Η συλλογή Buttons & Keepsakes της Prima Marketing, σχεδιασμένη από τον Frank Garcia, είναι μια ρομαντική vintage συλλογή για scrapbooking, mini albums, journals, κάρτες και paper crafts. Συνδυάζει απαλά florals, κύκνους, κουμπιά, μοτίβα ραπτικής, μπούστα, κλωστές, ετικέτες και μικρά keepsake στοιχεία, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα παλιού κουτιού αναμνήσεων με κομψό και διαχρονικό χαρακτήρα.
Τα Buttons & Keepsakes Flowers Delicate Trimmings της Prima Marketing, σχεδιασμένα από τον Frank Garcia, είναι ένα σετ με 20 χειροποίητα λουλούδια που συνδυάζονται υπέροχα με τη ρομαντική vintage συλλογή Buttons & Keepsakes. Με delicate λεπτομέρειες και απαλή αισθητική, προσθέτουν όγκο, υφή και την τελευταία πινελιά σε scrapbook layouts, κάρτες, tags, mini albums και journals. Είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις μικρά clusters, floral γωνίες και διακοσμητικά σημεία έμφασης χωρίς να χαθεί το κομψό ύφος της σύνθεσης.
Τα Buttons & Keepsakes Flowers Enveloped Roses της Prima Marketing, σχεδιασμένα από τον Frank Garcia, είναι ένα σετ με 9 χειροποίητα λουλούδια που συνδυάζονται υπέροχα με τη ρομαντική vintage συλλογή Buttons & Keepsakes. Με εμφάνιση τριαντάφυλλου, απαλή αισθητική και delicate λεπτομέρειες, προσθέτουν όγκο, υφή και πιο έντονο floral χαρακτήρα σε scrapbook layouts, κάρτες, tags, mini albums και journals. Είναι ιδανικά για focal points, πλούσια clusters και δημιουργίες όπου θέλεις το λουλούδι να έχει πραγματική παρουσία στη σύνθεση.
Τα Buttons & Keepsakes Flowers Tender Florals της Prima Marketing, σχεδιασμένα από τον Frank Garcia, είναι ένα σετ με 40 χειροποίητα λουλούδια που συνδυάζονται υπέροχα με τη ρομαντική vintage συλλογή Buttons & Keepsakes. Με delicate λεπτομέρειες και απαλή αισθητική, προσθέτουν όγκο, υφή και πιο “τελειωμένη” αίσθηση σε scrapbook layouts, κάρτες, tags, mini albums και journals. Είναι ιδανικά για να δημιουργήσεις μικρά clusters, floral γωνίες και διακοσμητικά σημεία έμφασης χωρίς να χαθεί το κομψό ύφος της σύνθεσης.
Το Buttons & Keepsakes Decor Mould της Prima Marketing, σχεδιασμένο από τον Frank Garcia, είναι ένα καλούπι με vintage, ρομαντικά σχέδια εμπνευσμένα από τη συλλογή Buttons & Keepsakes. Χρησιμοποίησέ το με πηλό, ρητίνη, paper clay ή άλλα casting mediums για να δημιουργήσεις ανάγλυφα διακοσμητικά στοιχεία που μπορείς να βάψεις, να παλαιώσεις ή να χρησιμοποιήσεις όπως είναι. Είναι ιδανικό για mixed media projects, εξώφυλλα album, καμβάδες, κουτιά, home decor και δημιουργίες με shabby chic ή vintage χαρακτήρα.
Τα Buttons & Keepsakes Ephemera Cherished Companions της Prima Marketing, σχεδιασμένα από τον Frank Garcia, είναι ένα σετ με 52 διακοσμητικά εφήμερα από τη ρομαντική vintage συλλογή Buttons & Keepsakes. Περιλαμβάνει die-cut στοιχεία με delicate λεπτομέρειες και κομψές foil πινελιές, ιδανικά για να προσθέσεις layers, σημεία έμφασης και μικρές ιστορίες σε scrapbook layouts, albums, tags, κάρτες και journals. Αποτελούν μια εύκολη λύση για να εμπλουτίσεις τις δημιουργίες σου με προσεγμένα διακοσμητικά στοιχεία που ολοκληρώνουν αρμονικά κάθε σύνθεση.
Τα Buttons & Keepsakes Ephemera Stitched Clippings της Prima Marketing, σχεδιασμένα από τον Frank Garcia, είναι ένα σετ με 76 διακοσμητικά εφήμερα από τη ρομαντική vintage συλλογή Buttons & Keepsakes. Αποτελείται από die-cut στοιχεία με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες και κομψές foil πινελιές, ιδανικά για layering, δημιουργία clusters, τίτλων και διακοσμητικών accents σε scrapbook layouts, albums, tags, κάρτες και journals. Η σειρά Stitched Clippings συνδυάζει την αισθητική των vintage αποκομμάτων με διακοσμητικές ετικέτες και sewing-inspired λεπτομέρειες, χαρίζοντας στα έργα σου έναν νοσταλγικό και ιδιαίτερα καλοδουλεμένο χαρακτήρα.
Τα Buttons & Keepsakes Stickers της Prima Marketing, σχεδιασμένα από τον Frank Garcia, είναι ένα σετ με 32 αυτοκόλλητα που συνδυάζονται υπέροχα με τη ρομαντική vintage συλλογή Buttons & Keepsakes. Με λουλούδια, κύκνους, κουμπιά, μοτίβα ραπτικής, ετικέτες και μικρές διακοσμητικές λεπτομέρειες, προσθέτουν εύκολα χαρακτήρα σε scrapbook layouts, κάρτες, tags, journals και paper crafts. Είναι ιδανικά για γρήγορο layering, μικρά σημεία έμφασης και τελειώματα που κάνουν τη σύνθεση να δείχνει πιο ολοκληρωμένη.
Το Buttons & Keepsakes A4 Transfer της Prima Marketing, σχεδιασμένο από τον Frank Garcia, είναι ένα φύλλο μεταφοράς εικόνας (transfer sheet) με vintage, ρομαντική αισθητική και μοτίβα που δένουν υπέροχα με όλη τη συλλογή Buttons & Keepsakes. Περιλαμβάνει σχέδια με λουλούδια, κύκνους, κουμπιά, μοτίβα ραπτικής, μπούστα, ετικέτες και μικρές λεπτομέρειες που μεταφέρονται εύκολα σε scrapbook pages, tags, κάρτες, journals και mixed media projects. Είναι ιδανικό όταν θέλεις να προσθέσεις λεπτή διακόσμηση χωρίς όγκο, με αποτέλεσμα που δείχνει σαν να είναι μέρος της ίδιας της επιφάνειας.
Τα Buttons & Keepsakes Ephemera – Quilted Memories της Prima Marketing, σχεδιασμένα από τον Frank Garcia, είναι ένα σετ με 64 χάρτινα διακοσμητικά στοιχεία με λεπτομέρειες foil. Ανήκουν στη συλλογή Buttons & Keepsakes, μια ρομαντική vintage σειρά με αίσθηση παλιών αναμνήσεων, ραμμένων υφών, φυλαγμένων μικρών θησαυρών και χειροποίητης φροντίδας. Είναι ιδανικά για scrapbooking layouts, άλμπουμ, κάρτες, tags, journals, mini albums και paper crafts, όταν θέλεις να προσθέσεις έτοιμα διακοσμητικά στοιχεία με κομψότητα, βάθος και πιο συλλεκτική αίσθηση.
Το Buttons & Keepsakes 12” x 12” Paper Pad της Prima Marketing, σχεδιασμένο από τον Frank Garcia, είναι μια ρομαντική συλλογή χαρτιών με vintage αισθητική, απαλά dusty pink, sage και cream χρώματα και κομψές foil λεπτομέρειες. Περιλαμβάνει χαρτιά διπλής όψης με λουλούδια, κύκνους, κουμπιά, υφές ραπτικής, μπούστα, κλωστές και μικρά keepsakes, ιδανικά για να δώσεις στα projects σου αίσθηση νοσταλγίας και κομψότητας. Είναι ιδανικό για scrapbooking layouts, mini albums, κάρτες, journals και ρομαντικές δημιουργίες με vintage χαρακτήρα.