Κατηγοριες

Peony Garden

Η συλλογή Peony Garden της Mintay Papers αντλεί έμπνευση από την αισθητική της όμορφης παιωνίας και συνδυάζει με απόλυτη αρμονία τη διαχρονική γοητεία με την κομψότητα σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή. Με ρομαντικά, vintage διακοσμητικά και αμέτρητα λουλούδια, προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας με έναν αέρα πολυτέλειας.

Η χρωματική της παλέτα κινείται στις απαλές παστέλ αποχρώσεις του ροζ, του μωβ και του πράσινου με μικρές πινελιές χρυσού.   

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking Διπλής Όψης 12"x12" - Peony Garden

12 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (2 από το κάθε σχέδιο) και 1 φύλλο με elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου από τη συλλογή Peony Garden της Mintay Papers.

Εικόνες με σπιτάκια πουλιών, λουλούδια, gazebo και άλλα ρομαντικά, vintage σχέδια.
€12,90

Mintay Papers Διακοσμητικά Elements - Peony Garden, 27τεμ.

27 διακοσμητικά elements από τη συλλογή Peony Garden της Mintay Papers.

Η συσκευασία περιέχει 6 φακέλους, 7 tags, 8 στρογγυλά tags και 6 εισιτήρια. Εικόνες με λουλούδια, φλιτζανάκια, gazebo και άλλα ρομαντικά, vintage σχέδια.
€5,90

Mintay Papers Add-On Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6''x8" - Peony Garden

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (8 σχέδια, 3 από το καθένα) με add-on ρομαντικά patterns και vintage backgrounds από τη συλλογή Peony Garden της Mintay Papers.
€6,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"x 6" - Peony Garden

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης και 1 φύλλο με elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου από τη συλλογή Peony Garden της Mintay Papers.

Εικόνες με λουλούδια και άλλα ρομαντικά, vintage σχέδια.
€6,90