Κατηγοριες

ART OPTIONS - HOLIDAY WISHES

Η συλλογή ARToptions, Holiday Wishes της 49 and Market δεν είναι μια συνηθισμένη Χριστουγεννιάτικη συλλογή! Πρόκειται για μια γιορτινή ιστορία με whitewash εφέ και watercolor πινελιές που μοιάζουν να ξεπήδησαν από έναν όμορφο πίνακα ζωγραφικής πλαισιωμένες από τις πιο θερμές ευχές για σας και τους αγαπημένους σας!

 

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

49 & Market Rub-On Φύλλα Μεταφοράς Εικόνας 6"X8" - ARToptions, Holiday Wishes, 6τεμ

6 φύλλα με υψηλής ποιότητας χρωματιστά rub-ons διαστάσεων 6"X8", από τη συλλογή ARToptions, Holiday Wishes της 49 And Market με λουλούδια, πεταλούδες, ελαφάκια, χιονισμένα σπίτια, ευχές, γκι, και άλλα πολλά. Ιδανικά για κάρτες, σελίδες scrapbooking, journals, planners και όλα τα paper crafting και mixed media έργα σας!
€19,90

49 And Market Συλλογή Scrapbooking 12"X12" - ARToptions Holiday Wishes

8 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή ARTOptions Holiday Wishes της 49 And Market. Το πίσω μέρος του εξωφύλλου έχει fuzzy-cut elements με εικόνες από αλεξανδρινά, αποσπάσματα κειμένων, αποκόμματα και φύλλα από vintage σημειωματάρια, κάρτες και άλλα.
€19,90

49 & Market Washi Tape Σετ Διακοσμητικές Ταινίες - ARToptions, Holiday Wishes, 3τεμ.

3 ρολά washi tape από τη συλλογή ARToptions, Holiday Wishes της 49 & Market με εικόνες με αλεξανδρινά, αποσπάσματα κειμένων, χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλα.
€21,90

49 & Market Laser Cut Διακοσμητικά Εφέμερα - ARToptions, Holiday Wishes, 95τεμ.

95 laser cut διακοσμητικά εφέμερα από τη συλλογή ARToptions, Holiday Wishes της 49 & Market. Εικόνες με γιορτινά σύμβολα, γκι, αλεξανδρινά, δαντέλες, πλαίσια, ετικέτες, ελαφάκια και άλλα.
€13,70

49 And Market Συλλογή Scrapbooking 6"X8" - ARToptions, Holiday Wishes

28 φύλλα scrapbooking διπλής όψης από τη συλλογή ARToptions, Holiday Wishes της 49 And Market σε 9 διαφορετικά σχέδια και σε ιδανικό μέγεθος για μίνι άλμπουμ.
€19,90