christmas at Home, 27τεμ.

DIY ημερολόγιο advent από τη συλλογή Essentials της Studio Light. Δημιουργήστε κάτι εντελώς πρωτότυπο και μοναδικό για τη φετινή χρονιά! Όμορφα χαρτιά scrapbooking με τρυφερά χριστουγεννιάτικα quotes… μεταμορφώνονται σε 25 μικρά κουτάκια από την 1η Δεκεμβρίου ως την αγαπημένη μας μέρα των Χριστουγέννων! Το περίγραμμα των κουτιών είναι ήδη προ-κομμένο, οπότε δεν χρειάζεστε καν ψαλίδι, μόνο κόλλα! Βάλτε… λιλιπούτειες εκπλήξεις στα κουτάκια και η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα μόλις ξεκίνησε!
€15,90

Studio Light Essentials DIY Advent Calendar - Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης, Scandinavian Christmas, 27τεμ.

DIY ημερολόγιο advent από τη συλλογή Essentials της Studio Light. Δημιουργήστε κάτι εντελώς πρωτότυπο και μοναδικό για τη φετινή χρονιά! Όμορφα χαρτιά scrapbooking με τρυφερά χριστουγεννιάτικα quotes… μεταμορφώνονται σε 25 μικρά κουτάκια από την 1η Δεκεμβρίου ως την αγαπημένη μας μέρα των Χριστουγέννων! Το περίγραμμα των κουτιών είναι ήδη προ-κομμένο, οπότε δεν χρειάζεστε καν ψαλίδι, μόνο κόλλα! Βάλτε… λιλιπούτειες εκπλήξεις στα κουτάκια και η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα μόλις ξεκίνησε!
€15,90

Studio Light Essentials Α4 DIY Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης - Christmas Mood, 32τεμ.

A4 DIY μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Christmas Essentials της Studio Light. Χαρτιά με εικόνες με εφέ ακουαρέλας, με χριστουγεννιάτικα μοτίβα, με τίτλους, die cuts, journaling cards και ότι άλλο θα χρειαστείτε για τα εορταστικά σας project.
€14,90

Art By Marlene Mixed Pattern Paper & Die Cuts - Nr. 10, The Golden Oldie XXL

Μία τεράστια συλλογή με die cuts και pattern paper από την Art by Marlene και την Studio Light. Παιχνιδιάρικα φλαμίνγκο, ποντικάκια που οδηγούν βεσπάκια και φυσικά οι ιδιόμορφες φιγούρες της Marlene που τόσο αγαπάμε, συνθέτουν τον πολύχρωμο κόσμο της. Εκεί που η φαντασία μπερδεύεται γλυκά με την πραγματικότητα και γίνεται τέχνη!
€25,70

Ciao Bella Double-Sided Creative Pad A4 - The Gift of Love

Creative Pad από τη συλλογή The Gift of Love της Ciao Bella. Η αγάπη είναι η ζωή. Κι αν χάσεις την αγάπη, τελικά χάνεις και τη ζωή! Με έμπνευση τη φιλία σε κάθε της μορφή, η συλλογή σας καλεί να σκορπίσετε αγάπη στα έργα σας!
€10,50

Ciao Bella Creative Pad Διπλής Όψεως A4 - The Little Prince

Creative Pad από τη συλλογή The Little Prince της Ciao Bella. Όλοι οι μεγάλοι ήταν παιδιά πρώτα. Αλλά λίγοι το θυμούνται! Ασπαστείτε τη φιλοσοφία του Μικρού Πρίγκηπα και δημιουργήστε έργα που ξεχειλίζουν από τη μοναδική ευαισθησία του!
€10,50

Ciao Bella Α4 Creative Pack Διπλής Όψεως - Aesop's Fables

Α4 Creative Pack Διπλής Όψεως από την Ciao Bella. Εμπνευσμένη από τους μύθους του Αισώπου, η συλλογή Aesop's Fables περιλαμβάνει όλους εκείνους τους μύθους που συντρόφευσαν τα παιδικά μας χρόνια και συνεχίζουν να συντροφεύουν τα παιδιά μας. Τα αγαπημένα μας «Ο λαγός και η χελώνα», «Η κότα με τα χρυσά αβγά», «Ο ποντικός της πόλης και ο ποντικός της εξοχής» και άλλα, ζωντανεύουν σε απαλά χρώματα και μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή όπου το σωστό επιβραβεύεται και το λάθος τιμωρείται!
€8,70 €7,90

Ciao Bella Creative Pad A4 - Delta

Ειρηνικά τοπία, αρμονία και ήρεμα, απαλά χρώματα σε μία συλλογή από τη Ciao Bella γεμάτη φύση.
€8,70

Memory Place Kawaii Double-Sided Paper Pack A4 - Alice's Tea Party

Μία συλλογή που θα σας μεταφέρει στον κόσμο της Αλίκης από την Memory Place. Μια διαφορετική ματιά στην παραδοσιακή ιστορία με έντονα χρώματα, μοναδικά σχέδια και φυσικά τους γνωστούς πρωταγωνιστές!
€13,50

Prima Marketing Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης A4 - Golden Desert

Η τέλεια αρχή για κάρτες, scrapbooks, banners και άλλα paper crafting projects!
€14,90

Ciao Bella Double-Sided Paper Pack A4 - Start Your Engines

9 φύλλα scrapbooking A4, διπλής όψης, σε 9 διαφορετικά σχέδια.
€9,60