Χαρτιά Scrapbooking 6" x 6"

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x 6" - Written Memories

Οι αναμνήσεις μας είναι αυτό που μας προσδιορίζει και μας κάνει αυτούς που είμαστε. Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του εαυτού μας και γι αυτό πρέπει να τις προστατεύουμε και να τις φυλάμε για να μπορούμε να ανατρέχουμε πάντα στις αγαπημένες μας στιγμές. Αυτά σκέφτηκε η Karola και έφτιαξε την Written Memories, μια συλλογή scrapbooking εμπνευσμένη από αυτό!
€6,90

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - My Favorite Things

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή My Favorite Things που έχει σχεδιάσει ο Steven Duncan για την Carta Bella.

Στη συσκευασία θα βρείτε 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης.
€10,50

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - My Valentine

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα) από τη συλλογή My Valentine της Carta Bella.

Εικόνες με λουλούδια, καρδούλες, στεφανάκια και ρομαντικά quotes όπως Hugs kisses and Valentine’s wishes, A true love story never ends, I’ll love you forever & ever, la la love και άλλα.

Θέμα: Άγιος Βαλεντίνος, St Valentine’s
€10,60

Dress My Craft Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking Μονής Όψης 6"X6" - Mom To Be

Συλλογή χαρτιών scrapbooking μονής όψης από τη συλλογή Mom To Be της Dress My Craft. Περιέχει 24 φύλλα μονής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα). Εικόνες με εγκύους, παιδικά ρούχα και παπούτσια, κούνιες, βρεφικά παιχνίδια και άλλα.
€10,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x 6" - City of Love

Μπλοκ χαρτιών scrapbooking από τη σειρά «City of Love» που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά η Karola Witczak για την Mintay Papers. Η Karola, με τη vintage αισθητική της, σας προσκαλεί σε ρομαντικούς περιπάτους σε γραφικά σοκάκια. Εκεί όπου τα λουλούδια αναδύουν το μεθυστικό άρωμά τους και τα γραφικά καλοσυντηρημένα κτίρια κρύβουν, πίσω από τις γρίλιες τους, τη δική τους ιστορία αγάπης…
€6,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - A Birthday Wish, Boy

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα) από τη συλλογή A Birthday Wish, Boy της Echo Park.

Εικόνεs με ζωάκια, δώρα, τούρτες, κεράκια και γιορτινά quotes όπως I hope your birthday is full of sunshine & rainbows and laughter, Best birthday ever, It’s your birthday let’s party, Birthday boy και άλλα.

Θέμα: Γενέθλια, Αγόρι
€10,60

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"x 6" - Antique Shop

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης και 1 φύλλο με elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου από τη συλλογή Antique Shop της Mintay Papers.

Εικόνες με λουλούδια, παρτιτούρες και άλλα vintage σχέδια.
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Beauty in Bloom 6''x6''

Μπλοκ με 24 φύλλα διπλής όψης 15x15 cm σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) συν 2 φύλλα με die cut στοιχεία από την Karola Witzcak.
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x 6"- Vacation

24 χαρτιά scrapbooking διπλής όψεως σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) και 2 έξτρα σελίδες με elements στα εξώφυλλα από τη σειρά Vacation της Karola Witzcak και της Mintay Papers.
€6,90

Carta Bella Double-Sided Paper Pad 6"X6" - School Days

Μία συλλογή από τον Steve Duncan με 24 φύλλα scrapbooking 15X15 εκ. διπλής όψης σε 12 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα).
€8,30

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Birthday Boy

Μπλοκ scrapbooking από τη σειρά Birthday Boy της Echo Park. Χρόνια πολλά στο Πιο Υπέροχο Αγόρι! Όλες οι ευχές για τον μικρό κύριο που σας έχει κλέψει την καρδιά!
€9,50

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x 6"- Country Fair

24 χαρτιά scrapbooking διπλής όψεως σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) και 2 έξτρα σελίδες με elements στα εξώφυλλα από τη σειρά Country Fair της Karola Witzcak και της Mintay Papers.
€6,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης Mega Paper Pad 6"X6" - It's A Girl

Μπλοκ scrapbooking με 48 φύλλα cardstock 65lbs διπλής όψης, 15 x 15 cm, σε 12 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) από τη συλλογή It's a Girl από την Echo Park με εικόνες από λουλούδια, μπιμπερό, μόμπιλε, αλεπουδάκια, φράσεις και άλλα.
€16,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Play All Day Boy

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Play All Day Boy της Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα)
€9,60

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Happy Place 6''x6''

Μπλοκ με 24 φύλλα διπλής όψης 15x15 cm σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) συν 2 φύλλα με die cut στοιχεία από την Karola Witzcak.
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x 6"- Joy Of Life

24 χαρτιά scrapbooking (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Joy Of Life της Mintay Papers με εικόνες με λουλούδια, αερόστατα, πουλιά και άλλα και με 2 bonus φύλλα στο πίσω μέρος του εξωφύλλου.
€6,90

Studio Light Μπλοκ Scrapbooking Μονής Όψης 6"x6" - NR. 22 Moon Flower

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Moon Flower της Studio Light. Το μπλοκ περιέχει 36 φύλλα μονής όψης σε 9 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) με εικόνες από ατέρια, το φεγγάρι, νυχτερινούς ουρανούς και άλλα πολλά.
€9,30

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Snowed In

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Snowed In της Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα). Με θέμα το χειμώνα.
€10,90

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6" x 6" - Farm Sweet Farm

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Farm Sweet Farm της P13. Ζήστε τη μαγεία της αγροτικής ζωής! Βυθίστε τα χέρια σας στο αφράτο χώμα, παρατηρήστε τα λουλούδια να μεγαλώνουν, νιώστε τη ζεστασιά των ζώων γύρω σας. Η ζωή στη φάρμα μπορεί να είναι τόσο ανέμελη και συνάμα τόσο αισιόδοξη!
€5,30

Prima Marketing Double-Sided Paper Pad 6''x6'' – Hello Pink Autumn

Συλλογή από scrapbooking φύλλα διπλής όψεως από την Prima. Μεταμορφωθείτε σε σύγχρονη Σταχτοπούτα και ζήστε το δικό σας παραμύθι με τις χαριτωμένες κολοκύθες που ξεπηδούν από ολάνθιστα τοπία! Και απολαύστε ένα μοναδικό φθινόπωρο που είναι τόσο ροζ!
€8,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x6' - Blissful Time

24 χαρτιά scrapbooking διπλής όψης (6 σχέδια, 4 από το καθένα) από τη συλλογή Blissful Time της Mintay Papers. Εικόνες με θέμα τo φθινόπωρο όπως λουλούδια, βιβλία, κρεμαστές καρέκλες και άλλα. Με 2 bonus φύλλα εξώφυλλα που έχουν fussy cutting elements.
€6,90

Carta Bella Μπλοκ Χαρτιών Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Believe In Magic

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή Believe In Magic της Carta Bella.
€9,20

Ciao Bella Paper Pad Διπλής Όψεως 6”x6” - The Gift of Love

Paper Pad από τη συλλογή The Gift of Love της Ciao Bella. Η αγάπη είναι η ζωή. Κι αν χάσεις την αγάπη, τελικά χάνεις και τη ζωή! Με έμπνευση τη φιλία σε κάθε της μορφή, η συλλογή σας καλεί να σκορπίσετε αγάπη στα έργα σας!
€8,30

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - Baby Joy

Μπλοκ με 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψεως 240gsm σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) συν 2 bonus φύλλα στα εξώφυλλα, με εικόνες από ονειροπαγίδες, floral, πελαργούς, αρκουδάκια, αστεράκια, φεγγάρια, καρδούλες και άλλα σε όμορφα ροζ μοτίβα.
€5,90

Colorbok Single-Sided Printed Cardstock 6"X6" - Light Bright

100 φύλλα scrapbooking 15X15cm μονής όψης, σε απίστευτη τιμή!
€12,90

Pinkfresh Studio Single-Sided Paper Pack 6"X6" - Celebrate

32 φύλλα μονής όψης 15x15 εκ. σε 16 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα).
€9,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x 6"- Next Trip

24 χαρτιά scrapbooking διπλής όψεως σε 6 διαφορετικά σχέδια (4 από το καθένα) και 2 έξτρα σελίδες με elements στα εξώφυλλα από τη σειρά Next Trip της Karola Witzcak και της Mintay Papers.
€6,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Our Little Princess

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Our Little Princess που έχει σχεδιάσει η Lori Whitlock για την Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης με εικόνες από λουλούδια, κάστρα, ουράνια τόξα και άλλα.
€9,60

49 And Market Collection Pack 6"X6" - Vintage Artistry In Mango

Collection Pack από τη συλλογή Vintage Artistry In Mango που έχει σχεδιάσει η Katie Pertiet αποκλειστικά για την 49 and Market. Όμορφες πεταλούδες και λουλούδια σε παστέλ πορτοκαλί χρωματισμούς σας καλούν να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σκορπίσετε αισιοδοξία στα έργα σας! Αδράξτε τη μέρα και ζήστε κάθε πολύχρωμη ιστορία σας όπως πραγματικά της αξίζει!
€8,70

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Happy Crafting

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Happy Crafting της Carta Bella.

Στη συσκευασία θα βρείτε 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα).
€10,80

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6" x 6" - At Home

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή At Home της Carta Bella.

Στη συσκευασία θα βρείτε 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα).

Εικόνες με λουλούδια, αντικείμενα και sentiments που έχουν σχέση με το σπίτι.

Η συλλογή κινείται σε παστέλ αποχρώσεις του ροζ, του πορτοκαλί και του γαλάζιου με σκούρες μπλε λεπτομέρειες.
€10,50

Papers For You Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking 6"X6" - Total Cuteness

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή Total Cuteness της Paper For You. Σε απαλές παστέλ αποχρώσεις με όμορφα cartoon ζωάκια, πεταλούδες και άλλα.
€9,90

Studio Light Winter Garden Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Nr. 24, Greens

Μπλοκ scrapbooking διπλής όψεως από τη συλλογή Winter Garden της Studio Light. Ένας χειμωνιάτικος κήπος μπορεί να υστερεί στα ανοιξιάτικα χρώματα αλλά έχει τη δικιά του χάρη. Με μια άγρια και άναρχη ομορφιά. Σίγουρα είναι διαφορετικός! Αλλά εξίσου εντυπωσιακός!
€7,90

Papers For You Συλλογή Scrapbooking Διπλής Όψης 6'' x 6'' - Our Tiny Miracle

20 φύλλα scrapbooking διπλής όψης σε 10 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα), σε απαλές ροζ αποχρώσεις με θέμα την εγκυμοσύνη και το νέο μωρό.
€9,90

Crafter's Companion Μπλοκ Scrapbooking 6"X6" - Vintage Butterflies

Μπλοκ scrapbooking από την συλλογή Vintage Butterflies της Sara Davies με 36 φύλλα, 15 x 15 cm, σε 12 διαφορετικά σχέδια (3 από το καθένα)
€8,90

Papers For You Συλλογή Χαρτιών Scrapbooking 12"X12" - The Kingdom Of The Elves

12 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή The Kingdom Of The Elves της Paper For You. Με εικόνες από ξωτικά-πολεμιστές, δράκους, λουλούδια και άλλα.
€17,80

49 And Market Collection Pack 6"X6" - Vintage Artistry Blush

Collector's Edition της συλλογής Blush από τη σειρά Vintage Artistry της 49 & Market
€10,50

Pinkfresh Studio Single-Sided Paper Pack 6"X6" - Just A Little Lovely

32 φύλλα μονής όψης 15x15 εκ. σε 16 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα).
€11,50

Carta Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - Our Travel Adventure

Μπλοκ Scrapbooking από τη συλλογή Our Travel Adventure της Carta Bella. Ο Steven Duncan εμπνέεται από την αγάπη του για τα ταξίδια και σας προσκαλεί σε μια scrapbooking περιπέτεια όπου βαλίτσες, ναυτικές πυξίδες, σακίδια, κάμερες, vintage αεροπλάνα και κιάλια ξεπηδούν παιχνιδιάρικα ενώ ο αφηγητής είστε εσείς!
€8,30

Ciao Bella Double-Sided Paper Pack 6"X6" - The Greatest Show

24 φύλλα scrapbooking 15x15 εκ, διπλής όψης, σε 12 διαφορετικά σχέδια.
€7,50

Ciao Bella Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" – Notre Vie

Χαρτιά Scrapbooking από τη συλλογή Notre Vie της Ciao Bella! Το Παρίσι είναι το απόλυτο μέρος για να βολτάρετε! Ίσως είναι τα ανθισμένα αναρριχώμενα φυτά στα κουκλίστικα σπιτάκια. Μια βιβλιοθήκη που κρύβει τους θησαυρούς της. Ο ταλαντούχος πλανόδιος ζωγράφος. Η ζωντάνια ενός γωνιακού καφέ που απελευθερώνει κάθε καλλιτεχνική ψυχή. Ίσως είναι τα φώτα των φανοστατών όταν πέφτουν σε λιθόστρωτα σοκάκια. Μια βόλτα πάνω σε ένα vintage ποδήλατο και αυτό το αίσθημα δέους όταν αντικρύζετε τον Πύργο του Άιφελ. Περιπλανηθείτε στην αισθαντική συλλογή και αναδείξτε τον παριζιάνικο αέρα που πάντα κρύβατε μέσα σας!
€6,90

Doodlebug Design Gingerbread Kisses Double-Sided Paper Pad Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6"

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Gingerbread Kisses της Doodlebug Design.Στη συσκευασία θα βρείτε 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (12 σχέδια, 2 από το καθένα). Εικόνες με μπισκοτένια ανθρωπάκια, αγιοβασιλάκια, γλυκά, χριστουγεννιάτικα sentiments και άλλα.

Η συλλογή κινείται στις αποχρώσεις του ροζ, του πράσινου και του μπλε.

Θέμα: Χριστούγεννα
€10,90

Little Birdie Cardstock Pack Μπλοκ Χαρτιά Scrapbooking 6"X6" - Fairie Sparkle

Μία μοναδική συλλογή από 24 φύλλα scrapbooking με βασικό θέμα νεραΐδες! Σχεδιασμένη με απαλά παστέλ χρώματα, η συλλογή αυτή είναι σίγουρο ότι θα δώσει μοναδική, πλούσια αίσθηση στις δημιουργίες σας.

Τα φύλλα είναι τυπωμένο cardstock 250gsm και είναι ιδανικά για scrapbooking, card making, αλλά και όλα τα paper crafting έργα σας.
€6,90

Prima Marketing Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Capri

Μπλοκ με 30 φύλλα διπλής όψης 15X15 εκ. σε 6 διαφορετικά σχέδια (5 από το καθένα).
€8,50

Prima Marketing Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Pretty Mosaic

Μπλοκ με 30 φύλλα διπλής όψης 15X15 εκ. σε 6 διαφορετικά σχέδια (5 από το καθένα).
€8,30

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Away We Go

Μπλοκ scrapbooking από τη συλλογή Away We Go της Echo Park. 24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης με αυτοκίνητα, υδρογείους, βαλίτσες, καρδούλες και άλλα πολλά.
€9,50

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6"X6" - There Is No Planet B

Μπλοκ scrapbooking. Η P13 δημιούργησε μια όμορφη συλλογή που δηλώνει ότι «There is no planet B»! Για όλους εσάς τους eco-friendly crafters που κάνουν τη διαφορά και το διασκεδάζουν συνάμα!
€5,50

P13 Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψεως 6" x 6" - Hello Spring

Μπλοκ scrapbooking. Η συλλογή Hello Spring της P13 γιορτάζει την άνοιξη! Όμορφα λουλούδια σκορπίζουν το άρωμά τους και μεταδίδουν αισιοδοξία σε μια πανδαισία χρωμάτων!
€5,90

Echo Park Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - It's A Girl

Μπλοκ scrapbooking με 24 φύλλα cardstock 65lbs διπλής όψης, 15 x 15 cm, σε 12 διαφορετικά σχέδια (2 από το καθένα) από τη συλλογή It's a Girl της Echo Park με εικόνες από λουλούδια, μπιμπερό, μόμπιλε, κουκουβάγιες και άλλα.
€9,50

Prima Marketing Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"X6" - Golden Desert

Μία όμορφη συλλογή από την Prima Marketing 30 φύλλα διπλής όψης 15X15 εκ. σε 6 διαφορετικά σχέδια (5 από το καθένα).
€8,50