-->
 
Spectrum Noir Markers Sale
Αρχειο
RSS

Αναρτήσεις Tutorials '2018' 'Μάιος'

Aditi & Sunila Guest Designers for SnP
Σήμερα έχουμε κοντά μας δυο υπέροχες κυρίες – μαμά και κόρη – από την όμορφη Ινδία. Η Aditiκαι η Sunila ήταν νικήτριες της πρόκλησης του Φεβρουαρίου κι έτσι έχουμε τη χαρά να τις φιλοξενούμε σήμερα ως Guest Designers του blog μας γι αυτό το μήνα.

 

Art Journal Spread από την Ιουλία Δεληγιαννίδου

Σήμερα η έμπνευση έρχεται από την ταλαντούχα κι ευρηματική designer μας Ιουλία Δεληγιαννίδου, που έφτιαξε για μας ένα σούπερ υπέροχο Art Journal Spread. 

May Challenge - Celebrate Life with Color!

Τι κάνετε αυτές τις μέρες? Πείτε μου ότι τα χρώματα και οι ευωδιές του Μαΐου σας έχουν ξεμυαλίσει. Ο μήνας αυτός είναι η γιορτή της Φύσης και της Ζωής! Εύχομαι να έχετε όλες και όλοι όμορφες κι ευτυχισμένες μέρες, γεμάτες χρώμα και φως! Η πρόκληση που ξεκινά σήμερα στο blog μας έχει αυτό ακριβώς το θέμα.

Beach Xpress Tote by Natassa Blazaki

Σήμερα λοιπόν, είναι η σειρά μου να σας δείξω την υφασμάτινη τσάντα που έφτιαξα για το διαγωνισμό “PimpMyTote”. Κι επειδή ξέρετε τι αδυναμία σας έχω, σας ετοίμασα videotutorial - στα ελληνικά - για να το παρακολουθήσετε ακόμη πιο ξεκούραστα JJJ

"FREEDOM" Tote Bag by Vicky Varvadouka

Σήμερα είναι η σειρά της λαμπερής μας Βίκυς, που πάντα της αρέσουν τα ζωηρά, έντονα χρώματα και η αλήθεια είναι ότι πολύ μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Grunge Tote by Maria Lillepruun

Σήμερα έχουμε στο blogμας την αξιαγάπητη designerμας MariaLillepruun, η οποία μας έφτιαξε μια Tote that really Rocks. Σε απίθανο grunge style και με πολύ έντονες υφές, αλλά …. διαβάστε τα από την ίδια!