Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2024' 'Μάρτιος'

Ένας οδηγός για αρχάριους στους μαρκαδόρους Spectrum Noir
Ένας οδηγός για αρχάριους στους μαρκαδόρους Spectrum Noir

Η Spectrum Noir διαθέτει μαρκαδόρους οινοπνεύματος, ακουαρέλας, για χρωμάτισμα, για λεπτομέρειες και πολλούς άλλους. Για κάποιον που ξεκινάει μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσει τι μαρκαδόρο πρέπει να επιλέξει. Γι' αυτό σήμερα θα αναλύσουμε κάθε ένα από τους διαφορετικούς τύπους μαρκαδόρου της Spectrum Noir για να έχετε μία εικόνα που είναι καλός ο καθένας και πως δουλεύει.

Vintage Πασχαλινό Κουτάκι
Vintage Πασχαλινό Κουτάκι

Με το Πάσχα προ των πυλών, είναι ώρα να ξεκινήσουμε τις κατασκευές! Άλλωστε τα δώρα στα βαφτιστήρια είναι πάντα καλύτερα όταν συνοδεύονται από κάτι φτιαγμένο από τα χεράκια μας! Ελάτε να φτιάξουμε μαζί ένα πασχαλινό κουτάκι με τη βοήθεια του Tim Holtz και της Sizzix.

Ακουαρέλα vs Τέμπερα
Ακουαρέλα vs Τέμπερα

Στον κόσμο της ζωγραφικής, η ακουαρέλα και η τέμπερα αποτελούν δύο δημοφιλή υλικά με τεράστια ιστορία και ποικιλία χρήσεων. Τώρα που στο οπλοστάσιό μας προστέθηκε και η ακρυλική τέμπερα, οι πιθανότητες είναι απλά ατελείωτες!

Στο SnP αγαπάμε και τα δύο - Στο σημερινό blog post ελάτε να δούμε μαζί τις διαφορές τους στην σύνθεση αλλά και τον τρόπο εφαρμογής τους, αλλά και τις δυνατότητες που σας προσφέρουν!

Για πάμε!
 
 
Simple Things της Pinkfresh Studio!
Simple Things της Pinkfresh Studio!

Η Inna Moreva σχεδιάζει για την Pinkfresh Studio τη συλλογή The Simple Things και αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι τα απλά πράγματα είναι οι αισιόδοξοι συνοδοιπόροι της ζωής μας! Πανέμορφα φλοράλ σχέδια πλαισιωμένα με inspirational sentiments αγκαλιάζουν όλες εκείνες τις μικρές χαρές που χρωματίζουν με ξεχωριστό τρόπο την καθημερινότητά μας! Η συλλογή κινείται στις αποχρώσεις του ροζ, του κίτρινου και του γαλάζιου.

Δημιουργήστε με τα ακρυλικά χρώματα της DecoArt
Δημιουργήστε με τα ακρυλικά χρώματα της DecoArt

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να δημιουργήσουμε ένα όμορφο μπουκέτο από λουλούδια με ακρυλικά χρώματα; Αυτό το tutorial θα σας οδηγήσει βήμα προς βήμα και θα φέρει την αίσθηση της άνοιξης στον χώρο σας. Ετοιμαστείτε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε! 🌸🎨

Πάσχα με την Echo Park!
Πάσχα με την Echo Park!

Με χαρούμενα χρώματα, γλυκά μοτίβα και παιχνιδιάρικα σχέδια, αυτή η συλλογή προσφέρει ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μοναδικές δημιουργίες για το Πάσχα.

Εισαγωγή στο Art Journaling
Εισαγωγή στο Art Journaling

Το Art Journaling είναι μια δημιουργική διαδικασία που 'επιτρέπει' στον καθένα να εκφραστεί ελεύθερα με χρώματα, σχέδια, κείμενο, κολάζ και άλλα μέσα.

Τα οφέλη του Art Journaling για την ψυχική μας υγεία είναι πολλαπλά. Καταρχάς, λειτουργεί σαν μέσο έκφρασης και απελευθέρωσης, επιτρέποντάς μας να εκφράσουμε συναισθήματα και σκέψεις που ίσως να μην μπορούμε να εκφράσουμε με λόγια. Επιπλέον, βοηθά στην εξερεύνηση του εαυτού μας και της προσωπικής μας ανάπτυξης. Το Art Journaling μπορεί να λειτουργήσει σαν μια μορφή ψυχοθεραπείας, βοηθώντας μας να αντιμετωπίσουμε στρες, άγχος και καταθλίψεις. Επιπλέον, μας ενθαρρύνει να επικεντρωθούμε στην παρούσα στιγμή και να εκτιμήσουμε την ομορφιά της δημιουργίας.

Το Art Journaling δεν απαιτεί πολύ χρόνο ή εξειδικευμένα υλικά, μπορεί να γίνει οπουδήποτε και οποτεδήποτε και αποτελεί μια διασκεδαστική και θεραπευτική δραστηριότητα για τη βελτίωση της ψυχικής μας ευεξίας.