-->
 
Spectrum Noir Markers Sale
Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2017' 'Οκτώβριος'

Mixed Media Twin Tags
Σήμερα θα ήθελα να σας δείξω δύο Tags, που έφτιαξα από χαρτόνι συσκευασίας - ως συνήθως - και είναι διδυμάκια, καθώς φτιάχτηκαν μαζί και το ένα συμπληρώνει το άλλο! Το quote που είναι μοιρασμένο στα δυο tags “Spread your wings and FLY …. You were born to SOAR”, είναι μια προτροπή για όλες και όλους μας, να ανοίξουμε τα φτερά μας και να πετάξουμε, να τολμήσουμε κάτι καινούριο, να πειραματιστούμε και φυσικά να λερώσουμε τα χεράκια μας με χρώματα!
My Carpe Diem Planner από τη Μαρία Μπόκαρη

Το Carpe Diem έχει υπέροχα inserts και ένα σωρό καλούδια για οτιδήποτε μπορεί να φανταστείτε! Μετά απο 1,5 χρόνο χρήσης του αποκλειστικά με τα δικά του inserts πήρα στα χέρια μου ένα φανταστικό εργαλείο, το οποίο με αφήνει να προσωποιήσω το planner μου και να του προσθέσω ότι θέλω, για ότι χρειάζομαι. 

Time - Step by Step Tag από την DT Coordinator

Σήμερα είναι μέρα για ένα step by step tutorial από την dt coordinator μας, Νατάσα Μπλαζάκη. Το συγκεκριμένο project ήταν η συμμετοχή του Scraps n Pieces, στο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού Creativity. Μπορείτε να το βρείτε στα περίπτερα σε όλη την Ελλάδα και έχει πολύ όμορφες δημιουργίες. Πάμε να δούμε, λοιπόν, πως η Νατάσα έφτιαξε βήμα-βήμα αυτό το ιδιαίτερο mixed media tag. 

Art Journal Spread από την Ιουλία Δεληγιαννίδου

Ένα πανέμορφο art journal spread, για την πρόκληση του Οκτωβρίου, από την υπέροχη designer μας Ιουλία Δεληγιαννίδου! Η ίδια μας περιγράφει πως εμπνεύστηκε τη δημιουργία της: Καλό μήνα σε όλους!Το moodboard αυτού του μήνα το αγάπησα με την πρώτη ματιά. Τα χρώματα, το σκουριασμένο μέταλλο, η λινάτσα, το ξύλο, τα λουλούδια και η φράση με ενέπνευσαν να δημιουργήσω ένα art journal spread.

Mixed Media Canvas by Maria Lillepruun
Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε έναν υπέροχο mixed media καμβά, τον οποίο έφτιαξε η πολύ ταλαντούχα designer μας Maria Lillepruun. Πανέμορφη και τρυφερή σύνθεση, με γήινα χρώματα βγαλμένα από το mood board του Οκτωβρίου.