Κοπτικά / Γκιλοτίνες

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

We R Memory Keepers Μίνι Guillotine Cutter Γκιλοτίνα 6" x 8.5" - Lilac

Κοπτικό μηχάνημα σε μίνι εκδοχή από την We R Memory Keepers.

Με μία κίνηση θα έχετε, τέλειες, ακριβείς κοπές κάθε φορά. Κόβει εύκολα μέχρι και 3 φύλλα cardstock ταυτόχρονα (!) μήκους ως και 21 cm, έχει πλέγμα για καλύτερες μετρήσεις και ιδανικό μέγεθος για όταν πρέπει να δουλέψετε σε περιορισμένο χώρο.

Ιδανικό για κάρτες, μικρότερα scrapbooking layouts, mixed-media, planners και άλλα projects.

Σε όμορφο λιλά χρώμα.
€43,80

EK Success Ανταλλακτική λεπίδα Rotary Trimmer - Straight

Ανταλλακτική λεπίδα Rotary Trimmer για τα μοντέλα της ΕΚ Success E5400046 και E5400055.
€4,50

We R Memory Keepers Trim & Score Board - Εργαλείο Κοπής και Πίκμανσης

Για να κάνετε ξεκούραστα τις πικμάνσεις σας και ταυτόχρονα να κόβετε. Με το εργαλείο αυτό φτιάξτε κάρτες, κουτάκια, φακέλους, mini albums κ.λπ. Η επιφάνεια πίκμανσης ξεδιπλώνει σε μέγεθος 30.5x30.5 cm και ο χάρακας περιλαμβάνει μετρήσεις και σε inches αλλά και σε εκατοστά και είναι διάφανος για να μπορείτε να δείτε εύκολα που κόβετε.
€44,50

Sizzix Making Tool Scoring Board & Trimmer - Πολυεργαλείο με Επιφάνεια Πίκμανσης και Trimmer

Τώρα όλες σας οι δημιουργίες, χρειάζονται μόνο ένα εργαλείο: το καινούργιο Sizzix Making Tool Scoring Board & Trimmer

Η ακρίβεια συναντά τη δημιουργικότητα! Είτε φτιάχνετε μία κάρτα και τον φάκελο της, είτε ένα κουτί για δώρο ακριβώς στη διάσταση που το θέλετε, είτε διακοσμητικά όπως banner, φιόγκους, rosettes, όλα γίνονται πλέον εύκολα με το μοναδικό αυτό εργαλείο από την Sizzix.
€69,90

We R Memory Keepers Circle Spin & Trim - Εργαλείο Κοπής Κύκλων

Το να κόβετε κύκλους δεν ήταν ποτέ ευκολότερο! Το νέο εργαλείο από την We R Memory Keepers θα σας βοηθήσει να κόψετε εύκολα κύκλους σε 15 διαφορετικά μεγέθη. Δεν απαιτείται επιφάνεια κοπής. Ιδανικό για κάρτες, γιρλάντες, ετικέτες δώρων και πολλά άλλα!
€38,90

We R Memory Keepers Comfort Craft Trim & Score Board- Εργαλείο για Κοπή και Πίκμανση

Comfort Craft Trim & Score Board από την We R Memory Keepers. Για να κάνετε ξεκούραστα τις πικμάνσεις σας, και να φτιάχνετε κάρτες, κουτάκια, φακέλους, mini albums κ.λπ.
€65,90

Tim Holtz Guillotine Comfort Trimmer 8.5" - Κοπτικό Γκιλοτίνα

Κοπτικό μηχάνημα από τον Tim Holtz τέλειο για να κόβετε χαρτί και cardstock. Έχει grid για να βοηθάει στις μετρήσεις και να κόβετε με μεγαλύτερη ακρίβεια, οδηγούς στο πάνω και στο κάτω μέρος για ευκολότερη ευθυγράμμιση και προστατευτικό για τα δάκτυλα.
€32,50

Tim Holtz Rotary Media Trimmer - Κοπτικό Rotary Βαρέως Τύπου

O Tim Holtz και η Τonic Studios σας παρουσιάζουν το Rotary Media Trimmer: έναν περιστροφικό κόπτη που θα καλύψει με χαρακτηριστική άνεση κάθε crafting επιταγή σας!

Ο κόπτης κόβει τα πάντα: από ένα απλό φύλλο χαρτιού μέχρι σκληρό chipboard! Διαθέτει σύστημα μέτρησης και σε ίντσες και σε εκατοστά.

Η βάση του έχει πλέγμα 0,635cm (0,25”) και πάνω της είναι γραμμένες οι συνηθέστερες διαστάσεις μεγέθους χαρτιού.

Το μήκος κοπής του trimmer είναι 31,75 cm (12,5") και τα μπράτσα του φτάνουν τα 30,5 cm (12"). Διαθέτει εργονομική λαβή τύπου Kush για ακόμα μεγαλύτερη άνεση όταν κόβει πολλά χαρτιά μαζί.

Μπορεί να κόψει χαρτόνι πάχους ως και 0,05” και βάρους ως και 350gsm ή 130lb, συνθετικά προϊόντα όπως Yupo και ασετάτ, περγαμηνή, και απλά φύλλα lightweight χαρτιού.
€103,50

Fiskars TripleTrack High Profile Cutting Blades Ανταλλακτικές Λεπίδες Trimmer 2τεμ.

Σετ από ανταλλακτικές λεπίδες για τα trimmer της Fiskars, κατάλληλες για χρήση με όλα τα SureCut trimmers και τα trimmers με την τεχνολογία TripleTrack.
€10,90

Fiskars Rotary Paper Trimmer 28mm Κοπτικό - A4

To trimmer της Fiskars, με το γνωστό κόψιμο ακριβείας. Ενισχυμένο τόσο που μπορεί και κόβει ακόμα και chipboard και η λεπίδα του παραμένει κοφτερή για πολύ καιρό. Επιπλέον διπλώνει για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.
€79,90

Dress My Craft Mini Paper Trimmer

Ένα μικρό, βολικό trimmer ιδανικό για μικρότερα projects αλλά και για να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας όπου και βρίσκεστε.
€14,20

We R Memory Keepers Trim & Score Refill Blades - Ανταλλακτικές Λεπίδες

2 ανταλλακτικές λεπίδες τιτανίου για το Trim & Score Board (71337) της We R Memory Keepers.
€10,90

Fiskars Paper Trimmer Portable - Κοπτικό Α5

Κοπτικό από την Fiskars, σε ιδανικό μέγεθος για το έχετε πάντα μαζί σας! Η σειρά αυτή των trimmers, είναι οι καλύτεροι της αγοράς για paper crafts. Αν τον συνδυάσετε και με τις λεπίδες τιτανίου, είναι ένα φοβερό και αξιόπιστο εργαλείο.
€28,50

EK Tools Rotary Circle Cutter - Κόπτης Κύκλων

Για να μην ζορίζεστε να κόβετε κύκλους, να φτιάχνετε στρογγυλές κορνίζες κ.λπ. το εργαλείο αυτό κόβει σε οποιοδήποτε σημείο του χαρτιού, σε οποιοδήποτε χαρτί τέλειους κύκλους με διάμετρο από 10 μέχρι 30.5 εκ.
€26,90

We R Memory Keepers The Works All-In-One Tool - Πολυεργαλείο

Το απόλυτο πολυεργαλείο από την We R Memory Keppers, το All-In-One Tool συνδυάζει περισσότερα από 12 μοναδικά εργαλεία σε ένα! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για trimming, scoring, banners, φακέλους, tabs, pom-poms, tassels, bows, stamping και πολλά άλλα! Περιλαμβάνει χώρους αποθήκευσης για όλα τα αξεσουάρ.
€128,00

We R Memory Keepers The Works All-In-One Tool - Πολυεργαλείο, Lilac

Το απόλυτο πολυεργαλείο από την We R Memory Keppers, το All-In-One Tool συνδυάζει περισσότερα από 12 μοναδικά εργαλεία σε ένα! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για trimming, scoring, banners, φακέλους, tabs, pom-poms, tassels, bows, stamping και πολλά άλλα! Περιλαμβάνει χώρους αποθήκευσης για όλα τα αξεσουάρ.
€128,00

Sizzix Scoring Board and Trimmer Replacement Blades, 2τεμ.

Σετ με 2 ανταλλακτικές λεπίδες για το Sizzix Making Tool Scoring Board & Trimmer (Πολυεργαλείο με Επιφάνεια Πίκμανσης και Trimmer).
€9,90

We R Memory Keepers Trimmer Refill Blades - Ανταλλακτικές Λεπίδες

2 ανταλλακτικές λεπίδες για το trimmer της We R Memory Keepers.
€15,50

Tim Holtz Guillotine Comfort Trimmer 12.5"- Κοπτικό Γκιλοτίνα

Κοπτικό μηχάνημα από τον Tim Holtz τέλειο για να κόβετε χαρτί και cardstock. Έχει grid για να βοηθάει στις μετρήσεις και να κόβετε με μεγαλύτερη ακρίβεια, οδηγούς στο πάνω και στο κάτω μέρος για ευκολότερη ευθυγράμμιση και προστατευτικό για τα δάκτυλα. Το χερούλι αποσπάται και αποθηκεύεται κάτω από τη βάση όταν δεν το χρησιμοποιείτε.
€69,90

Fiskars Trimmer Triple Track Titanium Blades - Λεπίδες Τιτανίου 5740, 2τμχ

Ανταλλακτικές λεπίδες μεγάλης αντοχής από τιτάνιο, για τους trimmers της Fiskars που διαθέτουν σύστημα triple track.
€12,40

Dress My Craft Paper Trimmer 6"X12"

Trimmer από την Dress My Craft με μεγάλη επιφάνεια μέτρησης και μεγάλη ακρίβεια κοπής για όλη τη γκάμα crafting projects. Έχει βάση 6 x 12 in. η οποία επεκτείνεται μέχρι και 17 in, με μετρήσεις και σε ίντσες αλλά και σε εκατοστά.
€31,50

We R Memory Keepers Mini Guillotine Paper Cutter

Κοπτικό μηχάνημα τέλειο για να κόβετε χαρτί και cardstock.
€39,50

EK Success Rotary Paper Trimmer 12"

Ένα πρακτικό κοπτικό εργαλείο με τόσα πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά που δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε!
€36,50

We R Memory Keepers Premium Paper Trimmer - Ανταλλακτικές Λεπίδες

Διατηρήστε το Premium Paper Trimmer σας κοφτερό με αυτές τις ανταλλακτικές λεπίδες της We R Memory Keepers. Για ακρίβεια στο κόψιμο και επαγγελματικό αποτέλεσμα!
€14,90

We R Memory Keepers Trim & Score Board Replacement Blades

2 ανταλλακτικές λεπίδες τιτανίου για το πολυεργαλείο All-In-One Tool και το Trim & Score Board της We R Memory Keppers.
€12,50

We R Memory Keepers Premium Paper Trimmer 12"

Πανέμορφο και λειτουργικό trimmer εξοπλισμένο με όλα τα έξτρα για το ιδανικό κόψιμο!
€110,00

Spellbinders Quick Foil Trimmer 14.9x21.9x0.30cm - Κοπτικό για Foil

Ειδικό κοπτικό για foil από την Spellbinders. Κόβει το foil χωρίς να το χαράζει, να το σκίζει ή να χαλάει τις άκρες, ακόμα και στα πιο μικρά κομμάτια. Έτσι δεν πετάτε καθόλου foil, αφού ακόμα και τα scraps που δημιουργείτε είναι κατάλληλα για χρήση!
€17,50

Tim Holtz Deckle Torn Edge Trimmer 8.5'' - Ειδική Γκιλοτίνα Διακοσμητικής Κοπής

Deckle Torn Edge Trimmer από τoν … μάγο Tim Holtz και την Tonic Studios. Ο Tim έχει σχεδιάσει το απόλυτο κοπτικό εργαλείο! Μπορείτε έχετε στα έργα σας το αγαπημένο σας deckle εφέ με απόλυτη ακρίβεια ξανά και ξανά και χωρίς προσπάθεια! Δεν χρειάζεστε πλέον ψαλίδια ή σταθερό χέρι. Απλά κόβετε τα χαρτιά σας ανεξάρτητα από το βάρος ή τον τύπο τους δίνοντάς τους το εφε της ακανόνιστης χειροποίητης κοπής (ragged edges) σε χρόνο μηδέν! Χρησιμοποιήστε το σε φωτογραφίες, κάρτες, traveler's notebooks, journals, χαρτί ακουαρέλας, distress heavy cardstock, μεταλιζέ χαρτί, yupo, heavyweight kraft χαρτί και άλλα πολλά.
€65,00 €49,90

We R Memory Keepers Circle Spin & Trim Refill Blades - Ανταλλακτικές Λεπίδες

Διατηρήστε το Circle Spin & Trim κοφτερό με αυτές τις ανταλλακτικές λεπίδες.
€8,70

Tonic Studios Guillotine Maxi Trimmer 12" - Κοπτικό Γκιλοτίνα

Υψηλής ποιότητας κοπτικό με ατσάλινη λεπίδα για καθαρά, ίσια κοψίματα. Με κλείσιμο ασφαλείας για να κρατά σταθρό το χαρτί για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια και με μετρήσεις τόσο σε εκατοστά όσο και ίντσες.
€83,50

Fiskars TripleTrack High Profile Blades Cut/Score Ανταλλακτικές Λεπίδες Trimmer 9685T - Straight & Scoring, 2τεμ.

Σετ από ανταλλακτικές λεπίδες για τα trimmer της Fiskars. Περιλαμβάνει μία λεπίδα straight και μία λεπίδα scoring.
€12,90

Tonic Studios Advantage V-Blade Trimmer 12" - Κοπτικό

Μεγάλο trimmer με διάσταση 30.5 cm. ιδανικό για scrapbooking, κάρτες, φωτογραφίες και γενικά για οτιδήποτε χρειάζεται καθαρό κόψιμο!
€22,90

We R Memory Keepers Precision Score Board Basic Tools - Εργαλείo Για Κοπή Και Πίκμανση

Γνωρίστε το … καρτο-φιλαράκι σας: το Precision Score Board! Ένα ακόμα φανταστικό εργαλείο από την We R Memory Keepers! Είναι ιδανικό για να τσακίζετε με ακρίβεια και σε ευθεία γραμμή το σημείο που θέλετε. Περιλαμβάνει ένα μοναδικό κοπίδι πίκμανσης για να κόβετε με ακρίβεια χωρίς ξακρίσματα! Το κοπίδι είναι διπλής όψης για να κόβει και λεπτά και χοντρά χαρτόνια ενώ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως bone folder. Επίσης, περιέχει έναν χάρακα 12”, πτυσσόμενο ώστε να μπορείτε να τον αποθηκεύσετε εύκολα!
€36,90

Dress My Craft Trimmer Replacement Blades - Ανταλλακτικές Λεπίδες

2 ανταλλακτικές λεπίδες για τα trimmer της Dress My Craft. Κατάλληλες και για το mini trimmer (DMCT4438) αλλά και για το 12 x 17 inch Paper Trimmer (DMCT4416).
€7,80

Fiskars SureCut Scrapbooking Paper Trimmer 12" - Κοπτικό Personal Edition 9893

Το μικρό αδερφάκι του γνωστού αγαπημένου κοπτικού. Όλα τα χαρακτηριστικά του είναι ακριβώς ίδια με τον μεγάλο του αδερφό, εκτός από το μέγεθος - δεν έχει την μεγάλη πλατφόρμα για να ακουμπάει το χαρτί, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο οικονομικός χωρίς να υστερεί πουθενά.
€43,40

Tonic Studios Super Trimmer 12" - Κοπτικό

Κοπτικό μηχάνημα 12" (30.5 εκατοστών). Ανήκει στην κατηγορία trimmers, μπορεί να κόψει ή να χαράξει από οποιοδήποτε σημείο του χαρτιού!
€39,90

Tonic Studios Super Trimmer Replacement Blades - Ανταλλακτικές Λεπίδες

2 ανταλλακτικές λεπίδες για το Advantage V-Blade Trimmer 12" από την Tonic Studios.
€7,50

Dress My Craft Guillotine Paper Trimmer Γκιλοτίνα 6" x 8.5"

Πρακτική γκιλοτίνα από την Dress My Craft με διάσταση 6'' x 8.5'' με μετρήσεις και ίντσες και σε εκατοστά. Η λαβή λειτουργεί για να ακονίζει τη λεπίδα. Ιδανικό για να κόβετε χαρτί μέχρι 300gsm, cardstock, φωτογραφίες, λεπτά φύλλα αφρού και λεπτά πλαστικά φύλλα. Με αντιολισθητική βάση για καλύτερο στήριγμα. Το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για να το έχετε μαζί σας.
€31,90

Fiskars Paper Trimmer Sure Cut Plus 4153 12'' - Κοπτικό Α4

Κοπτικό μηχάνημα 30cm (12") από την Fiskars.

Ανήκει στην κατηγορία trimmers, οπότε μπορεί να κόψει ή να χαράξει ακόμα και τμήμα του χαρτιού σας! Είναι από τους καλύτερους trimmers που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για scrapbooking και paper crafts.
€49,50

Tim Holtz Guillotine Mini Trimmer - Μίνι Κοπτικό Γκιλοτίνα, 16cm

Ένα μικρό, βολικό trimmer με την υπογραφή του Tim Holtz για την Tonic Studios. Κατάλληλο για μικρότερα projects αλλά και για να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας όπου και αν βρίσκεστε!
€29,90

We R Memory Keepers Guillotine Cutter- Γκιλοτίνα 12" , Lilac

Κοπτικό μηχάνημα από την We R Memory Keepers.

Με μία κίνηση θα έχετε, τέλειες, ακριβείς κοπές κάθε φορά.

Ιδανικό για layouts, planners και άλλα project μικρά και μεγάλα.

Σε όμορφο λιλά χρώμα.
€99,90

We R Memory Keepers Journal Mini Trimmer - Κοπτικό Μηχάνημα Τσέπης

Ένα μικρό, βολικό trimmer από την We R Memory Keepers ιδανικό για μικρότερα projects αλλά και για να το μεταφέρετε εύκολα μαζί σας όπου και βρίσκεστε.
€14,90