Κατηγοριες

Antique Shop

Η συλλογή Antique Shop της Mintay Papers είναι μια βόλτα στον γοητευτικό κόσμο των αγαπημένων μας παλαιοπωλείων που κρύβουν τους πιο ασυνήθιστους και ξεχωριστούς θησαυρούς! Ανακαλύψτε vintage κλειδιά, ρολόγια τσέπης, παλιά τηλέφωνα, γραμμόφωνα και άλλα αντικείμενα, που έχουν επιλεγεί με προσοχή για να σας μεταφέρουν σε άλλες εποχές!

Η χρωματική της παλέτα ισορροπεί ανάμεσα στις αποχρώσεις της σέπιας, του μπορντό και της μέντας, δημιουργώντας μια αίσθηση νοσταλγίας με elegant πινελιές. 

Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

Mintay Papers Συλλογή Scrapbooking Διπλής Όψης 12"x12" - Antique Shop

12 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (2 από το κάθε σχέδιο) και 1 φύλλο με elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου από τη συλλογή Antique Shop της Mintay Papers.

Εικόνες με ψαλίδια, γραμμόφωνα, λουλούδια και άλλα vintage σχέδια.
€12,90

Mintay Papers Διακοσμητικά Εφήμερα - Antique Shop, 60τεμ.

60 διακοσμητικά εφήμερα από τη συλλογή Antique Shop της Mintay Papers.

Εικόνες με λουλούδια, ψαλίδια, βιβλία, τηλέφωνα και άλλα vintage σχέδια.
€5,90

Mintay Papers Add-On Paper Pack Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"x 8" - Antique Shop

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης (8 σχέδια, 3 από το καθένα) με add-on vintage patterns και backgrounds από τη συλλογή Antique Shop της Mintay Papers.

Η συλλογή κινείται στις αποχρώσεις της σέπιας, του μπορντό και της μέντας, δημιουργώντας μια αίσθηση νοσταλγίας με elegant πινελιές.
€6,90

Mintay Papers Διακοσμητικά Elements - Antique Shop, 27τεμ.

27 διακοσμητικά elements από τη συλλογή Antique Shop της Mintay Papers.

Η συσκευασία περιέχει 6 φακέλους, 7 tags, 8 στρογγυλά tags και 6 εισιτήρια. Εικόνες με λουλούδια, τηλέφωνα, γραμμόφωνα, παρτιτούρες και άλλα vintage σχέδια.
€5,90

Mintay Papers Μπλοκ Scrapbooking Διπλής Όψης 6"x 6" - Antique Shop

24 φύλλα scrapbooking διπλής όψης και 1 φύλλο με elements στο πίσω μέρος του εξωφύλλου από τη συλλογή Antique Shop της Mintay Papers.

Εικόνες με λουλούδια, παρτιτούρες και άλλα vintage σχέδια.
€6,90